andreas_a Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2012 Παιδια θελω να φτιαξω ενα image/clone του c: σε δευτερο σκληρο πληρως λειτουργικο ουτως ωστε να αφαιρεσω για λιγο τον 1ο δισκο απο το συστημα αλλα και να πειραματιστω λιγο παραπανω με o/c.μη με ρωτησε περισσοτερες λεπτομερειες γτ δεν το εχω ξανακανει και δε γνωρισω ακριβως τη διαδικασια.Εχετε να προτεινετε καποιο προγραμματακι που να κανει αυτη τη δουλεια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάϊος 24, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 acronis true image home Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Μάϊος 24, 2012 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 Εδώ είσαι http://www.thelab.gr/skliroi-diskoi-elegktes-kai-optikes-syskeyes/how-to-disk-cloning-89540.htmlΑπό τους καλύτερους οδηγούς στο net και χωρίς να χρειάζεται να αγοράσεις software ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas_a Μάϊος 24, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 acronis true image homeτο εχεις δοκιμασει??? η διαδικασια ειναι βατη η ειναι πεδεμα????γτ αυτη η διαδικασια στο link που με παρεπεμψε ο συμφορουμιτης, μου φενεται κομματακι δυσκολο!Το μονο που θελω να κανω ειναι clone απο ssd (60GB περιπου συνολο, λειτουργικο & εφαρμογες) σε αλλο ssd μεγαλυτερης χωριτηκοτητας, να πειραματιστω με λιγο υψηλο o/c αλλα σε περιπτωση που κρασαρουν ολα στο clone να εχω τον c: ετοιμο στα υπαρχοντα settings και να μπορω να παιζω χωρις να μπλεξω με format και τα λοιπα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάϊος 24, 2012 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 Είναι ότι καλύτερο έχω δουλέψει. Καλύτερο απο Norton ghost και πολύ εύκολο. Κάνει και ghost αλλά και cloning σε άλλο δίσκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 24, 2012 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 redo backup. Κατεβασε το, καψε το iso σε ενα cdrom και bootαρε απο εκει. Πολυ ευκολο μετα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.