panos1com Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2012 Xαιρετώ την κοινότητα του thelab. Εφτιαξα εναν δευτερο standard account στα Windows 7 home premium που εχω,ωστε να κλειδωσω τον δικο μου admin account και να μπαινει στον στανταρτ οποιος θελει να χρησιμοποιησει τον υπολογιστη μου. Η ερωτηση που εχω ειναι εαν και πως μπορω να αποκρύψω καποια αρχεια ή και φακέλους απ τον standard χρηστη,επισης να του περιορισω τα δικαιωματα.Εννοω δηλαδη, θελω να κρυψω ολη τη μοναδα D ,δλδ τον δευτερο μου σκληρο δισκο ωστε να μη τον βλεπει , επισης να μην μπορει να μπει μεσω του C:/ στην επιφανεια εργασιας μου ή οτιδηποτε. Επισης να μην ειναι σε θεση να κανει εγκατασταση προγραμματα...Ουσιαστικα ο υπολογιστης μου να ειναι read only ή ...surfing only. Να κατεβαζει δλδ ο χρηστης τπτ pdf αλλα αν παει να βαλει καποιο .exe να τον "πεταει" ! Ελπιζω να εγινα κατανοητος! Ευχαριστω εκ των προτέρων !!!!
ponaei8anasi Μάϊος 24, 2012 #2 Μάϊος 24, 2012 Νομιζω αυτό που θες το κανει και ο guest λογαριασμος. Από ότι εχω δοκιμασει δεν μπορει να κανει εγκατασταση προγραμμα (εχει καποια δικα σου οπου εχεις βαλει να γινει η εγκατασταση για ολους τους χρηστες) και δεν εχει προσβαση στο account σου.Στο λεω γτ είναι πιο απλο από το να μπλεξεις με τα services των winSent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk
panos1com Μάϊος 24, 2012 Author #3 Μάϊος 24, 2012 xmmm οποτε προτεινεται η χρηση του guest account ε? Ειναι πολυ περιορισμενος αυτος ο τυπος λογαριασμου; Δε θα καθονται αγνωστοι στο pc μου απλα οποιος καθεται δε θελω να βλεπει το δισκο μου ή να βαζει προγραμματα.αν ερθει ο ξαδερφος μου και μπει σε ο,τι σαιτ του καπνισει και βαλει κανα malware εγω θα τρεχω κ αυτος θα ναι trollface u mad cousin
jpavly Μάϊος 24, 2012 #4 Μάϊος 24, 2012 Δεξί κλικ στο φάκελο που θέλεις, Properties και κόβεις από εκεί δικαιώματα. Αν θέλεις screenshots μπορώ να σου δώσω το απόγευμα που θα είμαι στο Windows 7 PC μου.
panos1com Μάϊος 24, 2012 Author #5 Μάϊος 24, 2012 ναι αν μπορεις θα ημουν ευτυχισμενος επειδη δεν καταλαβα ! Και αν ξερεις πως μπορω να το κανω σε ολο τον D δλδ να μη φαινεται σε αλλα accounts ο D:/ σκληρος δισκος! ! edit: Διαλεξε το φακελο που θες να κλειδωσεις δεξι κλικ - security - advanced change permissions και uncheck το Inherit permissions τελικα αυτο δουλεψε κομπλε!!! πως μπορω τωρα να τον κανω να μην ειναι δυνατο να εγκαταστησει προγραμματα; απλα να μπορει να κατεβαζει pdf, jpg δλδ εικονες βιντεο μπ3 οτιδηποτε αλλα να μη μπορει να βαλει ή και να βγαλει προγραμματα;;; thanks to all
minast Μάϊος 28, 2012 #6 Μάϊος 28, 2012 Δεν θυμάμαι εάν τα Home Premium έχουν τη δυνατότητα, αυτό που θέλεις γίνεται με Group Policy.Ψάξε Administrative Tools -> Local Security Policyή από γραμμή εντολών γράψε: gpedit
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.