Jump to content

ΑΛΛΑΓΗ Q9650

dett

Recommended Posts

Αν είχες CF τότε θα σου πρότεινα να φύγεις με τα χίλια από το 775 και να πας τουλάχιστον σε Χ58 πλατφόρμα.

Τώρα με τον Q9650@4+ και μια 5870 και περισσότερο για gaming δεν νομίζω οτι αξίζει η μετάβαση, εκτός κι αν σε τρώει η τσέπη σου.

• 2 weeks later...
Εχω εναν q9650 χρονισμενο στα 4.1 ghz.Αξιζει να τον αλλαξω με intel 2500k η ivy 3570k;

Εαν δεν σε τρωει ο ποπος σου να κανεις αναβαθμιση

δεν χρειαζεται να κανεις

Μια χαρα αποδιδει η Q9650 ειδικα στα 4 ghz

δεν θα δεις πρακτικα καμια διαφορα πουθενα

μονο στα benchmarks

Εγω προσωπικα απο Q9550 που πηγα σε 2500Κ δεν ειδα διαφορα καθολου πρακτικα

μονο στα benchmarks

Εαν θες να δεις διαφορα στο συστημα σου

Βαλε εναν καλο ssd εαν δεν εχεις! ;)

Oσο για την 5870 προς το παρων μια χαρα κραταει και δεν μασαει σε εναλυση 1900χ1200 προς το παρων την ειχα και γνωριζω

παρα τα χρονακια της

ειναι σκυλι καρτα

Εχω εναν q9650 χρονισμενο στα 4.1 ghz.Αξιζει να τον αλλαξω με intel 2500k η ivy 3570k;

Έχοντας αυτά τα δεδομένα, η μεταβάση αξίζει αν σε περιορίζει η χωρητικότητα (αλλά και η αναλογία τιμής/χωρητικότητας) μνήμης (φαντάζομαι θα έχεις 4GB) ή αν θες SATA3 Controller για SSD, usb3 ports κτλπ.

Εγώ είχα Q9550 στα 3.4 GHz και στο BF3 η GTX560Ti δεν δουλεύει συνέχεια 99% , την πιο πολύ ώρα ήταν στο 80-85% .

Μετά που έβαλα των FX8120 η κάρτα δούλευε 99% και φυσικά ανέβηκαν τα fps. Αυτό βέβαια συνεβεναι μόνο με το BF3 στα άλλα παιχνίδια δεν είχε ιδιαίτερη διαφορά .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.