trendy Οκτώβριος 1, 2004 #81 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 7 το απόγευμα στο δέντρο (εκδοτήριο Εργοτέλη ). count me in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 1, 2004 #82 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 I will be there. :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 2, 2004 #83 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 ’λλος ένας Κρητικός στο λογαριασμό! Είμαι ο μισός από Ηράκλειο, Γέργερη! Τα Χριστούγεννα κατεβαίνω εξπρές για 2 μέρες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 2, 2004 #84 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Απόψε θα κατέβεις courierάτος για φραπέ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Οκτώβριος 2, 2004 #85 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Χαιρετω πατριωτες δεν θα μπορεσω να ερθω σημερα αλλα στο επομενο meeting συγουρα καλα να περναται.!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 2, 2004 #86 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από Hero Απόψε θα κατέβεις courierάτος για φραπέ? Θα κατέβαινα ... αλλά χάλασε η συμφωνία μου με την UPS. Δεν με δέχονται σαν fragile δέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 9, 2004 #87 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2004 Το σημερινό meeting αναβάλεται για την επόμενη εβδομάδα, same time same place. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 9, 2004 #88 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2004 Ρε παιδιά, άκουσα θα κάνει συναυλία ο Βασίλης στο κλειστό γυμναστήριο των ΤΕΙ. Θα πάει κανείς; :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 9, 2004 #89 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2004 :OT: Δεν ακούω τέτοιου είδους μουσική.Πόσο μάλλον να πάω και σε συναυλία.:OT: Σε κανά meeting θα σκάσεις μύτη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpower Οκτώβριος 9, 2004 #90 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 22:19] Ρε παιδιά, άκουσα θα κάνει συναυλία ο Βασίλης στο κλειστό γυμναστήριο των ΤΕΙ. Θα πάει κανείς; :OT: ναι οντως κανει...σημερα ηταν νομιζω..Παιδια ειμαι και εγω τωρα ηρακλειο... στο επομενο meeting ειμαι και εγω μεσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Οκτώβριος 9, 2004 #91 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2004 Αντε μπράβο γιατί οι τακτικοί θαμώνες έχουν βαρεθεί...Κάθε φορέ τρία άτομα μόνο είναι συνεπέις στις υποχρεώσεις τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 9, 2004 #92 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2004 Ναι πρέπει να διευρυνθεί ο κύκλος των "καμένων από τροφοδοτικά" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Οκτώβριος 9, 2004 #93 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από trendy [Σήμερα, στις 21:25] Ναι πρέπει να διευρυνθεί ο κύκλος των "καμένων από τροφοδοτικά" Standard!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
legionnaire Οκτώβριος 10, 2004 #94 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2004 Εγώ 2 φορές που δοκίμασα να έρθω, ο trendy με δημοκρατικές & φιλελεύθερες διαδικασίες (εκβιασμοί, μπράβοι, ναρκοθέτηση της περιμέτρου) με απέτρεψε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Οκτώβριος 10, 2004 #95 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2004 Trendy παιδί μου τι είναι αυτά που ακούω???Δεν αφήνεις το παιδί να έρθει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 10, 2004 #96 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2004 Αφού από την πρώτη συνάντηση που είχες έρθει φάνηκε πόσο εκτός κλίματος είσαι. INTELάκιας με laptop που δεν έχεις ανεβάσει ούτε 1Mhz :tomato: Ούτε ένα laptop-mod δεν έχεις κάνει... Και ερωτώ: Με τι προσόντα να έρθεις στα meeting; Μέχρι την επόμενη συνάντηση να έχεις αλλάξει cpu, ανέβασε το fsb, κάνε μία μόντα στο χρέπι σου και η διαρκής επιτροπή εφέσεων θα επιμεληθεί της υπόθεσής σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 11, 2004 #97 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2004 trendy, you have a point Τουλάχιστον το overclocking (που δεν κοστίζει και τίποτα) επιβάλλεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 16, 2004 #98 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 7 η ώρα απόψε στο συνηθισμένο μέρος. Κανείς να μην ξεχαστεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 16, 2004 #99 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 Θα φέρω μαζί μου τον Leg, μπας και ψηθεί να clockάρει το laptopi του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 17, 2004 #100 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από trendy Θα φέρω μαζί μου τον Leg, μπας και ψηθεί να clockάρει το laptopi του. Το ανέβασε το τιμημένο το 1MHz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.