Jump to content

EMULATORS

bleo8onhs

Recommended Posts

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από chros26_

βασικα ειναι παρανομο εκτος και αν το παρεις απο το δικο σου .

εγω ''νομιζω'' πως το βρηκα μετα απο πολυ ψαξιμο σε p2p

Το βρήκες και σου δούλεψε?

Γενικά ps2 emulator δουλεύει?

Το είχα κατεβάσει κι εγώ το pcsx2 και το μόνο που κατάφερα ήταν να μπω στα δισδιάστατα μενού ενός παιχνιδιού με 4fps.

Όσο για Xbox κάπου είχα δει (δε θυμαμαι γμτ) έναν emulator όπου είχαν παραθέσει και βιντεάκι να λειτουργεί για ένα παιχνίδι

Έπρεπε να έχει βγει ήδη γιατί δεν είναι δύσκολο να προσομοιώσεις το hardware του xbox σε ένα pc έναν τροποποιημένο PIII στα 733 έχει με ένα nvidia chipset που περιλαμβάνει ένα παραπλήσιο με το geforce 3 chip γραφικών

ρε παιδια υπαρχει τελικα καποιος emulator gia ps2 που να δουλευει σωστα? αν ναι που μπορουμε να βρουμε μαζι με bios?

Αρχική απάντηση από mf_iii

ρε παιδια υπαρχει τελικα καποιος emulator gia ps2 που να δουλευει σωστα?

Απλα και ξερα, ΟΧΙ.

Ρε kanonieris

Για site παλιά είχα βρεί κάτι (θα ξαναψάξω και θα σου πω), αλλά αν πας στο kazaa lite++ και κάνεις search για "N 64" θα σου βγάλει τα πάντα ...(αποδεδειγμένα !!!)

Τα καλύτερα παιχνίδια είναι: Super Smash Bros

Zelda Ocarina Of Time

Goldeneye

Mario Kart

Ωραία εξυπνάκια ... γιατί τότε δε μας λες ένα site με roms χωρίς voting, registrations και λαλακίες ??? !!!

παιδες, πως μπορω να ριξω το bios του ps2 στο pc?? Plz αν μπορειτε περιγραψτε τη διαδικασια, και μην δωσετε απλα ενα λινκ.

Αρχική απάντηση από kreach

Ωραία εξυπνάκια ... γιατί τότε δε μας λες ένα site με roms χωρίς voting, registrations και λαλακίες ??? !!!

Γιατι το site ειναι το σπιτι μου.

Ειναι κατεβασμενα εδω και 2 με 3 χρονια τοτε που ολα ηταν ελευθερα.

Αρχική απάντηση από kallileo

Ρε μαπα τι ψαχνεις?????

Αφου τα εχω ολα!!!!!!

Έλα ρε λέο πότε έρχεσαι Θεσ/νίκη να σε δούμε, να μου δώσεις και κανένα ROM?Νόμιζα οτι είχες μερικά και όχι όλα!Πότε Τελειώνει η μαποθητεία σου?

Αρχική απάντηση από kreach

Βρήκα ένα site με μερικά όμως roms : http://romhustler.net/sort/n64/all

Να σαι καλά ρε kreach:T:

Παιδια γνωριζει καποιος που μπορω να βρω τον emulator του παλιου παιχνιδιου BANG!(μιλαω για πολυ παλιο παιχνιδι...)

Μηπως εννοείς το PANG! ??? Με τον τύπο που πυροβολούσε τις μπαλίτσες???

• 5 months later...

Αν εννοείς το Pang τότε θέλεις το ΜΑΜΕ.

Το Xbox είναι δύσκολο να εξωμειωθεί. Μπορεί να έχει intel επεξεργαστή όμως η λειτουργία μιας κονσόλας είναι εντελώς διαφορετική από αυτή ενός PC.

• 1 month later...

Εγώ θέλω να κατεβάσω emulator για να παίζω το παιχνίδια του PS1. Κατεβάζω ένα ePsxe και μου έλεγε κάτι κουλά για ΒΙΟS και λοιπά. Τελοσπάντων, που μπορώ να κατεβάσω emulator καλό που να μην θέλει να κάνεις τίποτα από να το κατεβάσεις και να παίξεις? Υπενθυμίζω πως είναι για PS1.

Ε κατεβασε και το bios.

Ειναι ευκολο να το βρεις ας πουμε στο eMule.

Ολα τα PSX emulators χρειαζονται το bios.bin.

• 3 months later...

εχει καταφερει κανεις να παιξει mame roms πανω απο 30mb;

μου φαινεται οτι δε τα αντεχει το pc μου. 3700+ 1gb x850xt

εχει καταφερει κανεις με παρομοια specs να παιξει μεγαλα roms.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.