Jump to content

EMULATORS

bleo8onhs

Recommended Posts

Εγώ θα πρότεινα το

Και αν θέλετε μπορείτε να τσεκάρετε και το που ξεκίνησα πριν από λίγο καιρό (πάλι με περιεχόμενο emulators/roms/isos downoads) και να μου πείτε τη γνώμη σας ή τις προτάσεις σας! (Είναι στην υπογραφή μου).

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply
  • 1 month later...
  • 1 year later...

Θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση: Ξερει κανενας αν υπαρχει καποιος emulator που μπορει να παιξει το μπασκετακι run n gun 2? Tο run n gun 1 παιζει σε mame μιλαω μονο για το 2.

• 6 months later...

βασικά καλά είναι προκειμένου να δώσω τόσα λεφτά καλύτερα τσάμπα και ας ειναι παράνομο

Για AMIGA 500 που μπορω να βρω ROM???

μήπως ξέρεις τίποτα για παιχνίδια στο psp?

αντι να βαλω τσιπ στο PS2 μπορω να κανω κατι αλλο?????????

softmode με free mcboot

Παντως ακομα και αν δουλεψει ενας emulator δεν ειναι και οτι πιο ευκολο να παιξεις με το πληκτρολογιο καποιο παιχνιδι. Βεβαια πλεον υπαρχουν και ιδια χειριστηρια για υπολογιστες.

Aληθεια καποια παιχνιδια που εχω ειναι ευκολο να τα κανω ρομ??

άμα το θες κάτι πάρα πολλή δεν κωλας στο πληκτρολόγιο

• 1 month later...

γεια σας και απο μενα καινουργια στο lab.gr! ποιος μπορει να βοηθησει? προσπαθω εδω και 2 μερες να βρω ρυθμισεις για το yabause και πουθενα τπτ.ο λογος θελω να παιξω τα κλασσικα παιχνιδια εχω κατεβασει του κοσμου τους emulators και δν βγαζω ακρη ποιος καλος(υπομονετικος)ανθρωπος μπορει να βοηθησει βημα βημ,α?ευχαριστω και συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα:baby:

• 2 weeks later...
γεια σας και απο μενα καινουργια στο lab.gr! ποιος μπορει να βοηθησει? προσπαθω εδω και 2 μερες να βρω ρυθμισεις για το yabause και πουθενα τπτ.ο λογος θελω να παιξω τα κλασσικα παιχνιδια εχω κατεβασει του κοσμου τους emulators και δν βγαζω ακρη ποιος καλος(υπομονετικος)ανθρωπος μπορει να βοηθησει βημα βημ,α?ευχαριστω και συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα:baby:

Ψάχνεις emulator για τη συγκεκριμένη κονσόλα ή γενικά?

• 4 months later...

Με διαφορα, το καλυτερο site για ολους τους emulators , και ολα τα games για emulators απο comodore μεχρι ps2/xbox/wii.

Και τα πιο πολλα games τα κατεβαζεις απευθειας απο το site, χωρις να χρειαζεσαι torrent/rapidshare κτλ.

Emuparadise - N64 Playstation Dreamcast SNES Genesis NES MAME ROMs ISOs

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.