Jump to content

Meeting στο Ηράκλειο Κρήτης

Guest

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 311
  • Created
  • Last Reply

Παίδες για άλλη μια σεζόν λέμε να κανονίσουμε για την καφεδιά μας...

Επειδή βλέπω νέα μέλη από Ηράκλειο είστε όλοι ευπρόσδεκτοι....

Οπότε μεθαύριο Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου κατά τις 7.00 ραντεβού στα Λιοντάρια...

Πείτε όποιος παίζει να έρθει για να ξέρουμε πόσους να περιμένουμε...

Εγώ θα εξαρτηθεί αν θα έρθω απο ένα άλλο πιο σημαντικό ραντευού. Πάντως πιθανότατα θα είμαι μέσα. Όσοι πιστοί προσέλθετε. :)

Edit: Γμτ Μάριε, αποφάσισε... Το αποπάνω παίζει για αύριο. Μεθαύριο χλωμό για μένα αλλά θα δούμε.

Τελικά πιθανότατα ΟΚ εγώ για αύριο.

Θα έρθει κανένας άλλος επιτέλους ή η συνάντηση μελών θα μετατραπεί σε συνάντηση της παρέας Μάριος-Κριτόλαος-Μάκης; Όχι οτι προσωπικά με χαλάει δλδ αλλά να γνωρίσουμε και καμιά καινούρια φάτσα. :)

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Τελικά πιθανότατα ΟΚ εγώ για αύριο.

Θα έρθει κανένας άλλος επιτέλους ή η συνάντηση μελών θα μετατραπεί σε συνάντηση της παρέας Μάριος-Κριτόλαος-Μάκης; Όχι οτι προσωπικά με χαλάει δλδ αλλά να γνωρίσουμε και καμιά καινούρια φάτσα. :)

Παίδες και εγώ θα ήθελα να έρθω αλλά μάλλον δε μπορώ,γράφω αύριο 2 μαθήματα και το δεύτερο είναι μέχρι τις 8:30! :(

Guys, λόγω αθλητικών υποχρεώσεων του Μάριου και για να εξυπηρετήσουμε και τον ergotelis που ίσως να ήθελε να έρθει, το meeting μεταφέρεται στις 9 (προβλέπω στήσιμο απο κάποιον αλλά ελπίζω πως δεν θα επαναληφθεί μια κακή μου εμπειρία...... :p)

Βtw, όσοι ενδιαφέρεστε για το meeting κάντε "εγγραφή σε αυτό το θέμα" ωστε να λαμβάνεται e-mail κάθε φορά που κανονίζεται κάτι μιας και το trhead δεν φαίνεται στις "νέες απαντήσεις"

Μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή εγώ, ο Tsunami, ο Kaynd και ο Bezdim. Κανένας άλλος; Μην έρθετε στο άσχετο γιατί πιθανότατα δεν θα βρείτε κανέναν. Πείτε το να σας περιμένουμε. :)

• 6 months later...

Καλησπέρα μετά από πολύ καιρό. Χαθήκαμε...

Επειδή έχουμε καιρό να κάνουμε κάτι εμείς εδώ, είπα να ρίξω την ιδέα να κανονίσουμε μια μεγάλη συνάντηση για κάπου κοντά στο Πάσχα (κατά προτίμηση στα όρια πριν και μετά των διακοπών ώστε και να είναι εδώ οι φοιτητές που σπουδάζουν στο Ηράκλειο αλλά και οι μαθητές να μην έχουμε πολλά ζόρια. Το αναφέρω από τώρα για να αρχίσουμε να συζητάμε και να βρούμε μια ημερομηνία που να έχουμε μεγάλη συμμετοχή.

Ρίχτε προτάσεις και συμμετοχές :)

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Εννοείται ρε! :p Απλώς λέτε ο καθένας πότε μπορεί ή πότε δεν μπορεί (χωρίς να είναι δεσμευτικό αυτό) ώστε να βρούμε μια βολική ημερομηνία.... ;)

Kαι την άλλη εβδομάδα κάπου ενδιάμεσα ίσως είναι καλά αν τυχόν θέλουνε τα παιδιά!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.