Jump to content

EMULATORS

bleo8onhs

Recommended Posts

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Μαπέξ είναι. Τον emulator τον έχω, αλλά θέλει αρχείο με BIOS, που εδώ δίνουν (σιγά μη δίνουν) αν συμπληρώσεις surveys. Το παράτησα, θα ασχοληθώ με ps1 emulator. Ξέρετε κανένα; Είχα πολλά χρόνια πριν, δε θυμάμαι τίποτα όμως.

Μαπέξ είναι. Τον emulator τον έχω, αλλά θέλει αρχείο με BIOS, που εδώ δίνουν (σιγά μη δίνουν) αν συμπληρώσεις surveys. Το παράτησα, θα ασχοληθώ με ps1 emulator. Ξέρετε κανένα; Είχα πολλά χρόνια πριν, δε θυμάμαι τίποτα όμως.

epsxe για ps1 και pcsx2 για

ps2

Θα αργήσει πολυυυυυύ ps3 emulator.

Βέβαια, όταν βγει το ps4 μπορείτε κάλυστα να βρείτε κάνα μεταχειρισμένο ps3 και τα παιχνίδια που σας ενδιαφέρουν σε πολύ λογική τιμή. Φαντάζομαι ότι με κάνα 100ρικο θα μπορείς να βρεις ps3 +2-3 τίτλους.

Τα φατ τα 60-80ρια ps3 τόσο κάνουν 80-120 ευρω και cfw που παίζεις οποίο θες χωρίς να δώσεις ευρω παραπάνω για ps3 emu ίσως μετα απο 15χρονια ακόμα όταν τα Pc θα μπορούν να έχουν 50πλασια δύναμη απο την παιχνίδι μηχανή τότε ναι ίσως και να υπάρξει....

Το θεμα ειναι αυτοι που προγραμματίζουν τον emulator να βρουν documentation του επεξεργαστή και γενικα της κονσόλας αλλιώς δε γίνεται να το εξομοιώσουν.

Και 15 χρονια που λες να κατσουν δεν εχει σχεση με το αν τα καταφερουν να τρεξουν σε δυνατότερα pc

Θα πω ότι αδυνατώ να καταλάβω γιατί πρέπει να χω δυνατό PC των επόμενων 15 ετών κιόλας για να παίνω παιχνίδια που σηκώνει το σχεδόν αρχαίο ps3. Το ξέρω υπάρχει λόγος, αλλά είμαι άσχετος. :hehe:

Θα πω ότι αδυνατώ να καταλάβω γιατί πρέπει να χω δυνατό PC των επόμενων 15 ετών κιόλας για να παίνω παιχνίδια που σηκώνει το σχεδόν αρχαίο ps3. Το ξέρω υπάρχει λόγος, αλλά είμαι άσχετος. :hehe:

Όταν έχεις να κανείς με emulation πάντα χρειάζεσαι πολλές φορές περισσότερη ισχύ από το αρχικό σύστημα.

Για να σου δώσω να καταλάβεις για ps2 χρειάζεσαι ενα διπυρηνο στα 3Ghz για να παίζει την πλειοψηφία των τιτλων. Το gameboy advance τουλάχιστον 800ρι κινητό. Και στις 2 περιπτώσεις το μηχάνημα είναι θεωρητικά 10-20 φορές πιο δυνατα απο το αρχικό.

Όποτε έχουμε φαΐ ακόμα.

Καλά μακροπρόθεσμα, λοιπόν, λίγο αξίζει και ο emulator για τις κονσόλες της νέας γενιάς. Ήδη τα ps1 και τα ps2 τα παίρνεις και κάτω από 50 ευρώ. Θα παίζεις τους 3-4 καλούς τίτλους και για λίγο, οπότε συμφέρει να έχεις και το μηχάνημα για συναισθηματική αξία. ;)

Καλά μακροπρόθεσμα, λοιπόν, λίγο αξίζει και ο emulator για τις κονσόλες της νέας γενιάς. Ήδη τα ps1 και τα ps2 τα παίρνεις και κάτω από 50 ευρώ. Θα παίζεις τους 3-4 καλούς τίτλους και για λίγο, οπότε συμφέρει να έχεις και το μηχάνημα για συναισθηματική αξία. ;)

Συμφωνώ ότι λέει να έχεις και το μηχάνημα. Αλλά πάντως, οι emulators αξίζουν μια χαρά. Το ff12 στο pcsx2 σε 1080p έχει -ακόμα και για τώρα- αξιόλογα γραφικά. Επίσης ποιός μπορεί να πει όχι σε wii σε 1080p; Ιδιαίτερα άμα έχεις και τα περιφεριακά (nan-chunk/υπέρυθρες/χειριστήριο).

• 3 months later...

απο ενα ψαξιμο που εκανα στο google ειδα

οτι υπαρχουν πολυ PS3 emulator μεχρι και βιντεακι με το

GOD OF WAR δεν ξερω ομως κατα ποσο αληθευουν:...:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=1uoEKLkaFgs]PS3 Emulator for PC (Free Download) - 2013 - YouTube[/ame]

Όταν έχεις να κανείς με emulation πάντα χρειάζεσαι πολλές φορές περισσότερη ισχύ από το αρχικό σύστημα.

Για να σου δώσω να καταλάβεις για ps2 χρειάζεσαι ενα διπυρηνο στα 3Ghz για να παίζει την πλειοψηφία των τιτλων. Το gameboy advance τουλάχιστον 800ρι κινητό. Και στις 2 περιπτώσεις το μηχάνημα είναι θεωρητικά 10-20 φορές πιο δυνατα απο το αρχικό.

Όποτε έχουμε φαΐ ακόμα.

Και μιλάς για απλά καλό emulation. Αν ψάχνεις πραγματικά ακριβές emulation, οι απαιτήσεις εκτοξεύονται. Πχ για accurate emulation του Super Nintendo με το higan (πρώην bsnes), ο επεξεργαστής που έχω ΔΕΝ φτάνει.

• 1 month later...
  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.