Jump to content

Samsung 830 256gb αγορα απο amazon.de

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εγγυηση και αν ναι πως γινεται να υπαρξει? γιατι 1η φορα κανω αγορα και δεν εχω ιδεα ....

ξερει κανεις να μου απαντηση με εγγυηση τι παιζει σχετικα με αγορες απο αμαζον?...

Τί σε ανησυχεί?? Αν τυχόν στραβώσει κάτι, το ΑΜΑΖΟΝ θα σε καλύψει. Οι τύποι είναι έτη φωτός μπροστά αναφορικά με την εξυπηρέτηση πελατών.

και εγώ σκέφτομαι να τον τσιμπήσω με το desktop kit που το έχει και άμεσα διαθέσιμο

[ame]http://www.amazon.de/Samsung-MZ-7PC256D-EU-interne-6-0Gbps/dp/B005OK6VJ0/[/ame]

ούτε εγώ έχω ξανακάνει αγορά απο το amazon.de και σε περίπτωση προβλήματος στα Γερμανικά θα συνενοηθούμε ? :p

εγω την εκανα ηδη 31/5 το shipping date . τωρα οσο αφορα τα γερμανικα υπαρχει και η μεταφραση :p , αν και σιγουρα ξερουν και αγγλικα εκει.

Τον παρήγγειλα και εγώ, ελπίζω να έρθει την άλλη εβδομάδα!

samsung mz-7pc256d/eu 179,9 e

samsung mz 7pc256b/ww 220,07e

Ποια η διαφορα μεταξυ τους?

Περιμένω ένα 830, εγγύηση δεν έχω χρειαστεί με τον 470 ευτυχώς. Αν τύχει κάτι -> Ολλανδία

Business | Samsung

αυτό !! Αν και το amazon είναι υπόδειγμα από την μέχρι τώρα μου εμπειρία, δείτε και αυτό http://www.thelab.gr/ti-pou-poso/pixmania-kitrini-karta-samsung-kokkini-karta-seagate-109005.html

Σας έχει γίνει αποστολή? Εμένα ακόμα "noch nicht versand" μου λέει.

Δεν πιστεύω να μας το στείλουν τον άλλο μήνα που θα έχουν πέσει οι τιμές :p

EDIT : ποιόν άλλο μήνα, εδώ με 155 λίρες

Ο δικός μου 830 έχει αποσταλεί με ημερομηνία παράδοσης υποτίθεται σήμερινή 29, οψόμεθα.

[edit] Έφτασε.

Σας έχει γίνει αποστολή? Εμένα ακόμα "noch nicht versand" μου λέει.

Δεν πιστεύω να μας το στείλουν τον άλλο μήνα που θα έχουν πέσει οι τιμές :p

EDIT : ποιόν άλλο μήνα, εδώ με 155 λίρες

μινι Οfftopic, στελνει εξωτερικο αυτο κανονικα? και με την επιλογη για δωρεαν μεταφορικα? μην κανω προφιλ τσαμπα :p

μινι Οfftopic, στελνει εξωτερικο αυτο κανονικα? και με την επιλογη για δωρεαν μεταφορικα? μην κανω προφιλ τσαμπα :p

Ναι, στέλνει κανονικά αλλά μου φαίνεται ότι δεν έχει δωρεάν μεταφορικά!

Εμένα ήρθε χθες, τον παρέλαβα σήμερα. Μεταφορικά κάπου στα 7€. Εν τω μεταξύ το αμαζον έλεγε ημερομηνία παράδοσης 5 ιουνίου.

και εμενα λεει ακομη not yet shipped 6-12 ιουνιου περιμενω λολζ?...πως σας ηρθε εσας? μαλλον οταν ειχε κομματια παραγγειλατε...

και εμενα λεει ακομη not yet shipped 6-12 ιουνιου περιμενω λολζ?...πως σας ηρθε εσας? μαλλον οταν ειχε κομματια παραγγειλατε...

Ήταν διαθέσιμο όταν παρήγγειλα αλλά δεν έχει σταλεί ακόμη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.