Jump to content



Nf7-S rev 2.0


DarkSaga

Recommended Posts

ποιο ΒΙΟΣ για μεγαλύτερο FSB?

η μνήμες παίζουν 6-3-3-2 και

6-3-3-2,5 αυτό παίζει ρόλο στην επιλογή BIOS?

d10_4247_EDc18_319bpl αυτό τι λέει? γεινκά με τα Romship απο DFI είναι ασφαλή?

πλεονεκτούν?

Link to comment
Share on other sites

timings 2.5 - 3 - 3 - 6 με 2,82 ταση και 11χ252 με 1,8ταση με barton mobile,με SLK 800A και θερμοκρασιες (πριν το καλοκαιρι... 48load).Αν θυμαμαι καλα στη μνημη εβγαζε 3300περιπου αλλα δεν κοβω το κεφαλι μου γιατι τωρα ειμαι πολυ χαμηλοτερα λογω ζεστης!!! (χανια!!!)

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από DVD_GR

9x252προφανως......

Δεν ειναι και τοσο προφανες οταν πιο πανω γραφεις 11χ252!!

Παντως μια που ρωτησα ας απαντησω κιολας!Με το δ24 (tic-tac) ξεπερασα κατα πολυ το οριο των 218 που ειχα πριν και ανοιγει κλασσικα πλεον οπου θελει* με cpu inetrface eenable!

Ετσι κατεβηκα και το ψυχολογικο οριο τω 40sec στο super pi(39-υπαρχει στο super pi db).

*Η ζεστη κυριως αλλα και το τροφοδοτικο με κρατανε στα 236 οσο προλαβω μεχρι να ζεσταθει ο barton.Το pi εγινε στα 231.Το ,8 μου το "εκαναν" δωρο!!!!!Σε καθε συχνοτητα εχω καποια παραπανισια δεκαδικα!

Link to comment
Share on other sites

αναλογως τις μνημης σου εχω δει μεχρι 262 με το d24...τελικα αντιγραφοντας της dfi τα tables εχουν καταφερει τρομερη δουλεια...Παρατηρησε ποσο γρηγορα ανοιγουν τα windows σε ιδια συχνοτητα με πολυ υψηλο fsb!!

Link to comment
Share on other sites

Αν το λες για μενα DVD_GR δεν παραρητηρησα τη διαφορα στα windows που λες!!

Οι μνημες χωρις να το εχω ψαξει παρα πολυ διεξοδικα τερματιζουν στα 250(τις εβαλα ασυγχρονα να δω αν ανοιιγουν εκει και ανοιξαν-αυτο)Δυστηχως ειμαι με κλειδωμενο πολλαπλασιαστη στο 11 οποτε τρελλο fsb δενμνπορω να δω!!Δεν με χαλαει βεβαια και τα 236-237 max που μαλλον πιανω!

Το αλλο που παρατηρησα ειναι αυτο που μου ειπες για το flasher!Μαλλον με βλεπω να βαζω ξανα το Bios(η να δοκιμασω το 3d)

Link to comment
Share on other sites

Και κατι που ξεχασα.Το τροφοδοτικο μου δεν ειναι για πολλα πολλα!!Θελει απο 0.25 εως 0.5 παραπανω ταση στο cpu για να δουλεψει σε ιδια συχνοτητα με ενος αλλου!!Οποτε για αυτα που εχω (κλειδωμενο non-mobile ,αερα ,ζεστη(και μαλιστα στη Λαρισα!!!!!, τροφοδοτικο chiepex*!!!!!)) ειμαι μια χαρα!

chiepex=κακιστη απομιμηση τροφοδoτικου γενικοτερα!!Βγαινει απο το cheap.Aπανταται και ως chieplakas!!!!!:tomato: :bye:

Link to comment
Share on other sites

αλλαξε το οποτε βρεις λεφτα παντως...δοκιμασε να μπουταρεις με πολυ μικρο fsb στα ιδια mhZ και πολυ μεγαλο διαδοχικα και παρατηρησε τη διαφορα στη γενικοτερη αντιδραση του συστηματος...για αυτο κ ολοι ψαχνουν ψηλα fsb!!!

Link to comment
Share on other sites

DVD oπως καταλαβες και απο darksaga εχω κλειδωμενο!!Και εχω και μια αρχη!Οτιδηποτε δουλευει αξιοπρεπως και κανει τη δουλεια του δεν αλλαζει!!!Δεν ειναι μονο το τροφοδοτικο chiepex!!Ειναι και το αφεντικο του!:tw: Η αληθεια ειναι οτι γλυκαθηκαι μου γυρισαν τα ματια σχεδον οταν εβλεπα να πουλανε κατι ενρμαχ μτχ με 40€ αλλα εχω τοσες τρυπες να καλυψω, ειναι και ο στρατος τον σεπτεμβρη οποτε chiepex stays on!!!

Εδω δεν μυριζω τιποτα!Εκει???

Με αυτα και με εκεινα με κανατε να ειμαι πλεον στα 2400 με 1.80!

Aλλα 8α ξαναβαλω winbond για να παραμεινω στα 2300 με 1.71!!

ΚΑι γαμω τα σκαλοπατια???

Κανει αλλο ενα παρομοιο στα 2500 και μετα σταματησα στα 2.06 κοντα στα 2590!Πολυ ζεστη!Δεν αξιζει τετοιο o/c πλεον! Θα περιμενω το χειμωνα......και καμμια αδεια τοτε!

Link to comment
Share on other sites

καλα λεει,αλλαξε οπωσδηποτε τροφοδοτικο,οσο για το στρατο παρε αναβολη,εγω την κοπανησα,συντομα θα ειναι 6 μηνες...δεν αξιζει τον κοπο,πηγα ειδα και εφυγα......παντως οι barton σερνουν καλα με ψηλα fsb...αντε καλη τυχη..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.