legionnaire Δεκέμβριος 4, 2004 #161 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από trendy Γιατί όχι... άλλωστε εδώ έχει οδηγήσει αεροπλανοφόρο.Το οποίο έριξε σε ξέρα και το βούλιαξεΔεν το νομίζω μόνο εγώ αυτό. Whatever Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Δεκέμβριος 4, 2004 #162 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από legionnaire [Σήμερα, στις 15:27] Το οποίο έριξε σε ξέρα και το βούλιαξε Γιατί εσύ οδηγάς καλύτερα αεροπλενοφόρο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
legionnaire Δεκέμβριος 4, 2004 #163 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2004 Όχι, αλλά με το Black Hawk κάνω σοβαρούς ελιγμούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Δεκέμβριος 4, 2004 #164 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από legionnaire Όχι, αλλά με το Black Hawk κάνω σοβαρούς ελιγμούς Κανένα σοβαρό overclocking έκανες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
legionnaire Δεκέμβριος 5, 2004 #165 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Δεν χρειάζομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpower Δεκέμβριος 5, 2004 #166 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από legionnaire Δεν χρειάζομαι ωωω...τι δηλωση ηταν αυτη leg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Δεκέμβριος 6, 2004 #167 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από legionnaire Όχι, αλλά με το Black Hawk κάνω σοβαρούς ελιγμούς Δεν είναι σοβαροί ελιγμοί οι πιρουέτες που κάνεις πριν το ρίξεις σε κτίρια, δέντρα και στα κεφάλια μας. Τουλάχιστον προπονήσου να το ρίχνεις πάνω στον εχθρό. Όπως καταλαβαίνετε και από την ώρα που γράφω, όσοι δεν ήρθατε χτες στις 19:00 (όλοι σας δηλαδή ) ... χάσατε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
legionnaire Δεκέμβριος 6, 2004 #168 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Δεν με έχεις δει να πετάω Black Hawk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Δεκέμβριος 6, 2004 #169 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Ρε γαμώτο ότασν κανονίζεται τέτοια πράγματα πάρτε και κανα τηλέφωνο να το επιβεβαιώσετε.Δεν έχω ιντερνετ γιατι μου έχουν κόψει το τηλ και τώρα βλέπω το κυριακάτικο!!!Ρε Πανάγο!!Κάνουμε τέτοια πράγματα χωρις ένα τηλ.Ο άλλος ο έξυπνος ο Νίκος δεν μοπυ είπε τπτ.Απλά οτι το Σάββατο θα βλέπατε αγώνα και9 γιαυτό δεβν μπορείτε να έρθετε και οτι ακυρώνεται το μήτινγκ γιαυτο το Σ/Κ δεν ανέφερε τπτ για Κυριακή και λαν.Οπότε παιδιά για παρόμοιους λόγους πλζ άλλη φορα να πέφτει και κανα μνμ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Δεκέμβριος 6, 2004 #170 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Tsunami Ρε γαμώτο ότασν κανονίζεται τέτοια πράγματα πάρτε και κανα τηλέφωνο να το επιβεβαιώσετε.Δεν έχω ιντερνετ γιατι μου έχουν κόψει το τηλ και τώρα βλέπω το κυριακάτικο!!!Ρε Πανάγο!!Κάνουμε τέτοια πράγματα χωρις ένα τηλ.Ο άλλος ο έξυπνος ο Νίκος δεν μοπυ είπε τπτ.Απλά οτι το Σάββατο θα βλέπατε αγώνα και9 γιαυτό δεβν μπορείτε να έρθετε και οτι ακυρώνεται το μήτινγκ γιαυτο το Σ/Κ δεν ανέφερε τπτ για Κυριακή και λαν.Οπότε παιδιά για παρόμοιους λόγους πλζ άλλη φορα να πέφτει και κανα μνμ!!! Είχα ξεχάσει πως δεν είχες internet. Ξέρεις η άνεση της ADSL μου έχει πάρει τα μυαλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Δεκέμβριος 6, 2004 #171 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Παιδιά εγώ τα έκοψα τα νύχια μου και δεν μπορούσα να τα μυρίσω. Από την άλλη το είχαμε πει από τις 4/12 ότι θα μαζευόμασταν την Κυριακή. Εδώ που τα λέμε ο zpower, που το ήξερε, πού έβοσκε; Τέσπα το επόμενο Σ/Κ ξανακανονίζουμε, άλλωστε η διάθεση υπάρχει από όλους! Σουσάμια κανόνισε ερχόμενος να φέρεις και κάτι DVD (ξέρεις εσύ...) αλλιώς μην ανέβεις καν στο λεωφορείο για το πανέπι.Τέλος να ευχηθώ και Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα στο εξέχον μέλος της Τ.Ο the_lab Ηρακλείου, Hero! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Δεκέμβριος 6, 2004 #172 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από legionnaire Δεν με έχεις δει να πετάω Black Hawk... Δεν προλαβαίνω... τον καπνό όμως τον βλέπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Δεκέμβριος 7, 2004 #173 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από trendyΤέλος να ευχηθώ και Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα στο εξέχον μέλος της Τ.Ο the_lab Ηρακλείου, Hero! Ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη (αν και μια μέρα μετά)! Τα υπόλοιπα ανίδεα μέλη του thelab ούτε που καταδέχτηκαν να ανοίξουν θέμα για να τιμήσουν το απόλυτο όνομα που έχει η Ελλάδα. Κατάρα να πέσει στους επεξεργαστές τους και να μην ξανανεβάσουν μεγακύκλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
legionnaire Δεκέμβριος 7, 2004 #174 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Ερμ, είμασταν απασχολημένοι. Τρέχαμε στις γύρω βάσεις του πολεμικού ναυτικού να γιορτάσουμε μαζί με τα αντιτορπιλικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Δεκέμβριος 7, 2004 #175 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από Hero (αν και μια μέρα μετά)! Κάλιο αργά παρά αργότερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Δεκέμβριος 7, 2004 #176 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Παναγιώτη δεν φταίω.Πραγματικά δεν φταίω.Δεν τον βρίσκω συχνά τον Δημήτρη για να μου δώσει τον Καπαμαρού!!!Σου υπόσχομαι να προσπαθήσω να το πάρω μέσα στα Χριστούγεννα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Δεκέμβριος 7, 2004 #177 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από Tsunami Παναγιώτη δεν φταίω.Πραγματικά δεν φταίω.Δεν τον βρίσκω συχνά τον Δημήτρη για να μου δώσει τον Καπαμαρού!!!Σου υπόσχομαι να προσπαθήσω να το πάρω μέσα στα Χριστούγεννα... Παρεπιπτόντως το θέλω κι εγώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Δεκέμβριος 8, 2004 #178 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Ok με το που το έχω θα σας το φέρω δεν το ξεχνάω!!!Αμαν.Δλδ Παν Σάββατο meeting και Κυριακή λαν?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Δεκέμβριος 8, 2004 #179 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Μπα... καλύτερα Lan all the way. Εξάλλου αν θέλετε καφέ έχει στο κυλικείο του πανεπιστημίου. By the way, Hero μήπως η μάνα σου δουλεύει στο πανεπιστήμιο στο τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Δεκέμβριος 8, 2004 #180 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Εγώ είμαι μέσα!!!!Απλά στείλε μου ώρα για να ξέρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.