Jump to content

EMULATORS

bleo8onhs

Recommended Posts

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply
Την εκδοση 0.9.6 λες?? Την δοκιμαζω και γω τωρα με το PC της υπογραφης και το παιχνιδι GT4..:)

Επειδή έχω προσπαθήσει αρκετές φορές να παίξω το GT4 ,αλλά δεν τα έχω καταφέρει .

Αν τελικά το κατάφερες και σου τρέχει καλά , πες και σε μας πώς τα κατάφερες < plugin ,bios ..Ktl >.

@johnmr: δοκιμαζω και θα ποσταρω αν εχω επιτυχες αποτελεσμα..

Να ρωτησω και γω κατι.. Με τον dolphin ή γενικα υπαρχει καμμια μοντα να βαλεις ασυρματα το nunchuck του wii για τα παιχνιδια?? Κατι ειδα στο youtube αλλα δεν ξερω μηπως ειναι fake..

@johnmr: δοκιμαζω και θα ποσταρω αν εχω επιτυχες αποτελεσμα..

Να ρωτησω και γω κατι.. Με τον dolphin ή γενικα υπαρχει καμμια μοντα να βαλεις ασυρματα το nunchuck του wii για τα παιχνιδια?? Κατι ειδα στο youtube αλλα δεν ξερω μηπως ειναι fake..

Οkei θα περιμένω τα αποτελέσματα σου ,

όσο για αυτό που ρωτάς εγώ δεν γνωρίζω κάτι.

Λοιπον μπορω να πω οτι γενικα ο εξομοιωτης μου δουλευει καπως καλυτερα με Japan Bios του 2000, το πρωτο δηλαδη..

Μονο το GT4 εχω για να δοκιμασω την NTSC εκδοση.. Graphics plugin χρησιμοποιω με SSE3 GSdx 890 0.1.14..

Videos κλπ παιζει ωραια και ολα τα menu.. Αν πας για γωνα στο B spec directors mode παιζει αλλα με μικρα κολληματακια.. Αν παω A spec (να παιξω ο ιδιος δηλαδη) δειχνει παρασιτα η οθονη και ακουγεται μονο ηχος, ενω επισης δειχνει τους δεικτες για την ταχυτητα και τον 2d position map.. Αυτα μεχρι στιγμης..

Λοιπον μπορω να πω οτι γενικα ο εξομοιωτης μου δουλευει καπως καλυτερα με Japan Bios του 2000, το πρωτο δηλαδη..

Μονο το GT4 εχω για να δοκιμασω την NTSC εκδοση.. Graphics plugin χρησιμοποιω με SSE3 GSdx 890 0.1.14..

Videos κλπ παιζει ωραια και ολα τα menu.. Αν πας για γωνα στο B spec directors mode παιζει αλλα με μικρα κολληματακια.. Αν παω A spec (να παιξω ο ιδιος δηλαδη) δειχνει παρασιτα η οθονη και ακουγεται μονο ηχος, ενω επισης δειχνει τους δεικτες για την ταχυτητα και τον 2d position map.. Αυτα μεχρι στιγμης..

Έβαλα και εγώ τις ρυθμίσεις που έβαλες ,αλλά δυστυχώς τίποτα .Θα το ψάξω περισσότερο και θα δούμε . Αν καταφέρω κάτι καλύτερο θα ενημερώσω ..:T:

Κατι video στο youtube δειχνουν να το τρεχουν.. Παντως και στο compatibility list αναφερει οτι μονο η Japan εκδοση του GT4 ειναι full playable.. Οι υπολοιπες (συμπεριλαμβανομενης και της NTSC που εχω) κολλανε καπου..

Κατι video στο youtube δειχνουν να το τρεχουν.. Παντως και στο compatibility list αναφερει οτι μονο η Japan εκδοση του GT4 ειναι full playable.. Οι υπολοιπες (συμπεριλαμβανομενης και της NTSC που εχω) κολλανε καπου..

