Jump to content

Meeting στο Ηράκλειο Κρήτης

Guest

Recommended Posts

• Replies 311
  • Created
  • Last Reply

Μου βάλατε απουσία???

Σορρυ παιδια, δεν εχω internet (ακους trendy??) και δεν πηρα χαμπάρι, αν και με ειδοποίησε o trendy αλλα ήταν αργα, εστεινα το νεο μου παιχνίδι, δορυφορικό πιατο κτλ... χεχε!!!

περασατε καλα?

Αρχική απάντηση από nycos

Μου βάλατε απουσία???

περασατε καλα?

Όχι, σου δώσαμε κίτρινη κάρτα. Στη κόκκινη φεύγεις από τα δελαμπίτικα μιτινγκς. :p

Καλά περάσαμε για να παίζαμε 5 ώρες CS.

Να μαι και εγώ...Αυτά που έχω να δηλώσω είναι:1ον)Gelato ruleeezzz!!!!!!!!!!!Μάγκες μιλάμε μακράν για το καλύτερο παγωτό που έχω φάει στην ζωή μου και πιστέψτε με έχω φάει πολλά.

2ον)Νίκο παιδί μου στην επόμενη απουσία θα είσαι αναγκασμένος να μας παραδώσεις τις μνήμες σου...Λυπάμαι πολυ.Δεν είναι κάτι που θέλω να κάνω ...(:D )

3ον)Να ναι καλά το ολύμπους και οι τιμές του!!!Τρελό λιώσιμο σε προσιτή τιμή!!

4ον)Αποφασίζουμε και διαττάσουμε...Προς όλα τα κρητικά μέλη του Λάμπη.Προτείνεται μονιμοποίηση της συνάντησης για καφέ και λοιπές ιστορίες τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα...Όσοι πιστοί πείτε την γνώμη σας....

Λοιπόν η μονιμοποίηση εγκρίθηκε και από αύριο Σάββατο και κάθε Σάββατο όλοι οι Ηρακλειώτες Δελαμπίτες θα έχουμε συνάντηση στα λιοντάρια στο γνωστό δέντρο στις 7 το απογευματάκι.Ειδοποιείστε όλους τους γνωστούς που μπορεί να μην το έχουν δει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.