Deedrax Ιούνιος 6, 2010 #161 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2010 Εγώ θα πρότεινα το Και αν θέλετε μπορείτε να τσεκάρετε και το που ξεκίνησα πριν από λίγο καιρό (πάλι με περιεχόμενο emulators/roms/isos downoads) και να μου πείτε τη γνώμη σας ή τις προτάσεις σας! (Είναι στην υπογραφή μου). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Ιούνιος 9, 2010 #162 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2010 Υπαρχει κανενας emulator για PSP? Ειχα κολλησει με το Final Fantasy Tactics σε GBA emulator και ειδα οτι υπαρχει το FF Tactics: War of Lions σε PSP Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Ιούνιος 9, 2010 #163 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2010 http://www.emulator-zone.com/doc.php/psp/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ninja Ιούνιος 10, 2010 #164 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2010 ρε παιδιά μήπως βρήκατε άκρη τελικά με το αν παίρνει χειριστήριο ο dolphin??? και μήπως γίνεται να παιχτεί διπλό κάπως (για παράδειγμα με 2 mouse) ή λέω μαμακίες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Ιούνιος 11, 2010 #165 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2010 Αυτό δεν σου κάνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Ιούνιος 12, 2010 #166 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2010 καλησπερα , επειδη καπου ειδα οτι τα περισσοτερα games του wii δεν παιζουν με τον dolphin ξερετε ποια ειναι? ωστε να μην τα δοκιμαζω ολα ενα ενα αδικα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Ιούνιος 12, 2010 #167 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2010 Search "dolphin compatibility list" στο google Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούλιος 27, 2010 #168 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2010 παιδια κανενα καλο bios για τον PCSX2_0.9.6? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfk9039 Σεπτέμβριος 9, 2011 #169 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2011 Θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση: Ξερει κανενας αν υπαρχει καποιος emulator που μπορει να παιξει το μπασκετακι run n gun 2? Tο run n gun 1 παιζει σε mame μιλαω μονο για το 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimis21 Μάρτιος 18, 2012 #170 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2012 βασικά καλά είναι προκειμένου να δώσω τόσα λεφτά καλύτερα τσάμπα και ας ειναι παράνομοΓια AMIGA 500 που μπορω να βρω ROM???μήπως ξέρεις τίποτα για παιχνίδια στο psp?αντι να βαλω τσιπ στο PS2 μπορω να κανω κατι αλλο?????????softmode με free mcbootΠαντως ακομα και αν δουλεψει ενας emulator δεν ειναι και οτι πιο ευκολο να παιξεις με το πληκτρολογιο καποιο παιχνιδι. Βεβαια πλεον υπαρχουν και ιδια χειριστηρια για υπολογιστες. Aληθεια καποια παιχνιδια που εχω ειναι ευκολο να τα κανω ρομ??άμα το θες κάτι πάρα πολλή δεν κωλας στο πληκτρολόγιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostbyte Μάρτιος 18, 2012 #171 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2012 inb4 epic [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] roundhouse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Μάρτιος 19, 2012 #172 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2012 obvious...:lock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Απρίλιος 30, 2012 #173 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Και επειδή όλοι μας κάποτε υπήρξαμε παιδιά...nintendo8.com - play Nintendo 8-bit games online (no download required) Link to comment Share on other sites More sharing options...
3rdFS Μάϊος 2, 2012 #174 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
3rdFS Μάϊος 2, 2012 #175 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 ότι έπρεπε για την δουλειά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalvampira Μάϊος 2, 2012 #176 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 γεια σας και απο μενα καινουργια στο lab.gr! ποιος μπορει να βοηθησει? προσπαθω εδω και 2 μερες να βρω ρυθμισεις για το yabause και πουθενα τπτ.ο λογος θελω να παιξω τα κλασσικα παιχνιδια εχω κατεβασει του κοσμου τους emulators και δν βγαζω ακρη ποιος καλος(υπομονετικος)ανθρωπος μπορει να βοηθησει βημα βημ,α?ευχαριστω και συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα:baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalvampira Μάϊος 12, 2012 #177 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2012 ma kanenas? krima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάϊος 15, 2012 #178 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2012 γεια σας και απο μενα καινουργια στο lab.gr! ποιος μπορει να βοηθησει? προσπαθω εδω και 2 μερες να βρω ρυθμισεις για το yabause και πουθενα τπτ.ο λογος θελω να παιξω τα κλασσικα παιχνιδια εχω κατεβασει του κοσμου τους emulators και δν βγαζω ακρη ποιος καλος(υπομονετικος)ανθρωπος μπορει να βοηθησει βημα βημ,α?ευχαριστω και συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα:baby:Ψάχνεις emulator για τη συγκεκριμένη κονσόλα ή γενικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Σεπτέμβριος 25, 2012 #179 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2012 Με διαφορα, το καλυτερο site για ολους τους emulators , και ολα τα games για emulators απο comodore μεχρι ps2/xbox/wii. Και τα πιο πολλα games τα κατεβαζεις απευθειας απο το site, χωρις να χρειαζεσαι torrent/rapidshare κτλ.Emuparadise - N64 Playstation Dreamcast SNES Genesis NES MAME ROMs ISOs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Σεπτέμβριος 25, 2012 #180 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2012 ma kanenas? krimaΤα περισσοτερα games για saturn παιζονται με SSF 0.12 beta R3 , ο Yabause ειναι για καποια συγκεκριμενα games που δεν τα παιζει ο προαναφερομενος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.