Deedrax Ιούνιος 6, 2010 #161 Ιούνιος 6, 2010 Εγώ θα πρότεινα το Και αν θέλετε μπορείτε να τσεκάρετε και το που ξεκίνησα πριν από λίγο καιρό (πάλι με περιεχόμενο emulators/roms/isos downoads) και να μου πείτε τη γνώμη σας ή τις προτάσεις σας! (Είναι στην υπογραφή μου).
Aias Ιούνιος 9, 2010 #162 Ιούνιος 9, 2010 Υπαρχει κανενας emulator για PSP? Ειχα κολλησει με το Final Fantasy Tactics σε GBA emulator και ειδα οτι υπαρχει το FF Tactics: War of Lions σε PSP
ninja Ιούνιος 10, 2010 #164 Ιούνιος 10, 2010 ρε παιδιά μήπως βρήκατε άκρη τελικά με το αν παίρνει χειριστήριο ο dolphin??? και μήπως γίνεται να παιχτεί διπλό κάπως (για παράδειγμα με 2 mouse) ή λέω μαμακίες?
p_under Ιούνιος 12, 2010 #166 Ιούνιος 12, 2010 καλησπερα , επειδη καπου ειδα οτι τα περισσοτερα games του wii δεν παιζουν με τον dolphin ξερετε ποια ειναι? ωστε να μην τα δοκιμαζω ολα ενα ενα αδικα ?
sfk9039 Σεπτέμβριος 9, 2011 #169 Σεπτέμβριος 9, 2011 Θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση: Ξερει κανενας αν υπαρχει καποιος emulator που μπορει να παιξει το μπασκετακι run n gun 2? Tο run n gun 1 παιζει σε mame μιλαω μονο για το 2.
jimis21 Μάρτιος 18, 2012 #170 Μάρτιος 18, 2012 βασικά καλά είναι προκειμένου να δώσω τόσα λεφτά καλύτερα τσάμπα και ας ειναι παράνομοΓια AMIGA 500 που μπορω να βρω ROM???μήπως ξέρεις τίποτα για παιχνίδια στο psp?αντι να βαλω τσιπ στο PS2 μπορω να κανω κατι αλλο?????????softmode με free mcbootΠαντως ακομα και αν δουλεψει ενας emulator δεν ειναι και οτι πιο ευκολο να παιξεις με το πληκτρολογιο καποιο παιχνιδι. Βεβαια πλεον υπαρχουν και ιδια χειριστηρια για υπολογιστες. Aληθεια καποια παιχνιδια που εχω ειναι ευκολο να τα κανω ρομ??άμα το θες κάτι πάρα πολλή δεν κωλας στο πληκτρολόγιο
Frostbyte Μάρτιος 18, 2012 #171 Μάρτιος 18, 2012 inb4 epic [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] roundhouse.
theoamd Απρίλιος 30, 2012 #173 Απρίλιος 30, 2012 Και επειδή όλοι μας κάποτε υπήρξαμε παιδιά...nintendo8.com - play Nintendo 8-bit games online (no download required)
dalvampira Μάϊος 2, 2012 #176 Μάϊος 2, 2012 γεια σας και απο μενα καινουργια στο lab.gr! ποιος μπορει να βοηθησει? προσπαθω εδω και 2 μερες να βρω ρυθμισεις για το yabause και πουθενα τπτ.ο λογος θελω να παιξω τα κλασσικα παιχνιδια εχω κατεβασει του κοσμου τους emulators και δν βγαζω ακρη ποιος καλος(υπομονετικος)ανθρωπος μπορει να βοηθησει βημα βημ,α?ευχαριστω και συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα:baby:
Guest Μάϊος 15, 2012 #178 Μάϊος 15, 2012 γεια σας και απο μενα καινουργια στο lab.gr! ποιος μπορει να βοηθησει? προσπαθω εδω και 2 μερες να βρω ρυθμισεις για το yabause και πουθενα τπτ.ο λογος θελω να παιξω τα κλασσικα παιχνιδια εχω κατεβασει του κοσμου τους emulators και δν βγαζω ακρη ποιος καλος(υπομονετικος)ανθρωπος μπορει να βοηθησει βημα βημ,α?ευχαριστω και συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα:baby:Ψάχνεις emulator για τη συγκεκριμένη κονσόλα ή γενικά?
Γιωργος_Μ Σεπτέμβριος 25, 2012 #179 Σεπτέμβριος 25, 2012 Με διαφορα, το καλυτερο site για ολους τους emulators , και ολα τα games για emulators απο comodore μεχρι ps2/xbox/wii. Και τα πιο πολλα games τα κατεβαζεις απευθειας απο το site, χωρις να χρειαζεσαι torrent/rapidshare κτλ.Emuparadise - N64 Playstation Dreamcast SNES Genesis NES MAME ROMs ISOs
Γιωργος_Μ Σεπτέμβριος 25, 2012 #180 Σεπτέμβριος 25, 2012 ma kanenas? krimaΤα περισσοτερα games για saturn παιζονται με SSF 0.12 beta R3 , ο Yabause ειναι για καποια συγκεκριμενα games που δεν τα παιζει ο προαναφερομενος.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.