IoStefo2 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2012 Θέλω να αγοράσω έναν Laser εκτυπωτή συγκεκριμένα αυτόν SAMSUNG ML-2160 LASER PRINTER - - E-SHOP.GR για πολύ αραιή χρήση,εσείς τι λέτε; ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Μάϊος 24, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 γενικα ειναι πολυ καλυτερα να εχεις λειζερ εκτυπωτη αλλα να τον χρησιμοποιεις και συχνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoStefo2 Μάϊος 24, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 Γιατί; αν μείνει για αρκετό διάστημα αχρησιμοποίητος θα έχει πρόβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nix_ Μάϊος 24, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 Να ρωτησεις για το τονερ. Ποσες σελιδες βγαζει προτου χρειαστει αλλαγη?!Και επισης ποσο κοστιζει!Ενα review για να εχεις σφαιρικη αποψη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mix0s Ιούνιος 3, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2012 Με το laser δεν θα έχεις θέμα αν θα ξεραθούν τα μελάνια. Δες και τον xerox 6000, έγχρωμος, αρκετά οικονομικός και τεχνολογίας led!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoStefo2 Ιούνιος 5, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2012 Σήμερα παρέλαβα τον SAMSUNG ML-2160 πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές βεβαίως ξέρω πως είναι πολύ νωρίς ακόμα ο χρόνος θα δείξει. Σας ευχαριστώ όλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nix_ Ιούνιος 7, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Σήμερα παρέλαβα τον SAMSUNG ML-2160 πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές βεβαίως ξέρω πως είναι πολύ νωρίς ακόμα ο χρόνος θα δείξει.Σας ευχαριστώ όλους. Καλοριζικος, μεγια σου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojos170304 Ιούνιος 7, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Το τόνερ είναι τσάμπα, μόλις σε σταματήσει το τσιπ υπάρχει είτε ανταλλακτικό τσιπ σε χαμηλή τιμή είτε ένα bypass firmware που απενεργοποιεί εντελώς τον έλεγχο του τσιπ με ένα εφάπαξ κόστος (το έχω κάνει σε τρεις ML1670 που έχω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.