subneo Ιανουάριος 1, 2007 #81 Ιανουάριος 1, 2007 Psx emu παίζει και για PPC.. Κάνεις image το game και με ένα πρόγραμμα το συμπιέζεις (soul blade έγινε περίπου 60MB) Στο S100 μου έβγαζε κάπου 10fps αλλά υπάρχουν κάποια άλλα games που παίζουν full speed!..
Ripper18 Ιανουάριος 3, 2007 #82 Ιανουάριος 3, 2007 Παιδες ξερει κανεις που μπορω να βρω το μυθικο Star Control1&2 για Amiga(WinUAE emulator)??Το ψαχνω ματαια εδω και καιρο.
Jeronemo Ιανουάριος 7, 2007 #86 Ιανουάριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από Ripper18 Παιδες ξερει κανεις που μπορω να βρω το μυθικο Star Control1&2 για Amiga(WinUAE emulator)??Το ψαχνω ματαια εδω και καιρο. Btw μια και αναφερθηκες στο Star Corntrol 2 Ur-Quan Masters (UQM) project aims to port Star Control II to modern operating systems including Windows, Linux, Mac OSX, and BSD . The project began in 2002 when the original creators Fred Ford and Paul Reiche III released the source code of the 3DO version as open source under the GPL .....Ur-Quan Masters=Star Control II για Windows, Linux, Mac OSX, BSD (gp2x)D/Lhttp://sc2.sourceforge.net/downloads.phpΥ.Γ.κατι ακουστηκε καποια στιγμη -για καποια σκεψη (υπερφιλοδοξη ειναι η αληθεια) να μεταφραστει στα ελληνικα ....
CyBeR_JiM Ιανουάριος 23, 2007 #87 Ιανουάριος 23, 2007 ρε παιδια εχεις κανεις το Zelda: the egg likn ???? gia SNES
Jeronemo Φεβρουάριος 3, 2007 #88 Φεβρουάριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από CyBeR_JiM [23-01-2007 18:40] ρε παιδια εχεις κανεις το Zelda: the egg likn ???? gia SNES ??????????????????????????????????Ασφαλως θα εννοεις το Το μονο Zelda απο οσο ξερω που εχει βγει το για snes .....http://www.mobygames.com/game-group/legend-of-zelda-serieshttp://en.wikipedia.org/wiki/The_Legend_of_Zelda_seriesThe Legend of Zelda: A Link to the Past
anthis Φεβρουάριος 5, 2007 #89 Φεβρουάριος 5, 2007 Για PS2/XBOX κυκλοφορεί κανένας καλός emulator? Αυτοί που έχω συναντήσει είναι για τα μπάζα...
_K_Marios_ Φεβρουάριος 14, 2007 #90 Φεβρουάριος 14, 2007 Μηπος ξερετε γιατι μου βγαζει σφαλμα με memory οταν παω να τρεξω με το dolphin το resident evil 4 ?
kallileo Φεβρουάριος 14, 2007 #91 Φεβρουάριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από _K_Marios_ Μηπος ξερετε γιατι μου βγαζει σφαλμα με memory οταν παω να τρεξω με το dolphin το resident evil 4 ? www.emuforums.com
subneo Φεβρουάριος 14, 2007 #92 Φεβρουάριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από anthis [05-02-2007 13:27] Για PS2/XBOX κυκλοφορεί κανένας καλός emulator? Αυτοί που έχω συναντήσει είναι για τα μπάζα... Ο καλύτερος emulator για PS2 είναι ο Pcsx2 ο οποίος θέλει δυνατό μηχάνημα αλλά και πάλι μην περιμένεις και πολλά.. Κάποια games ίσως και να παίζουν σωστά, το NFS Carbon όμως που δοκίμασα ( με το σύστημα της υπογραφής ) μετά την εισαγωγή έπαιζε με 4-5fps..Για Xbox δεν έχω δει κάτι..
anthis Φεβρουάριος 14, 2007 #93 Φεβρουάριος 14, 2007 Κατάλβα... Σκέψουν τι σύστημα θέλει για να τρέξει καλά ο Pcx2... Quad core 4GHz, 1066Mhz DDR2, 8800GTX και ίσως έχει 16-17 fps...
