Jump to content

Meeting στο Ηράκλειο Κρήτης

Guest

Recommended Posts

Θα μάθετε εγκαίρως. Πιθανότατα στις 19:00 όπως πάντα στο γνωστό μας χώρο (Γ205 + Γ209). Όποιος θέλει φέρνει το pc του, το ποντίκι, τα ακουστικά, το πληκτρολόγιο, την οθόνη, το tank της υδρόψυξης, το 7.1 sound super set κλπ...

• Replies 311
  • Created
  • Last Reply

/me laughs...looks at ody...laughs again...’μα προθυμοποιηθεί κάποιος με αμάξι να έρθει να με πάρει εγώ το φέρνω πάντως το πισι μου(Παναγιωτάκηηη!!!)

Αρχική απάντηση από trendy

By the way, Hero μήπως η μάνα σου δουλεύει στο πανεπιστήμιο στο τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών;

Όχι γιατί?

Όποιος θέλει φέρνει το pc του, το ποντίκι, τα ακουστικά, το πληκτρολόγιο, την οθόνη, το tank της υδρόψυξης, το 7.1 sound super set κλπ...

Ποντίκι και πολύ είναι. Κανένα σοβαρό παιχνίδι θα παίξουμε? :p

Αρχική απάντηση από Tsunami

/me laughs...looks at ody...laughs again...

Έχω έναν φίλο νταλικέρη...

Αρχική απάντηση από Tsunami

/me laughs...looks at ody...laughs again...’μα προθυμοποιηθεί κάποιος με αμάξι να έρθει να με πάρει εγώ το φέρνω πάντως το πισι μου(Παναγιωτάκηηη!!!)

:whistling

Αρχική απάντηση από Hero

Όχι γιατί?

Συνονυμία

Αρχική απάντηση από Hero Ποντίκι και πολύ είναι. Κανένα σοβαρό παιχνίδι θα παίξουμε? :p

Το Desert Combat σε χαλάει; Έχουμε και AOE2 άμα ψήνεστε.

Αρχική απάντηση από HeroΈχω έναν φίλο νταλικέρη...

Καλά άμα θέλω να μετακομίσω θα σου πω. LOL

Συνονυμία

Το Desert Combat σε χαλάει; Έχουμε και AOE2 άμα ψήνεστε.

Καμμιά θεία μου θα είναι. :p

Τίποτα σε DotA υπάρχει?

Είμαι σίγουρος μικρέ Γιωργάκη οτι και Σούπερ Μάριο να σου έφερνα θα έμενες κατενθουσιασμένος ...Τεσπα desert Combat it is...Στην αρχη ήταν τα τζιπ.Ακολούθησαν τα αεροπλανοφόρα...Τώρα έρχονται τα Black Hawk!!!PPL beware!!

Αρχική απάντηση από legionnaire

ναι ναι φέρε και το super mario. σου λέμε για desert combat και συ σκέφτεσαι unreal και παπαρίτσες

Αφού είναι τόσο γαμάουα γιατί δε μας έχεις κάνει την τιμή να έρθεις;

[Και απαντάω μόνος μου] Γιατί είσαι αποκαΐδι και κάθεσαι 2 βδομάδες να κάνεις μια αναφορά του μπέου.:hehe:

Χ αχα χα.Δεν άκουσα Γιωργάκη παιδί μου???Κάτι έλεγες...Μπράβο ρε Παναγιωτάκη γιαυτό σε συμπαθώ...Και για να δεις πόσο σε συμπαθώ μίλησα με τον Δημήτρη σήμερα...για κάτι που ήθελες...;)

Ο Τσουνάμι θέτει τις βάσεις για μια καλή συνεργασία σε επίπεδο εγγραφής cd-dvd.

Θέλω να δω όμως δισκάκια, όχι μόνο λόγια...

Αρχική απάντηση από Tsunami [Σήμερα, στις 13:33]

Είμαι σίγουρος μικρέ Γιωργάκη οτι και Σούπερ Μάριο να σου έφερνα θα έμενες κατενθουσιασμένος ...Τεσπα desert Combat it is...Στην αρχη ήταν τα τζιπ.Ακολούθησαν τα αεροπλανοφόρα...Τώρα έρχονται τα Black Hawk!!!PPL beware!!

Με τις βλακείες που λες αποκλείεται να ενθουσιαστώ πάντως

Επίσης δεν σου έδωσα το δικαίωμα να με αποκαλείς "Γιώργακη" για αυτό πάρε τα @@ και κάτσε στην γωνιά σου...

Σήμερα δεν προλαβαίνω να έρθω στο μίτινγκ. Αύριο όσοι πιστοί desertcombatάδες θέλετε μπορείτε να έρθετε κατά τις 20:00 στην αίθουσα Γ-209 του πανεπιστημίου για να λιώσουμε.

Να σας ενημερώσω πως δεν θα συμμετάσχω απόψε σε οποιαδήποτε συνάντηση γιατί προέκυψαν κάτι δουλίτσες.

Κρίμα κι ήθελα να φέρω το μαμώ-και-δέρνω ποντίκι μου. :p

Burn in hell...Sorry αλλά είχα να πάω σε ένα χμμ...μήτινγκ...Παρεπιπτώντος ρε γαιδούρια ένα χρόνια πολλά δεν άκουσα...Ούτε ένα θρέντ...Σνιφ σνιφ

Αρχική απάντηση από Tsunami [Σήμερα, στις 14:55]

Burn in hell...Sorry αλλά είχα να πάω σε ένα χμμ...μήτινγκ...Παρεπιπτώντος ρε γαιδούρια ένα χρόνια πολλά δεν άκουσα...Ούτε ένα θρέντ...Σνιφ σνιφ

Χρόνια πολλά Μαριουλίνι. :inlove:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.