Τα Video τα έχω δει ,αλλά δεν το έχω καταφέρει να το τρέξω .Βέβαια δεν είχα δει ,ότι μόνο η Japan έκδοση είναι full playable , αλλά και η δικιά μου έκδοση που είναι PAL πάλι δεν παίζει …οπότε περιμένουμε και ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα το παίξουμε το GT4 !

Ισως σε καποια επομενη εκδοση.. Κοντα ειναι ετσι και αλλιως αφου σε directors mode παιζει κλπ δειχνει κανονικα τα αυτοκινητα.. Λιγο optimization θελει ο emulator και θα παιζει τελεια.. Παντως στο compatibility list η japan version δειχνει να δουλευει.. Θα ψηνομουν αν την εβρισκα καπου γμτ να το προσπαθησω, ετσι να χαρουμε λιγο...:D

Να πω και κατι αλλο.. Για την αλλη απορια που ειχα αν υπαρχει δυνατοτητα να παιξουμε στον dolphin με original wii nunchuck.. Εχω ευχαριστα νεα :D

Εντοπισα κατι καλα..;)

http://www.wiiuse.net/

Παραθετω link σχετικο.. Δεν ξερω κατα ποσο μπορει να συνεργαστει με dolphin και ποιο ειναι το αποτελεσμα, παντως φαινεται πολυ ενδιαφερον.. Τοσο που ψηνομαι να αγορασω nunchuck και να το δοκιμασω!! Χρειαζεται βεβαια και ενα bluetooth receiver!!

• 1 month later...

Ok thanks.Παντως πριν λιγο που δοκιμασα metroid echoes επαιζε αρκετα καλα εμπαινε και στο παιχνιδι οκ...

Την εκδοση 1546 εχω.Υπαρχει καμια νεοτερη?

Η και παλιοτερη π ν εχει αποδειχθει σταθεροτερη κ πιο συμβατη?

EDIT:Κατεβασα την 3089 και εχει τρομερα καλυτερη συμβατοτητα. Παιζει τα metroid και το SOUL CALIBUR 2 με ΟΙΚΤΡΟ framerate βεβαια αλλα θα κανω λιγο tunning...

Το μονο προβλημα ειναι στο zelda windwaker οτι ενω μπαινει κανονικα στο παιχνιδι,δεν εχει ηχο.Μηπως ξερει κανεις τι παιζει????

Ψαξε για ρυθμίσεις στο φόρουμ του ngemu.com. Σίγουρα κάτι θα βρεις.

Το θέμα με το Dolphin είναι ότι νεότερη έκδοση δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερη από κάποια πιό παλιά. Πολλά παιχνίδια παίζουν μόνο με κάποιες συγκεκριμένες εκδόσεις.

• 6 months later...
  • 2 months later...

Να πω και γω μια ιστοριούλα, τείνει εκτος topic αλλά τελως πάντων:

Ξεκίνησα το final fantasy ΧΙΙ στον pcsx2, σε έναν δανεικό απο τον αδερφό μου q6600. Σχετικά καλά framerates (~45-50fps) αλλά σε πολλά σημεία "μπέρδευε" τον ήχο. Είδα και απόειδα ο καημένος, και σηκώνω τον 6600 στα 3ghz μπας και στρώσει. Τα framerates, όπως ήταν αναμενόμενο χαλαρά στα 60, αλλά ο ήχος δεν έφτιαχνε. Καλά λέω, ας τον επαναφέρουμε στα 2.4, μιας και δε με ενοχλούσε τόσο το framerate, μη καίμε και 2 τόνους ρεύμα.

...τα framerates ακόμα παγωμένα στα 60....

και δεν άλλαξα τίποτα έτσι. Ίδιες ρυθμίσεις τόσο στον emulator όσο και στο bios κτλ κτλ...τράβα βρες λογική τώρα..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.