Jump to content

Meeting στο Ηράκλειο Κρήτης

Guest

Recommended Posts

• Replies 311
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Hero

Το Σάββατο θα γίνει το meeting? Ποιοι μπορούν να έρθουν? Ο Tsunami θα είναι πάνω οπότε δεν μπορεί.

ΥΓ. ’λλαξα και τον τίτλο του thread.

Ουτε εγω θα ερθω..Φευγω αυριο βραδυ για αθήνα...:cool:

• 4 weeks later...

Ναί που7 3 να είναι οι μέρες του.Το λεπόν στην Σαββατιάτικη συνάντηση είχαμε εισροή νέων μελών.Εμφανίστηκε επιτέλους ο Πλάνετμαν και έφερε και ένα άλλο παλικάρι που ας με συγχωρέσει αλλά κανένας δεν κατάλαβε το νικ του.Δεν κάτσανε πολύ αλλά είπαν οτι θα έρχονται...Το κρατάμε αυτο...Βασικά και εγώ ήμουν λίιιιιγο καθυστερημένος λόγω κάποιων προσωπικών υποθέσεων (πολύ σικ το έθεσα...)

Αρχική απάντηση από Tsunami

Βασικά και εγώ ήμουν λίιιιιγο καθυστερημένος λόγω κάποιων προσωπικών υποθέσεων (πολύ σικ το έθεσα...)

Παντα καθυστερημενος εισαι...:hehe: οποτε μην ανυσηχεις..

Εμένα μη με περιμένετε αυτό το Σάββατο (αν και φαντάζομαι πως ούτως ή άλλως δεν θα με περιμένατε...). Δύο σενάρια παίζουν, και τα δυο αρνητικά.

1.είτε πάω για ελιές στο χωριό μου

2. είτε πάω cinema με τρεις φίλους που έχουμε κανονίσει εδώ και μέρες.

Οπότε άμα δείτε κάνα ψηλό μαλιά μη τον ρωτήσετε "μήπως είσαι ο Makishourdakis;"!

...άσε που τα κατάφερα πάλι και γριπιάστηκα. Ούτε για ελιές πήγα, ούτε cinema πρόκειται να πάω και γενικώς δεν πρόκειται να ξεμυτίσω. Ευτυχώς πήρα και το NFSU2 και έχω κάτι για να σκοτώσω την ώρα μου. Κι από την άλλη έχω όρεξη για διάβασμα για το σχολείο (πώς το 'παθα δεν ξέρω) και δεν έχω σχεδόν τίποτα για Δευτέρα...

Tsunami, το άλλο μέλος που έφερα είναι ο bluejay. Εντωμεταξύ σήμερα 27/11 δεν θα έρθω λόγω του ότι θέλω να κάνω μια εργασία μαζί με κάτι συμφοιτητές μου.

ΥΓ: Και δεν καθυστέρησες λίγο, πολύ καθυστέρησες. Στις 20:00 βρεθήκαμε...

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

...άσε που τα κατάφερα πάλι και γριπιάστηκα. Ούτε για ελιές πήγα, ούτε cinema πρόκειται να πάω και γενικώς δεν πρόκειται να ξεμυτίσω. Ευτυχώς πήρα και το NFSU2 και έχω κάτι για να σκοτώσω την ώρα μου. Κι από την άλλη έχω όρεξη για διάβασμα για το σχολείο (πώς το 'παθα δεν ξέρω) και δεν έχω σχεδόν τίποτα για Δευτέρα...

Δηλαδή έχεις σκοπό να έρθεις απόψε? Στείλε μου PM.

Υπάρχει μία πιθανότητα να μην μπορώ ούτε εγώ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.