Jump to content

Meeting στο Ηράκλειο Κρήτης

Guest

Recommended Posts

A ρε trendy, αυτα τα λευκά θέλουν τορπίλη!!! Γαμω το δικτυό μου!

Ευτυχως που μου ειπες χτες για το meeting, πως θα κάνατε χωρις εμε??

Θα φανώ και εγω με το τανκς μου!!!

Φιλουμπες, τα λεμε σε λιγο...

• Replies 311
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Elpis

τι εγινε τελικα? εγω τελικα δεν καταφερα να ερθω ... :(

Έγινε το meeting.

Ακόμα περιμένουμε να πληρώσουμε τα ποτά. :tw:

Υπερβολέςςςςςςςςςςςςςςςςς. 20 λεπτουδάκια ήταν αυτά που βέβαια δεν πήγαν χαμένα μιας και η συζήτηση έδειχνε ατελείωτη.

Συμφωνώ σε αυτό!!Κάτι άσχετο αλλά σχετικό με την συζήτηση που είχαμε.Στο σούπερ πι.Το κατέβασα και μου υπολογίζει μέχρι 32Μ ψηφία.Η έκδοση που έχω είναι η 1.1.Υπάρχει μεταγενέστερη που υπολογίζει περισσότερα??Στο συγκεκριμένο βγάζω 26δευτερόλεπτα.

26 δευτερόλεπτα στα 32MB? :boxed:

Συνήθως λέμε το score στο 1ΜΒ.

• 3 weeks later...

Η Επιστροφή των Τζεντάι!!!!!

Καφεδοκαταστάσεις γύρος δεύτερος...Κανονίζεται με Hero καφές αύριο το απόγευμα.Όσοι πιστοί Κρητικοί προσέλθετε!!!!!!!!;)

Αύριο εξίμιση το απόγευμα λιοντάρια!!!!Και αν δεν το δουν πές το και σε Nycos Cartman και σια.Αλήθεια ο Κάρτμαν τις έβγαλε τις φωτογραφίες??

Μπα κοπροσκυλιάζει στις ταράτσες και δεν έχει βάλει τις φώτο στο pc. Θα τον κινητοποιήσω!

Να πάμε και σε κανένα sports για να δούμε ποιος είναι ο πιο noob στο CS

Για πείτε μου και μένα τι έγινε όταν σας άφησα...

Ή σαπίζετε ακόμα στο olympous;

[άσχετο]

Όποιος δεν έχει φάει παγωτό από το gelato.it δεν ξέρει τι χάνει.Από σήμερα πρέπει να συμφωνεί και ο Tsunami

[/άσχετο]

Κατά τις μία φύγαμε. 5 ώρες CS. Το ξεσκίσαμε στα φραγκς και γνωριστήκαμε και με ένα παιδί (kalwdio στο nickname). Είμαστε έτοιμοι να γίνουμε επαγγελματίες noobs. :happy2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.