Jump to content

Meeting στο Ηράκλειο Κρήτης

Guest

Recommended Posts

Εγώ δεν έρχομαι καθότι είμαι αθήνα.Δείτε και πείτε.Παναγιώτη ευχαριστώ που υπερασπίζεσαι το σωστό και δίκαιο...Ναι εντάξει ρε πλάνετ η μ΄να μου έφευγε τι ήθελες να κανω?Να της πώ πάρε τα πράγματα και τράβα στο λιμάνι μόνη σου γιατί πάω για καφέ??

• Replies 311
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Hero

Δηλαδή έχεις σκοπό να έρθεις απόψε? Στείλε μου PM.

Υπάρχει μία πιθανότητα να μην μπορώ ούτε εγώ.

Για να λέω οτι είμαι γρυπιασμένος, μάλλον δεν μπορώ... Η μόνη έξοδος που έκανα ήταν να με πετάξει ο πατέρας μου στο κέντρο να πάρω άγραφα cds επειδή θέλει κάτι ο ξάδερφός μου να του στείλω, και είναι ο θείος μου εδώ και να πάρω και ένα περιοδικό γιατί βαριόμουνα...

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Για να λέω οτι είμαι γρυπιασμένος, μάλλον δεν μπορώ... Η μόνη έξοδος που έκανα ήταν να με πετάξει ο πατέρας μου στο κέντρο να πάρω άγραφα cds επειδή θέλει κάτι ο ξάδερφός μου να του στείλω, και είναι ο θείος μου εδώ και να πάρω και ένα περιοδικό γιατί βαριόμουνα...

...

Τώρα κατάλαβα τι εννοούσες. :nothing:

Το Σαββατο στις 7.00 ειναι το ντερμπυ...τι θα κανουμε με το meeting?? θελετε να συναντηθουμε νωριτερα ωστε να παμε να πιασουμε θεση ή να αλλαξουμε την ωρα...?

αν το κανουμε πανω στο derby δεν νομιζω να ερθει και κανενας...οποτε διαλεξτε..:p :p

Αρχική απάντηση από legionnaire

βρε κατεστραμένε, μια μέρα σου μένει η Κυριακή και θες πάλι κάτσεις μπροστά σε μια οθόνη;

για βγες λίγο να απλώσεις τα πόδια σου σε καμιά καφετέρια

Θα βγω το Σάββατο να δω τον αγώνα. Εσύ τελείωσες τη Java και ποστάρεις στα φόρουμ;

Όχι δεν την τελείωσα. Έχει πολύ πράμα και ο σαχτουρ δεν μου απαντάει όσο συχνά θα ήθελα (αν μπορεί ποτέ να γίνει αυτό).

’νοιξε και το ριμαδο-icq σου, τελευταία παρατηρώ μια στάση αποχής. Why is that?

Τέλος απάντα στο μαιλ σου

Είσαι καμένος. 2 απογεύματα δουλειά είναι η πρώτη φάση. Κάτσε να διαβάσεις την πρώτυπη αναφορά προηγούμενων ετών και θα δεις.

Τέλος απέχω από το icq γιατί δε γίνεται να κάνεις εργασίες και να μιλάς με τον κάθε ένα. Ας πούμε ότι είμαι invisible...

Ερμ εγώ δεν έχω τα κοννε μερικών εδω μέσα, άκου εκεί αναφορές προηγούμενων ετών...

Και ναι υπάρχουν πολλά θέματα που θέλουν στοργή και φροντίδα. Αν εσύ τα κάνεις μέσα σε 2 απογεύματα, μπράβο σου.

Τεσπα... super δεν θα πάμε αύριο ε; Καλώς...

Εγώ θα έχω προετοιμασίες για τον αγώνα. Γιατί δεν το κάνουμε Κυριακή όπως πρότεινα; Ο ar1z μου είπε ότι θα είναι στο πανέπι και θα μπορούμε να παίξουμε και Desert combat (ή όπως λέγεται το expansion του battlefield με Αμερικάνους και Ιρακινούς).

Να σε δω ρε Σουσάμι να οδηγάς το F-16 και το Black Hawk...

Black Hawk λέγεται και plz να μην το ρεζιλέψουμε το θέμα, όχι και ο σουσάμι σε τέτοιο ελικόπτερο...

Όσο για τα παραπάνω links τα έχω ήδη υπόψιν μου. Αν νομίζεις ότι θα κάνεις κάτι αντίστοιχο σε 2 απογεύματα, τι να σου πω...

Ωραια οποτε το μεταφερουμε την κυριακη στις 7.00...συναντιομαστε στο γνωστο μερος και αν ειναι παμε στο πανεπ...

οι υπολοιποι ελπιζω να συμφωνειτε...(αν και δεν βλεπω να απαντατε..:))

Black Hawk λέγεται και plz να μην το ρεζιλέψουμε το θέμα, όχι και ο σουσάμι σε τέτοιο ελικόπτερο...

Γιατί όχι... άλλωστε εδώ έχει οδηγήσει αεροπλανοφόρο.

Όσο για τα παραπάνω links τα έχω ήδη υπόψιν μου. Αν νομίζεις ότι θα κάνεις κάτι αντίστοιχο σε 2 απογεύματα, τι να σου πω...

Δεν το νομίζω μόνο εγώ αυτό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.