trendy Σεπτέμβριος 17, 2004 #61 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 Α... βλέπω εκμεταλλευτήκατε την προσφορά του olympus.Όταν είστε έτοιμοι θα σας γνωρίσω στον sloth. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Σεπτέμβριος 17, 2004 #62 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 Την εκμεταλλευτήκαμε και καήκαμε.’σχετο ρε συ. Έχεις MSN? Αν είναι, στείλε σε PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 17, 2004 #63 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 Τα ίδια λέγαμε με τον Tsu όσο σε περιμέναμε. Δεν έχω MSN. Είμαι της παλιάς σχολής...ICQ κι έτσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nycos Σεπτέμβριος 18, 2004 #64 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 Μου βάλατε απουσία??? Σορρυ παιδια, δεν εχω internet (ακους trendy??) και δεν πηρα χαμπάρι, αν και με ειδοποίησε o trendy αλλα ήταν αργα, εστεινα το νεο μου παιχνίδι, δορυφορικό πιατο κτλ... χεχε!!!περασατε καλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Σεπτέμβριος 18, 2004 #65 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από nycos Μου βάλατε απουσία??? περασατε καλα? Όχι, σου δώσαμε κίτρινη κάρτα. Στη κόκκινη φεύγεις από τα δελαμπίτικα μιτινγκς. Καλά περάσαμε για να παίζαμε 5 ώρες CS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Σεπτέμβριος 18, 2004 #66 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 Να μαι και εγώ...Αυτά που έχω να δηλώσω είναι:1ον)Gelato ruleeezzz!!!!!!!!!!!Μάγκες μιλάμε μακράν για το καλύτερο παγωτό που έχω φάει στην ζωή μου και πιστέψτε με έχω φάει πολλά. 2ον)Νίκο παιδί μου στην επόμενη απουσία θα είσαι αναγκασμένος να μας παραδώσεις τις μνήμες σου...Λυπάμαι πολυ.Δεν είναι κάτι που θέλω να κάνω ...( ) 3ον)Να ναι καλά το ολύμπους και οι τιμές του!!!Τρελό λιώσιμο σε προσιτή τιμή!! 4ον)Αποφασίζουμε και διαττάσουμε...Προς όλα τα κρητικά μέλη του Λάμπη.Προτείνεται μονιμοποίηση της συνάντησης για καφέ και λοιπές ιστορίες τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα...Όσοι πιστοί πείτε την γνώμη σας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Σεπτέμβριος 19, 2004 #67 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 Απο Δευτέρα που τελειώνω εξεταστική, είμαι μέσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 19, 2004 #68 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 Και εγώ μέσα για μονιμοποίηση των συναντήσεων μέσα στο weekend, κατά προτίμηση Σάββατο απόγευμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Σεπτέμβριος 24, 2004 #69 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Λοιπόν η μονιμοποίηση εγκρίθηκε και από αύριο Σάββατο και κάθε Σάββατο όλοι οι Ηρακλειώτες Δελαμπίτες θα έχουμε συνάντηση στα λιοντάρια στο γνωστό δέντρο στις 7 το απογευματάκι.Ειδοποιείστε όλους τους γνωστούς που μπορεί να μην το έχουν δει Link to comment Share on other sites More sharing options...
nycos Σεπτέμβριος 24, 2004 #70 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Μαλλον αυριο δεν θα φανω.... την κανω για camping... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Σεπτέμβριος 24, 2004 #71 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Too Bad!!Τεσπα αν δεν καταφέρεις να έρθεις ελπίζω να περάσεις καλά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Σεπτέμβριος 24, 2004 #72 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Να κάνουμε sticky την μονιμοποίηση των meetings? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 24, 2004 #73 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Ούτε εγώ θα είμαι λόγω του ότι ταξιδεύω το Σάββατο το βράδυ για Ηράκλειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Σεπτέμβριος 24, 2004 #74 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Επειδή απότι βλέπω θα λείπουν πολλοί θέλετε να κάνουμε την συνάντηση μεθαύριο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Σεπτέμβριος 25, 2004 #75 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 Σήμερα (ξέρεις γιατί). Το πολύ πολύ, να πάμε πάλι στα olympus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 26, 2004 #76 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 Πάντως στο οικογενειακό LAN που κάναμε στο πανέπι περάσαμε μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Σεπτέμβριος 26, 2004 #77 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 Σορι που δεν ήρθα αλλά ξύπνησα 2.30 το μεσημέρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Σεπτέμβριος 26, 2004 #78 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από Tsunami Σορι που δεν ήρθα αλλά ξύπνησα 2.30 το μεσημέρι... Κι εγώ 1!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 27, 2004 #79 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Δεν πειράζει... πολύ. Κάποιο από τα επόμενα Σ/Κ θα ξαναγίνει το lan-party@uoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Οκτώβριος 1, 2004 #80 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2004 Λοιπον παιδάκια η συνάντηση ισχύει για αύριο απλά το γράφω σαν υπενθύμιση.Μπορείτε όλοι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.