Antonis21 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2012 Ειμαι ετοιμος να να στησω τον καινουργιο υπολογιστη και πριν αρχισω γιατι αυριο ερχεται και ο επεξεργαστης ηθελα να αναβαθμισω το firmware.Εχω το εξης προβλημα:εχω κατεβασει το toolbox,βρισκει τον ssd και κανει το update.Στη συνεχεια σβηνω τον υπολογιστη οπως μ λεει να κανω οταν τελειωνει το update και στη συνεχεια το ανοιγω και βλεπω απο toolbox οτι εχει ακομα την 1.3!!!Τι μπορει να συμβαινει?Αυτη ειναι η πρωτη φορα που εχω ssd Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 22, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2012 Μήπως νομίζεις ότι ολοκληρώθηκε το update ?Κάτω αριστερά στο Toolbox αφού πατήσεις να κάνει update μήπως γράφει Drive is frozen, can't update ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis21 Μάϊος 22, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2012 οχι γιατι μ βγαζει το μηνυμα firmware download succesfull shutdown and restart computer to complete firmware update Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis21 Μάϊος 22, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2012 Λυθηκε!Απλα ο δισκος δν ηταν σε ahci.Ευχαριστω για την απαντηση καλο βραδυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.