GaMeMaSTeR Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2012 Εχθές είχα μια κουβέντα με ένα φίλο και μας δημιουργήθηκε η εξής απορία. Αν στο σύστημα της υπογραφής μου άλλαζα την μητρική μου με την ASRock Z77E-ITX. Από άποψη επιδόσεων τι διαφορές θα είχα σε gaming και casual everyday use;; Το pc μου είναι αρκετές ώρες ανοιχτό, κάποιες φορές μέχρι και 48 ώρες χωρίς να κλείσει. Θα έχω πρόβλημα με θερμοκρασίες;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάϊος 24, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 Πως ξεκινησε η κουβεντα και πως κατεληξες σε αυτην την αλλαγη??Ποιος ο σκοπος της αλλαγης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaMeMaSTeR Μάϊος 24, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 Βαρέθηκα τον όγκο του stacker και παράγγειλα ένα πιο μικρό ATX κουτί, έτσι ξεκίνησε η κουβέντα. Η όλη κουβέντα σε γενικές γραμμές ήταν σε σχέση με τον όγκο και τις επιδώσεις. Από features δεν μου χρειάζεται κάτι παραπάνω απ ότι προσφέρει αυτή η ΙΤΧ μητρική και έτσι αναρωτηθήκαμε αν θα έχει και τις ίδιες επιδώσεις. Θα μ άρεσε να έχω πάνω στο γραφείο ένα Lian Li Q07... :Ρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάϊος 24, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 Αν μπορεις να συμβιβαστεις με μεγαλυτερες θερμοκρασιες...αλλες ψυκτρες..τοτε δεν θα καταλαβεις διαφορα. Το q08 ειναι πιο ωραιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάϊος 24, 2012 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 το ιδιο πραγμα ειναι, ιδια chipset...σε ακραια περιπτωση ισως να μην μπορεις να το κλοκαρεις με ss,di, ln2 τοσο καλα μιας και Ενδεχωμενος να εχει λιγο μικροτερο φιλτραρισμα ρευματος... αν ψηνεσαι για μικρο κουτι, do it!πσ(εχε παντα στο νου σου το μεγιστο μηκος vga καρτας στο κουτι και τον τυπο τροφοδοτικου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.