Jump to content

Meeting στο Ηράκλειο Κρήτης

Guest

Recommended Posts

• 5 months later...
  • Replies 311
  • Created
  • Last Reply

Ρε σεις! Τι έγινε με το offtopic και τις νέες απαντήσεις; :rant:

Εγώ θέλω να τα βλέπω, πώς να το κάνουμε; Τώρα μόλις είδα το post σου πχ μόνο και μόνο επειδή μου κατσε να περάσω απο το off topic... :rant:

Τέσπα, βγήκατε τελικά σήμερα; Κι εγώ κάτω ήμουν αλλά.... ;)

Παίδες, μετά τις εξετάσεις (15/6 τελευταίο μάθημα εγώ) να το κανονίσουμε να βγούμε πολλά άτομα. Μην είμαστε οι 3 μας μόνο πάλι. Αν και μια χαρά περνάμε και έτσι! :D

• 1 month later...

Ποιοί θα είναι Ηράκλειο την Παρασκευή (30/6/2006); Γίνεται λέει ένα ψιλοgamingevent στα εδώ Multirama και θα έχει λέει και overclocking (μπλα μπλα μπλα... "Για τους πιο φανατικούς θα γίνει επίδειξη overclocking απο τους καλύτερους του είδους", άρα μάλλον θα δούμε και παιδιά απο το Αθηναϊκό ή Θεσσαλονικιό team ;) )

Όσοι είστε μέσα πείτε το γρήγορα να κανονίσουμε εκείνη τη μέρα. Το event λέει θα είναι απο 11πμ μέχρι 9μμ.

Όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες και δεν έχει μαζέψει διαφημιστικό στείλτε πμ. (Μη μας πούνε οτι κάνουμε και διαφήμιση) :)

Αρχική απάντηση από ergotelis

Εγώ θα είμαι παρόν μαζί με κάτι παιδιά-admins από το Πανέπ, θα πάμε μια βόλτα να δούμε τι παίζει!Τώρα τι ώρα ακριβώς δε ξέρουμε,πάντως άμα είναι να συννενοηθούμε να βρεθούμε εκεί!

Προσεξτε καλα γιατι θα παιζει ενα πολυ δυνατο cpu εκει γυρω....τιποτα αλλο δεν λεω..:D

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Προσεξτε καλα γιατι θα παιζει ενα πολυ δυνατο cpu εκει γυρω....τιποτα αλλο δεν λεω..:D

Ναι ρε το ξέρω τουλάχιστον 1 εβδομάδα,Καλό κίνητρο αυτό, ελπίζω να το βάλετε σε κλήρωση να υπάρχει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο! :D:D:D :p:P:P

Αρχική απάντηση από ergotelis

Ναι ρε το ξέρω τουλάχιστον 1 εβδομάδα,Καλό κίνητρο αυτό, ελπίζω να το βάλετε σε κλήρωση να υπάρχει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο! :D:D:D :p:P:P

Τι cpu θα ειναι?

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Τι cpu θα ειναι?

Λεπτομέρειες ακριβείς δε ξέρω, πάντως ξέρω ότι θα αρχίζει από con.. και θα τελειώνει σε ...roe!:D:D

Πάντως υποθέτω θα είναι ο κλασσικός 6600. Κάνω λάθος?

Ξέρεις εσύ κάτι παραπάνω?

Ποιός θα τα τεστάρει αυτά και θα τα στήσει?

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Πήγε κανείς; Τι έγινε τελικά; Εγώ δεν μπόρεσα

Kαλά ήτανε, είχανε διάφορα κόλπα,όπως conroe x6800@3,7ghz και ένα xquad,το οποίο αν και δεν έχει conroe εντούτοις είναι ωραίο μόνο και μόνο να το βλέπεις!!

Το μόνο που με χάλασε ήτανε που χρησιμοποίησαν για προβολή το spi στον conroe,που είναι ένα bench σα να φτιάχτηκε για να το ξεσκίζει ο conroe!Έπρεπε να τον δοκιμάζανε και να το προβάλανε σε πιο καθημερινά benches, γιατί όσοι το είδανε και πάνε μετά να τρέξουνε σπίτι τους το spi , θα λένε ποπο η διαφορά είναι απλά χαοτική,είναι 5 φορές πιο γρήγορος τουλάχιστον!Από ότι μου είπανε άλλη ώρα κάνανε και άλλα συγκριτικά, αλλά ήτανε πιο λίγος κόσμος!

Κατά τα άλλα καλά δώρα και ένα καλό κατάστημα,καλό event γενικά!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.