Grim95 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2012 Εδω και κάτι χρονια δεν έχω πάρει αλλα,και αποφάσισα πως ήρθε η ώρα να το κάνω,για keyboard με κόβω για : Razer BlackWidow Stealth Edition - Mechanical Gaming Keyboard | Razer Online Store Αν και παίζουν 1-2 ακόμα,αλλα απο ποντίκια τίποτια,ολα έχουν κάτι περίεργες καμπύλες, τι παίζει ρε παιδιά;Για mouse έχω τώρα αυτό,SteelSeries - Gaming Mice - SteelSeries Xai LaserΥ.Γ 1:Το hardware είναι για gaming.Y.Γ 2:Άμα έχεται κάτι στο νου σας post ελεύθερα.EDIT:Κάποιος να το κάνει move γιατί αφερέθηκα,thanks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Μάϊος 24, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 Και εγω σε παρομοια φαση ειμαι..!!!! Πληκτρολογιο πηρα ενα απλο ms φθηνο και αθορυβο (σχετικα) ...!!Και ψαχνομαι και εγω για mouse..!! Το xAi ειναι απιστευτο αλλα ειναι τσιμπημενο!!!! :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Μάϊος 24, 2012 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 SteelSeries Xai Laser Mouse | Skroutz.gr 76€ και ειναι αρκετα καλο , σε σχεση με το g400 που εχω ειναι καλυτερο λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grim95 Μάϊος 24, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 Που να δείς πόσο το πήρα εγώ,αν και η ροδέλα πρεπει να έχει εμφανίσει πρόβλημα διότι ανοίγει 2 tabs οταν κλικάρω.[MENTION=17068]H4ckerman[/MENTION] Φίλε μου διότι όταν παράγγειλα το ΧΑΙ πείρε και ενα g400 ο αδερφός μου,μπορώ να σου πω οτι και τα δυο ειναι παρα πολύ καλα ,απο εκεί και πέρα ειναι ποιος όγκος σε βολεύει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanulee Μάϊος 25, 2012 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Αυτο εδω τι λεει? Razer Ποντίκι Razer Mamba 2012 Elite Wireless - Ποντίκια - plaisio.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Μάϊος 25, 2012 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 καλο σιγουρα ειναι για τοσα λεφτα που κανει αλλα ειναι πολυ ακριβο κατα την γνωμη μου , δυσκολα θα εδινα 100+ € για ποντικι, την ωρα που με 40€ μια χαρα γινεται η δουλεια μου (g400)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Μάϊος 25, 2012 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Έχω τόσο το mamba όσο και το mamba 2012 και είναι και τα 2 κορυφή. Για browsing συνήθως ρυθμίζω στα 1800 dpi ενώ για games και κυρίως fps μπορεί να είναι οπουδήποτε μεταξύ 1800 - 5400/6400 dpi. Και τα 2 ποντίκια δουλεύουν με laser τεχνολογία οπότε για καλύτερα αποτελέσματα θες ανοιχτόχρωμη επιφάνεια ή ακόμα καλύτερα μεταλλική ανοιχτόχρωμη. Σαν ποντίκια είναι τέλεια αλλά τσιμπημένα. Μια οικονομική λύση είναι και το deathadder αν δεν έχεις πρόβλημα με ΜΟΝΟ ενσύρματη λειτουργία. To deathadder έχει οπτική τεχνολογία και σχετικά υψηλά dpi oπότε αν δεν χρησιμοποιείς πάνω σε γυαλί ή mirror επιφάνεια στα dpi του ίσως να είναι και καλύτερο από τα laser καθώς δεν έχει θέμα με τα mousepads. Πολύ λίγες φορές πραγματικά χρειάστηκα πάνω από 3500 dpi. Τώρα γιατί πήγα στο mamba; Γιατί κυρίως παίζω ασύρματα.Για πληκτρολόγιο το razer black widow stealth edition είναι καλό. Είναι νέα σειρά και έχει μηχανικά πλήκτρα με brown Cherry MX switches. Σε αντίθεση με την υπόλοιπη σειρά black widow ή black widow stealth είναι με ματ επιφάνεια αντί για mirror. Προσωπικά έχω ήδη παραγγείλει ένα razer black widow stealth ultimate και το περιμένω από βδομάδα και ετοιμάζομαι να ρίξω άλλη μια παραγγελία για FILCO ή DUCKY DK9008S. Aν παίζεις αρκετές ώρες και κυρίως βραδυνές θα σου πρότεινα να αγοράσεις πληκτρολόγια με backlit φωτισμό. Κάνει τεράστια διαφορά κατά τις νυχτερινές ώρες ή αν έχεις σχετικά χαμηλό φωτισμό στο δωμάτιο. Υπάρχει και thread για τα mechanical keyboards στο forum. Ρίξε μια ματιά. Να ξέρεις γενικά ότι οποιοδήποτε PS/2 πληκτρολόγιο μπορεί άνετα να κερδίσει οποιοδήποτε usb με anti-ghosting και 1000hz polling rate κτλ κτλ λόγω του τρόπου που δουλεύει η PS/2 υποδοχή. Αν πάλι το budget είναι μικρό πήγαινε σε μηχανικό χωρίς backlit. Ίσως πρέπει να κοιτάξεις και λύσεις με black ή red cherry MX switches που θεωρούνται ιδανικότεροι για games αλλά σε δαχτυλογράφηση κειμένου είναι επιρρεπείς σε περισσότερα λάθη.EDIT: και εδώ το άλλο thread http://www.thelab.gr/ixos-multimedia-kai-input-devices/mechanical-keyboards-gnwmes-kai-agora-apo-eshops-95636-7.