Jump to content

Αγορα κινητου με 20€

FANISTELROOY

Recommended Posts

Θελει η αδερφη μου ενα κινητο για 2ο να εχει μια καρτα κοσμοτε να μιλαει με το αμορε.

Θελει να δωσει μεχρι 20€ και θελω να της βρω ενα με:

- σχετικα μικρο sar

- hands free (αν ειναι δυνατον με 3.5καρφι για να εχει το ιδιο με το iphone, αλλα οχι απαραιτητα)

- καλη μπαταρια

Μετα αν εχει και αυτα καλο θα ειναι:

- ραδιοφωνο

- dual sim

Αλλα οχι απαραιτητα.

Αγορα απο οποιοδηποτε καταστημα.

Θελει η αδερφη μου ενα κινητο για 2ο να εχει μια καρτα κοσμοτε να μιλαει με το αμορε.

Θελει να δωσει μεχρι 20€ και θελω να της βρω ενα με:

- σχετικα μικρο sar

- hands free (αν ειναι δυνατον με 3.5καρφι για να εχει το ιδιο με το iphone, αλλα οχι απαραιτητα)

- καλη μπαταρια

Μετα αν εχει και αυτα καλο θα ειναι:

- ραδιοφωνο

- dual sim

Αλλα οχι απαραιτητα.

Αγορα απο οποιοδηποτε καταστημα.

iPhone και κινητο με 20€, oh sweet irony.

Ας βαλει ενα Viber/whatever να μιλανε.

Δεν εχει ο αλλος mobile internet. Ασε γιατι ο πρωτος τους μηνας κοστισε 180€ στην αδερφη μου κ 400€ στον αλλο. Ασε που για να βσλω το viber της περασα ios4 στο iphone 3g κ εχει γινει πολυυυυυ αργο.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Εχει σιγουρα hands free στο πακετο? Γιατι σε πολλα μαγαζια που ειδα γραφουν οχι.

Εξαρτάται από την παρτίδα ακόμη και από ίδιο προμηθευτή. Θα πρέπει να το δεις από κοντά.

+ ότι το παραπάνω κινητό, ΔΕΝ διαθέτει καρφάκι, και ούτε έχει χαμηλό SAR!

0.99 είναι κάπως μέτριο!

Όσον αφορά τα ακουστικά και γενικότερα τα περιεχόμενα της συσκευασίας, πήγαινε να το δεις από κοντά όπως είπε και ο Γιάννος!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.