trendy Αύγουστος 26, 2004 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Αρχική απάντηση από TsunamiΤέρμα το διάλειμμα τα κεφάλια μέσα...φτερά και πούπουλα για σένανε εξεταστική μπαμπέσα!!! :hehe: Κορυφαία ατάκα μέλους του THE_LAB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 26, 2004 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Το έχει πεί κανένας άλλος ή έχω τα δικαιώματα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 26, 2004 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Όλα τα δικαιώματα για πάρτη σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Αύγουστος 26, 2004 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 χμμ,, για να αναγνωρισουμε ο ενας τον αλλο θα κραταει ο καθενας απο κατι .. εγω μια cpu πχ που ειναι και μικρη ! :D :D περα της πλακας ας δωσει κανεις που θα ειναι σιγουρο ενα αριθμο κινητου για να ειμαστε 100% σιγουροι οτι θα βρεθουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 26, 2004 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Σου έστειλα το κινητό μου. Πάντως παιδιά μιλάμε για πεζούλι γύρω από ένα δεντράκι, μπροστά από τα παγωτά Δωδώνη, χώρο 1τμ, δε νομίζω να έχουμε πρόβλημα να βρεθούμε εκεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apostolos-Pap Αύγουστος 26, 2004 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Κι εγώ δε νομίζω να δημιουργηθεί πρόβλημα, εκτός κι αν κάθονται κι άλλοι εκεί την ίδια ώρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Αύγουστος 26, 2004 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 για αυτο λεω να κραταμε... διακρητικα... εχω εναν παλιο καμενο athlon... λεω να τον κρεμασω με μια αλυσιδα απο τον λαιμου μου.. κανει ? :D :p :jump: :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Αύγουστος 26, 2004 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 ρε παιδια υπαρχει εκει κοντα κανενα μαγαζι απο οπου μπορω να παρω μια HYDOR L20 εχω προβλημα με τη δικια μου και ακομα δεν εχω καταφερει να βρω καινουργια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 26, 2004 #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Δεν έχει πάρει το μάτι μου κάτι. Πάντως στις 18:00 δε νομίζω να βρεις ανοιχτό μαγαζί. Αν έρθεις νωρίτερα μπορώ να σου πω που να πας. Είναι ένα μαγαζί στην οδό "Μάχης Κρήτης", νούμερο-δε- θυμάμαι-απέναντι-από-σχολείο και ένα στην Παπανδρέου κοντά στο Νικολούδη. Αν την επείγεσαι μπορώ να στην πάρω και να στη δώσω όταν έρθεις το απόγευμα για τον καφέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 26, 2004 #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 τι είναι αυτή η hydor?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Αύγουστος 26, 2004 #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Αρχική απάντηση από Tsunami τι είναι αυτή η hydor?? Αντλία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 26, 2004 #32 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Υπάρχει περίπτωση να την έχει σε πετ σοπ και να ναι ποσο έχει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Αύγουστος 26, 2004 #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 trendy θα με βολεβε παρα πολυ αυτο αν μπορουσες να το κανεις μιας και η δικια μου εχει προβλημα και απο αγιο νικολαο δεν μπορω να βρω!!!ποσο περιπου κανει απο εκει ? μισης ιντζας ε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Αύγουστος 26, 2004 #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Αρχική απάντηση από Elpis χμμ,, για να αναγνωρισουμε ο ενας τον αλλο θα κραταει ο καθενας απο κατι .. εγω μια cpu πχ που ειναι και μικρη ! :D :D περα της πλακας ας δωσει κανεις που θα ειναι σιγουρο ενα αριθμο κινητου για να ειμαστε 100% σιγουροι οτι θα βρεθουμε... Να κρατάω το xaser? Τώρα με τα τακτοποιημένα καλώδια μαμάει και δέρνει κι από μέσα. Φωτογραφίες δεν έχω ανεβάσει (ακόμα!!!) γιατί κυνηγάω έναν φίλο μου να έρθει σπίτι μου με την ψηφιακή του. Η webcam μου είναι λίγο άχρηστη βλέπετε... Trendy you have PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Αύγουστος 26, 2004 #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 xaser = ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Αύγουστος 26, 2004 #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 :OT: "Τώρα με τα τακτοποιημένα καλώδια"Περιμένω να δω τι έκανες με το hardcano και τα molex.......Δεν έχω ένδειξη rpm από τη cpu στο δικό μου.Πως το σύν-δεσες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Αύγουστος 26, 2004 #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Αρχική απάντηση από Elpis xaser = ?? http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=5266 Αρχική απάντηση από wrong method :OT: "Τώρα με τα τακτοποιημένα καλώδια" Περιμένω να δω τι έκανες με το hardcano και τα molex....... Δεν έχω ένδειξη rpm από τη cpu στο δικό μου.Πως το σύν-δεσες; Τα έβαλα κάπου που δεν φαίνονται και τόσο. Μόνο που δύσκολα θα βγουν ξανά drives. (θα δεις στις φωτογραφίες αν ποτέ δανειστώ την ψηφιακή ) Για το hardcano συμβουλεύτηκα το βιβλιαράκι του από το κουτί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 26, 2004 #38 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Αρχική απάντηση από Elpis trendy θα με βολεβε παρα πολυ αυτο αν μπορουσες να το κανεις μιας και η δικια μου εχει προβλημα και απο αγιο νικολαο δεν μπορω να βρω!!!ποσο περιπου κανει απο εκει ? μισης ιντζας ε ? Δεν ξέρω αλλά δε νομίζω να κάνει παραπάνω από τον ’γιο Νικόλαο. Πες μου σίγουρα αν έρθεις να πάω να την πάρω το Σάββατο το πρωί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 26, 2004 #39 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Αρχική απάντηση από Hero Να κρατάω το xaser? Να πάρω και εγώ στην πλάτη το 7220 και στο κεφάλι το πιάτο του wireless Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 28, 2004 #40 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Πάιδες παράκληση!!Αν ακούει κανείς πορτισχεντ φέρτε αύριο κανένα κομμάτι γιατί άκουσα μερικά και έπαθα πλάκα!!Και από μένα ότι θέλετε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.