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Μάϊος 25, 2012 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Κατοχος Mamba και Ducky 9008S. Με καλυψε απολυτα ο [MENTION=559]vagsk[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Μάϊος 25, 2012 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Αν σαρεσει τοσο πολυ το καλουπι του xai προτιμησε zowie AM, ο κυριος που το πουλησα ειναι οτι δεν μου καθισε τοσο καλα στο χερι οσο το EC2 eworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικής Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laseras Μάϊος 27, 2012 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2012 ψαχνω gaming mouse ασυρματο αλλα και με επιλογη USΒ συνδεση αν εχει χαμηλη μπαταρια....υπαρχει κατι σχετικο (και λογικο σε τιμες)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Μάϊος 27, 2012 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2012 ψαχνω gaming mouse ασυρματο αλλα και με επιλογη USΒ συνδεση αν εχει χαμηλη μπαταρια....υπαρχει κατι σχετικο (και λογικο σε τιμες)?Razer Mamba/Cyborg Rat 9 εχουν αυτο το feature αλλα η τιμη τους ειναι τσιμπημενηSent from my iPhone 4s using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laseras Μάϊος 27, 2012 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2012 Razer Mamba/Cyborg Rat 9 εχουν αυτο το feature αλλα η τιμη τους ειναι τσιμπημενηSent from my iPhone 4s using Tapatalkευχαριστώ αλλά όντως είναι διαστημικές οι τιμές τους.σκέφτομαι το ROCCAT KOVA+ pc1 από PC1. αν και δεν έχει φόρτιση από USB στα 43ε είναι μια ΟΚ επιλογή.καμιά καλύτερη ιδέα στα 30-45ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Μάϊος 28, 2012 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 ευχαριστώ αλλά όντως είναι διαστημικές οι τιμές τους.σκέφτομαι το ROCCAT KOVA+ pc1 από PC1. αν και δεν έχει φόρτιση από USB στα 43ε είναι μια ΟΚ επιλογή.καμιά καλύτερη ιδέα στα 30-45ε?Παρε logitech g400 και ασε τις οδοντοκρεμες ;-) Logitech Optical Gaming Mouse G400 | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laseras Μάϊος 29, 2012 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 Παρε logitech g400 και ασε τις οδοντοκρεμες ;-) Logitech Optical Gaming Mouse G400 | Skroutz.grτο πήρα από plaisio stock 26ε, το δούλεψα λίγο στο Diablo 3 (2-3 ώρες) και λίγο νετ αλλά σαν να χάνει κλικ μου φαινότανε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Μάϊος 29, 2012 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 το πήρα από plaisio stock 26ε, το δούλεψα λίγο στο Diablo 3 (2-3 ώρες) και λίγο νετ αλλά σαν να χάνει κλικ μου φαινότανε..... Για γινε λιγο πιο σαφης ειχανε προβλημα τα κουμπια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάϊος 29, 2012 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 το πήρα από plaisio stockΑναμφιβόλου αξίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Μάϊος 29, 2012 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 Εγώ σκέφτομαι να πουλήσω το Razer Imperator που έχω και να πάρω το SteelSeries Sensei. Τι λέτε? SteelSeries δεν είχα ποτέ. Το Imperator καλό είναι σαν mouse απλα δεν έχω δοκιμάσει SS και θέλω να δώ πως είναι. Το ποντίκι είναι αυτο: Razer Imperator - Ergonomic Gaming Mouse | Razer Online Store Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laseras Μάϊος 29, 2012 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 Για γινε λιγο πιο σαφης ειχανε προβλημα τα κουμπια ? ναι είχαν θεματαρα τα κουμπιά και δεν του φαινόταν όταν το πήρα αλλά με τα πολλά κλικ κλικ του diablo 3 έκανε μπαμ.το πήγα πίσω στο πλαίσιο σήμερα και χωρίς κανένα πρόβλημα από πλευράς τους έκαναν πιστωτικό και πήρα το impedetor που τελικά πουλάει μάλλον και ο φίλος.......το mouse είναι super.....ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ G400 και ακόμα δεν το έχω σεταρει με drivers κλπ.... προσωπική άποψη πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Μάϊος 29, 2012 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 Προσωπική μου άποψη για το imperator ότι είναι ένα all around ποντικί. Δηλαδή δεν είναι φτιαγμένο αποκλειστικά για 1 τύπο χεριου, το μέγεθος και το σχήμα του πιστεύω ότι βολέυει εξίσου καλά σε αυτούς που προτιμουν claw αλλά και palm grip. Έχω την 2012 edition και οι διαφορές με το "απλό" είναι ότι δίνει 4G sensor στα 6400DPI (δεν θα τα χρειαστείς ποτέ εννοείται..) και ότι έχουν κάνει Rubberized το thumb grip (εκεί που ακουπάνε τα δάκτυλα σου αριστερά και δεξία) και αφήσανε το κλασικό υλικό του στην επιφάνεια του ποντικιού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spartan33 Μάϊος 30, 2012 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2012 δες αυτο Vengeanceμπορεις να το καθαρισεις ευκολα γιατι τα κουμπια δεν ειναι μεσα οπως τα αλα keyboard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.