Jump to content

Meeting στο Ηράκλειο Κρήτης

Guest

Recommended Posts

• Replies 311
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Λοιπόν προς όλους τους συμμετέχοντες.Μιας και οι σχολές άρχισαν και οι περισσότεροι έχουμε μαζευτεί (ναι Παναγιωτάκη για σένα λέω),ευκαιρία είναι να κάνουμε μετά από τόσο καιρο και καμμια συνάντηση για καφεδούμπα.Σήμερα συνάντησα τον Leg. ενώ και υπόλοιποι απόσο ξέρω δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα.Είστε οκ για Σάββατο 7 κλασικά?Μάκη και για σενα ισχύει αυτό.

Αρχική απάντηση από Tsunami

Λοιπόν προς όλους τους συμμετέχοντες.Μιας και οι σχολές άρχισαν και οι περισσότεροι έχουμε μαζευτεί (ναι Παναγιωτάκη για σένα λέω),ευκαιρία είναι να κάνουμε μετά από τόσο καιρο και καμμια συνάντηση για καφεδούμπα.Σήμερα συνάντησα τον Leg. ενώ και υπόλοιποι απόσο ξέρω δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα.Είστε οκ για Σάββατο 7 κλασικά?Μάκη και για σενα ισχύει αυτό.

Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα... Θα κοιτάξω να έρθω αν είναι μόνο θυμήστε μου το κατα Παρασκευή μεριά...

Τελικά πιθανότατα θα υπάρχει πρόβλημα. Θα παιχτεί στην ώρα το αν θα έρθω... Τι ώρα θα γίνει το meeting αμα είναι; Την τσικνοπέμπτη παίζουμε στο σχολείο και θα κάνουμε πρόβα αύριο (την πρώτη μάλιστα... ). Και στην περίπτωση που μπορώ, κάποιες ερωτήσεις:

1. Που συναντιέστε συνήθως και που πηγαίνετε;

2. Μέχρι τι ώρα κρατάει το "πάρτυ" συνήθως;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.