legionnaire Οκτώβριος 23, 2004 #121 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2004 Εγώ θα προσπαθήσω πάααααρα πολύ να έρθω, ίσως όμως να μην τα καταφέρω. Ξέρει ο trendy. Αυτά για την ώρα... πείτε μου πάντως που θα καθήσετε να στείλω μια μαύρη χήρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 23, 2004 #122 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2004 Τα λέμε στις 19:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 26, 2004 #123 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 Το Σάββατο θα γίνει το meeting? Ποιοι μπορούν να έρθουν? Ο Tsunami θα είναι πάνω οπότε δεν μπορεί. ΥΓ. ’λλαξα και τον τίτλο του thread. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpower Οκτώβριος 26, 2004 #124 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από Hero Το Σάββατο θα γίνει το meeting? Ποιοι μπορούν να έρθουν? Ο Tsunami θα είναι πάνω οπότε δεν μπορεί. ΥΓ. ’λλαξα και τον τίτλο του thread. Ουτε εγω θα ερθω..Φευγω αυριο βραδυ για αθήνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 26, 2004 #125 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 No zpower, no tsunami. Anybody else? Link to comment Share on other sites More sharing options...
legionnaire Οκτώβριος 27, 2004 #126 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2004 Ούτε εγώ. Πετάω σήμερα για Αθήνα. Λέτε τελικά να μεταφέρουμε το meeting του Ηρακλείου για αυτό το Σάββατο στην Αθήνα εάν μαζευτούμε αρκετοί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 22, 2004 #127 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 Μας έφαγε η π@π@ροκρακεριά του ’ραβα...Ποια νέα μέλη έκαναν την εμφάνισή τους στο μίτινγκ του Σαββάτου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Νοέμβριος 22, 2004 #128 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 Ναί που7 3 να είναι οι μέρες του.Το λεπόν στην Σαββατιάτικη συνάντηση είχαμε εισροή νέων μελών.Εμφανίστηκε επιτέλους ο Πλάνετμαν και έφερε και ένα άλλο παλικάρι που ας με συγχωρέσει αλλά κανένας δεν κατάλαβε το νικ του.Δεν κάτσανε πολύ αλλά είπαν οτι θα έρχονται...Το κρατάμε αυτο...Βασικά και εγώ ήμουν λίιιιιγο καθυστερημένος λόγω κάποιων προσωπικών υποθέσεων (πολύ σικ το έθεσα...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpower Νοέμβριος 22, 2004 #129 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από Tsunami Βασικά και εγώ ήμουν λίιιιιγο καθυστερημένος λόγω κάποιων προσωπικών υποθέσεων (πολύ σικ το έθεσα...) Παντα καθυστερημενος εισαι... οποτε μην ανυσηχεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Νοέμβριος 22, 2004 #130 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από zpower Παντα καθυστερημενος εισαι... οποτε μην ανυσηχεις.. Δε ταπερμαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 22, 2004 #131 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 Μπα είναι από τους πρώτους στο μίτινγκ πόιντ. Σουσάμι τι γίνεται με το Καμπαμαρού πρότζεκτ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
legionnaire Νοέμβριος 22, 2004 #132 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2004 aaa pou sai... xmas piasame. 8a to ferw egw apo salonika city pio grigora 8a to apoktisume Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 23, 2004 #133 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 leg δε γράφουμε φραγκολεβαντίνικα στο Λάμπη.Πάντως πήρα τη δόση μου με τα 4 επεισόδια που είχε το dvd. Αντέχω και μέχρι τα Χριστούγεννα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Νοέμβριος 25, 2004 #134 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2004 Εμένα μη με περιμένετε αυτό το Σάββατο (αν και φαντάζομαι πως ούτως ή άλλως δεν θα με περιμένατε...). Δύο σενάρια παίζουν, και τα δυο αρνητικά.1.είτε πάω για ελιές στο χωριό μου2. είτε πάω cinema με τρεις φίλους που έχουμε κανονίσει εδώ και μέρες.Οπότε άμα δείτε κάνα ψηλό μαλιά μη τον ρωτήσετε "μήπως είσαι ο Makishourdakis;"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Νοέμβριος 27, 2004 #135 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 ...άσε που τα κατάφερα πάλι και γριπιάστηκα. Ούτε για ελιές πήγα, ούτε cinema πρόκειται να πάω και γενικώς δεν πρόκειται να ξεμυτίσω. Ευτυχώς πήρα και το NFSU2 και έχω κάτι για να σκοτώσω την ώρα μου. Κι από την άλλη έχω όρεξη για διάβασμα για το σχολείο (πώς το 'παθα δεν ξέρω) και δεν έχω σχεδόν τίποτα για Δευτέρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Νοέμβριος 27, 2004 #136 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 Tsunami, το άλλο μέλος που έφερα είναι ο bluejay. Εντωμεταξύ σήμερα 27/11 δεν θα έρθω λόγω του ότι θέλω να κάνω μια εργασία μαζί με κάτι συμφοιτητές μου.ΥΓ: Και δεν καθυστέρησες λίγο, πολύ καθυστέρησες. Στις 20:00 βρεθήκαμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Νοέμβριος 27, 2004 #137 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis ...άσε που τα κατάφερα πάλι και γριπιάστηκα. Ούτε για ελιές πήγα, ούτε cinema πρόκειται να πάω και γενικώς δεν πρόκειται να ξεμυτίσω. Ευτυχώς πήρα και το NFSU2 και έχω κάτι για να σκοτώσω την ώρα μου. Κι από την άλλη έχω όρεξη για διάβασμα για το σχολείο (πώς το 'παθα δεν ξέρω) και δεν έχω σχεδόν τίποτα για Δευτέρα... Δηλαδή έχεις σκοπό να έρθεις απόψε? Στείλε μου PM.Υπάρχει μία πιθανότητα να μην μπορώ ούτε εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 27, 2004 #138 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 Θα έρθει κανένας ή να κάτσουμε σπίτι να πλέξουμε κανένα πουλοβεράκι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Νοέμβριος 27, 2004 #139 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 Εγώ κι ο kaynd θα συναντηθούμε στις 6. Όσοι πιστοί, πάρτε κι ένα τηλέφωνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 27, 2004 #140 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 Οκ εγώ θα αργήσω λίγο, γιατί θα πάω γυμναστήριο τώρα. Τα λέμε κατά τις 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.