Jump to content

Meeting στο Ηράκλειο Κρήτης

Guest

Recommended Posts

• Replies 311
  • Created
  • Last Reply

Μια χαρά περάσαμε. Εϊμασταν εγώ, ένας φίλος μου, ο Tsunami, ο Kaynd, ο Hero και ένας φίλςο του. Κάτσαμε καμια ωρίτσα στην πλατεία ελευθερίας και μετά εγώ έφυγα (και οι άλλοι βασικά) και πήγαμε να δούμε το "αντικλείδι". Καλή μαμακία κι αυτό...

• 4 weeks later...

Αχεμ... Λίγο καθηστερημένα θυμήθηκα το Σάββατο οτι κρατούσα την ψηφιακή μαζί μου ( είμαι lol... :p ) οπότε ό,τι πρόλαβα να τραβήξω... Για να καταλάβετε δηλαδή τι σοβαρά meetings κάνουμε εμείς εδώ... :hehe:

Απολαύστε σε πρώτη παγκόσμια προβολή [κόψε κάτι man...] τους Ηρακλειώτες Labάδες (3 απο αυτούς τουλάχιστον...) :D

Εκ αριστερών: Kaynd, Tsunami, και ο κολλητός μου ως quest star

pb0611534xk.th.jpg

O κος Κρητόλαος (Kaynd) έτοιμος να ασελγήσει πάνω στης ιδιαίτερα νόστιμη γυρόπιτα της "Γαλήνης"

pb0611542rj.th.jpg

Ο Μάριος έσκασε με δυο μπιφτεκόπιτες (του έπεσε βαρύ το αναψυκτικό... :p (no offence αλλά δεν κρατήθηκα... :) ))

pb0611568td.th.jpg

Και τέλος... υποδεχτείτε την αφεντιά μου :cool: (καρδιακοί καλύτερα μη δείτε τη photo... :p )

pb0611578nz.th.jpg

(τι λες Kaynd, καλή η μηχανή; )

ΥΓ: Το Σάββατο παίζει ο Αγγελάκας στα ΤΕΙ και μάλλον θα πάω και εγώ και ο Tsunami. Οπότε λέμε αμα είναι να μεταφέρουμε το ενδεχόμενο meeting εκεί... :p

Αρχική απάντηση από Tsunami

Είναι ΚρΙτόλαος και όχι ΚρΗτόλαος.Εκνευρίζεται να το γράφουν έτσι...:p

Καλά, ό,τι πεις ΜάρΗε, ζητώ ταπεινά συγγνώμη... :p

Αρχική απάντηση από aristos87

Ποπο κατι μάσες που ρίχνουν οι άλλοι!!! ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ!! ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ!!!

ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ; :hehe: :hehe: :hehe:

Που ρε Παναγιώτη?

Αρχική απάντηση από aristos87

Ποπο κατι μάσες που ρίχνουν οι άλλοι!!! ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ!! ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ!!!

Ναι?Διάλεξτε το μέρος να διαλέξουμε το φαί.Μάχη μέχρι σκασμού.Φέρτε το δυνατότερο όπλο σας να φέρουμε το δικό μας (δλδ εμένα).Όχι γιατί νομίζτε οτι επειδή έχετε μια ψωρολαδόκολλα τα έχετε όλα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.