Tsunami Οκτώβριος 8, 2005 #261 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2005 Όχι ρε φούστη.Τί ώρα?Προλαβαίνεις να βρεθούμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 8, 2005 #262 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2005 Την Κυριακή τρύσκολο, γιατί θα πακετάρω τα πράγματα. Σήμερα ψιλοδύσκολο αλλά αν κάτσετε κάπου θα περάσω για μία γρήγορη βόλτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Οκτώβριος 8, 2005 #263 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2005 Λοιπόν.Update.Σήμερα 7 η ώρα στα λιοντάρια όσοι πιστοί προσέλθετε.Over and out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 8, 2005 #264 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2005 Εγώ όπως είπα στον tsunami είμαι μέσα και θα φέρω και παρέα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 8, 2005 #265 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2005 Δεν το είδα εγκαίρως...Τέσπα καλά να περνάτε και καλό πτυχίο σύντομα σε όλους σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 8, 2005 #266 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2005 Μια χαρά περάσαμε. Εϊμασταν εγώ, ένας φίλος μου, ο Tsunami, ο Kaynd, ο Hero και ένας φίλςο του. Κάτσαμε καμια ωρίτσα στην πλατεία ελευθερίας και μετά εγώ έφυγα (και οι άλλοι βασικά) και πήγαμε να δούμε το "αντικλείδι". Καλή μαμακία κι αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Οκτώβριος 8, 2005 #267 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2005 Ευχαριστούμε Παναγιώτη.’ντε και ελπίζω να τα πούμε σε κανα μήτινγκ αθήνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Νοέμβριος 1, 2005 #268 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2005 Για βάζετε συμμετοχές για αυτό το Σάββατο. Εγώ είμαι μέσα και νομίζω και ο Μάριος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Νοέμβριος 1, 2005 #269 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2005 Όπως και ο Kaynd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Νοέμβριος 1, 2005 #270 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2005 3 by now... Πιθανότατα θα καταφέρω και τον Αντώνη τον κολλητό μου να έρθει οπότε 4 ήδη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Νοέμβριος 5, 2005 #271 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 Και παίζεινα έρθει και ο Hero.Όποιος άλλος μένει Ηράκλειο και θελει να έρθει καλοδεχούμενος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Νοέμβριος 5, 2005 #272 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 Μάριε το μεσημέρι (κατα τις 3-4-5 περίπου) μπες και στo msn να ανακεφαλαιώσουμε. Πήγα σήμερα και πήρα DVD... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Νοέμβριος 5, 2005 #273 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 Παίδες η συνάντηση κανονίστηκε 7 η ώρα στα λιοντάρια.Όσοι πιστοί προσέλθετε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Νοέμβριος 8, 2005 #274 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Αχεμ... Λίγο καθηστερημένα θυμήθηκα το Σάββατο οτι κρατούσα την ψηφιακή μαζί μου ( είμαι lol... ) οπότε ό,τι πρόλαβα να τραβήξω... Για να καταλάβετε δηλαδή τι σοβαρά meetings κάνουμε εμείς εδώ... Απολαύστε σε πρώτη παγκόσμια προβολή [κόψε κάτι man...] τους Ηρακλειώτες Labάδες (3 απο αυτούς τουλάχιστον...) Εκ αριστερών: Kaynd, Tsunami, και ο κολλητός μου ως quest star O κος Κρητόλαος (Kaynd) έτοιμος να ασελγήσει πάνω στης ιδιαίτερα νόστιμη γυρόπιτα της "Γαλήνης" Ο Μάριος έσκασε με δυο μπιφτεκόπιτες (του έπεσε βαρύ το αναψυκτικό... (no offence αλλά δεν κρατήθηκα... )) Και τέλος... υποδεχτείτε την αφεντιά μου (καρδιακοί καλύτερα μη δείτε τη photo... ) (τι λες Kaynd, καλή η μηχανή; ) ΥΓ: Το Σάββατο παίζει ο Αγγελάκας στα ΤΕΙ και μάλλον θα πάω και εγώ και ο Tsunami. Οπότε λέμε αμα είναι να μεταφέρουμε το ενδεχόμενο meeting εκεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Νοέμβριος 13, 2005 #275 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Είναι ΚρΙτόλαος και όχι ΚρΗτόλαος.Εκνευρίζεται να το γράφουν έτσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Νοέμβριος 13, 2005 #276 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Ποπο κατι μάσες που ρίχνουν οι άλλοι!!! ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ!! ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Νοέμβριος 13, 2005 #277 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Tsunami Είναι ΚρΙτόλαος και όχι ΚρΗτόλαος.Εκνευρίζεται να το γράφουν έτσι... Καλά, ό,τι πεις ΜάρΗε, ζητώ ταπεινά συγγνώμη... Αρχική απάντηση από aristos87 Ποπο κατι μάσες που ρίχνουν οι άλλοι!!! ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ!! ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ!!! ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ; :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 13, 2005 #278 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Στο Ηράκλειο υπάρχει το καφέ του Πίππη που τα βράδια γίνεται ταβέρνα ΑΑΑ'Αν το ξέρετε αξίζει με τα 1000 να πάτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Νοέμβριος 14, 2005 #279 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 Που ρε Παναγιώτη?Αρχική απάντηση από aristos87 Ποπο κατι μάσες που ρίχνουν οι άλλοι!!! ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ!! ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ!!! Ναι?Διάλεξτε το μέρος να διαλέξουμε το φαί.Μάχη μέχρι σκασμού.Φέρτε το δυνατότερο όπλο σας να φέρουμε το δικό μας (δλδ εμένα).Όχι γιατί νομίζτε οτι επειδή έχετε μια ψωρολαδόκολλα τα έχετε όλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Νοέμβριος 14, 2005 #280 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 Πάντως φρόντισε δυνατότερο όπλο μας να λείπει η Fanta απο το τραπέζι γιατί σου κόβει marks... :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.