_K_Marios_ Φεβρουάριος 14, 2007 #94 Φεβρουάριος 14, 2007 Εναν emulator gekko απο που μπορώ να τον κατεβάσω ?
subneo Φεβρουάριος 14, 2007 #95 Φεβρουάριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από anthis [Σήμερα, στις 20:15] Κατάλβα... Σκέψουν τι σύστημα θέλει για να τρέξει καλά ο Pcx2... Quad core 4GHz, 1066Mhz DDR2, 8800GTX και ίσως έχει 16-17 fps... Δεν θα το έλεγα.. Σκέψου, όταν πρωτοβγήκε ο Pcsx2 δεν έκανε σχεδόν τίποτα και ήταν ο καλύτερος emulator.. Πλέον, όχι απλά ξεκινά κάποια games, αλλά μπορεί να παίξει κανονικά μερικά.. Εκτός τον αναβαθμίσεων του emulator, ανα διαστήματα βγαίνουν κάποια patches για συγκεκριμένα games που τα κάνουν να παίζουν καλύτερα.. Η εξομοίωση πάντα ήταν και είναι «πίκρα».. Φαντάσου, ο καλύτερος arcade emulator, ο M.A.M.E.32 που παίζει χιλιάδες games απροβληματιστα, χρησιμοποιεί το 100% του επεξεργαστή ( όποιος και να είναι αυτός ) ΠΑΝΤΑ!
kallileo Φεβρουάριος 15, 2007 #96 Φεβρουάριος 15, 2007 Αρχική απάντηση από anthis Κατάλβα... Σκέψουν τι σύστημα θέλει για να τρέξει καλά ο Pcx2... Quad core 4GHz, 1066Mhz DDR2, 8800GTX και ίσως έχει 16-17 fps... Μερικα οπως τα Goku παιζουν πολυ καλα με ενα c2d στα 3.0-3.2GHz....
Tony93 Φεβρουάριος 22, 2007 #97 Φεβρουάριος 22, 2007 Καλησπέρα πρωτα πρώτα σε όλους! Μια ερωτισούλα θέλω να κάνω μονο. Ποτε θα βγει ενα ολοκληρωμένο και τελειωμένο emulator?? Περιμένω πως κα πως. Δεν εχω χρήματα να παρω play station ή κατι τετοιο, αλλα δεν το χρειάζομαι κιόλας. Εχω αρκετά καλο pc. Το μονο που μου την σπαει ειναι οτι καποια πολυ ενδιαφερον παιχνιδακια βγαινουν μονο για play station η για X-box. kαταλαβένετε τι εννοω? :giveup:
seph1roth Μάρτιος 30, 2007 #99 Μάρτιος 30, 2007 @ _K_Marios_ Download για το gekko δεν εχω βρει και δεν νομιζω οτι υπάρχει, γιατι πρέπει να κανεις donate για να σου στελνουν τις εκδοσεις του emulator που είναι και beta. Πάντως η διεύθυνση του είναι www.gekko-emu.com . @ Tony93 Πάντως πρέπει να έχεις την κονσόλα και τα παιχνίδια για να μπορείς να τα παίζεις μέσω emulator στο pc σου (να είσαι καλλυμένος νομικά ή κάτι τέτοιο). Στο λέω γιατί αν έκανες το ίδιο ποστ σε forum όπως το emutalk θα σε είχαν πάρει με τις !! "Ολοκληρωμένοι" emulators υπάρχουν κυρίως για τις παλιότερες κονσόλες (από τη γενιά του playstation, n64 κτλ και πριν, όπως epsxe για psx, zsnes για snes κ.α.) για ps2 υπάρχει ο pcsx2 όπως είπαν και άλλοι παραπάνω, και θέλει γερό pc και δεν τρέχει τέλεια πολλά παιχνίδια ακόμα. Ειδικά π.χ. το God of War 2 που είναι και πολύ πρόσφατο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.