Jump to content

Ερώτηση για μνημάκια...

AN7 OverClocker

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ένας φίλος μου έχει μία ΑΤι 9500 και θέλει να την κάνει 9700 το μόνο που θέλω να ρωτήσω είναι αν ξέρει να μου πεί με τα μνημάκια που έχει: infineon HYB25D28323C-3.6 A 0306 SUU 10904

’ν κατάλαβα καλά είναι 3.6ns...μπορεί να δουλέψει σε timmings 9700?

Ευχαριστώ...

εχω τις ιδιες μνημες και ειναι χαλια δυστυχως .Το σοφτμοντ γινετε ανετα αν και εχει λιγο checkerboard στα καινουργια παιχνιδια (Farcry μονο μεχρι στιγμης) .Συγκεκριμενα απο 270 που ειναι τα default παει με το ζορι 290 με κατι θυρια ψυχτρακια ρεβολτεκ και ανεμιστιρες να τα βαρανε. Ενω ο κα(η)μενος ο πυρηνας παιζει χαλαρα στα 390 απο 275 !!! Mιλαμε για την εκδοση της Club-3d παντα. Ελπιζω να σε βοηθησα

lol το ζουμι τελος παντων ειναι οτι ειναι χαλια οι μνημες και πως ειναι θεμα τυχης αν θα πεξεις σταθερα σε περισοτερα mhz :tw: :tw:

και γιατί δε δοκιμάζει σιγά σιγά να ανέβει?? εδώ κάρτες αδελφάκια και έχουν τελείως διαφορετική συμπεριφορά σε oc. δεν πάνε όλες το ίδιο...

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

μια ερώτηση πια είναι τα default της 9700?

Πυρηνας 325 μνημη 310

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.