Jump to content

Meeting στο Ηράκλειο Κρήτης

Guest

Recommended Posts

• Replies 311
  • Created
  • Last Reply

χμμ,, για να αναγνωρισουμε ο ενας τον αλλο θα κραταει ο καθενας απο κατι .. εγω μια cpu πχ που ειναι και μικρη ! :D :D :D :D :D

περα της πλακας ας δωσει κανεις που θα ειναι σιγουρο ενα αριθμο κινητου για να ειμαστε 100% σιγουροι οτι θα βρεθουμε...

Σου έστειλα το κινητό μου. Πάντως παιδιά μιλάμε για πεζούλι γύρω από ένα δεντράκι, μπροστά από τα παγωτά Δωδώνη, χώρο 1τμ, δε νομίζω να έχουμε πρόβλημα να βρεθούμε εκεί...

Δεν έχει πάρει το μάτι μου κάτι. Πάντως στις 18:00 δε νομίζω να βρεις ανοιχτό μαγαζί. Αν έρθεις νωρίτερα μπορώ να σου πω που να πας. Είναι ένα μαγαζί στην οδό "Μάχης Κρήτης", νούμερο-δε- θυμάμαι-απέναντι-από-σχολείο και ένα στην Παπανδρέου κοντά στο Νικολούδη. Αν την επείγεσαι μπορώ να στην πάρω και να στη δώσω όταν έρθεις το απόγευμα για τον καφέ.

trendy θα με βολεβε παρα πολυ αυτο αν μπορουσες να το κανεις μιας και η δικια μου εχει προβλημα και απο αγιο νικολαο δεν μπορω να βρω!!!

ποσο περιπου κανει απο εκει ? μισης ιντζας ε ?

Αρχική απάντηση από Elpis

χμμ,, για να αναγνωρισουμε ο ενας τον αλλο θα κραταει ο καθενας απο κατι .. εγω μια cpu πχ που ειναι και μικρη ! :D :D :D :D :D

περα της πλακας ας δωσει κανεις που θα ειναι σιγουρο ενα αριθμο κινητου για να ειμαστε 100% σιγουροι οτι θα βρεθουμε...

Να κρατάω το xaser? :D

Τώρα με τα τακτοποιημένα καλώδια μαμάει και δέρνει κι από μέσα. Φωτογραφίες δεν έχω ανεβάσει (ακόμα!!!) γιατί κυνηγάω έναν φίλο μου να έρθει σπίτι μου με την ψηφιακή του. :whip:

Η webcam μου είναι λίγο άχρηστη βλέπετε...

Trendy you have PM.

xaser = ??

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=5266

Αρχική απάντηση από wrong method

:OT:

"Τώρα με τα τακτοποιημένα καλώδια"

Περιμένω να δω τι έκανες με το hardcano και τα molex.......

Δεν έχω ένδειξη rpm από τη cpu στο δικό μου.Πως το σύν-δεσες;

Τα έβαλα κάπου που δεν φαίνονται και τόσο. Μόνο που δύσκολα θα βγουν ξανά drives. :hehe: (θα δεις στις φωτογραφίες αν ποτέ δανειστώ την ψηφιακή :p)

Για το hardcano συμβουλεύτηκα το βιβλιαράκι του από το κουτί.

trendy θα με βολεβε παρα πολυ αυτο αν μπορουσες να το κανεις μιας και η δικια μου εχει προβλημα και απο αγιο νικολαο δεν μπορω να βρω!!!

ποσο περιπου κανει απο εκει ? μισης ιντζας ε ?

Δεν ξέρω αλλά δε νομίζω να κάνει παραπάνω από τον ’γιο Νικόλαο. Πες μου σίγουρα αν έρθεις να πάω να την πάρω το Σάββατο το πρωί.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.