Jump to content

Σύνθεση υπολογιστή

sotiris

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έφτιαξα μια σύνθεση από oveclockers και σκέφτομαι να το τσιμπήσω.

Βαριέμαι να ασχοληθώ με πολλές παραμέτρους αλλά πιστεύω κάνει τη δουλειά που θέλω (-> κάτι πιο γρήγορο από το c2d laptop μου).

Υπάρχει περίπτωση να το βρω πιο φτηνά Γερμανία, δεδομένου ότι η ισοτιμία έχει ανέβει? Για πέστε κάνα eshop γιατί τά 'χω ξεχάσει... (ντάξει κουτί κλπ. τα παίρνω από εδώ, αλλά π.χ. gpu μπορώ να φέρω και από deutschland αν υπάρχει σημαντική διαφορά).

post-1085-1416076228,4196_thumb.png

Τα 750 watts θα σηκώσουν το σύστημα?

Έχει 2 22άρες το psu αλλά μόνο 1 6άρι pci-e βύσμα (δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά σε mobo/psu/κουτί).

750W ειναι υπερβολη για τετοιο συστημα. Θα προτιμουσα ενα επωνυμο 600αρι, αλλα με τετοια τιμη που το βρηκες το 750αρι ειναι δυσκολο να μην το παρεις...

Δε γνωρίζω τι λέει το συγκεκριμένο τροφοδοτικό, αλλά σε αυτή την τιμή, αμφιβάλω ότι είναι 750ρι πραγματικό. Κινέζικο rebrand μου μυρίζει.

Και είχαν κάνει σε γνωστό site (toms ή anand δε θυμάμαι) test κινέζικων και είχαν βγει τελείως φόλες, τα μισά πραγματικά watt/ καθόλου προστασίες κτλ.

Επαναλαμβάνομαι, μπορεί το συγκεκριμένο να είναι καλό, αλλά σε καινούριο σύστημα και τέτοια specs το ρισκάρεις; Άμα δεν ασχοληθείς με o/c και με ένα name 600ρι είσαι σούπερ πάντως.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.