dj_noizeteck Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Είμαι νέος στο φόρουμ! Λοιπον επειδη δεν αντεχο αλλο εχω φαει τρελό κόλλημα με το συγικριμένο case,θέλω να το κάνω κι εγώ! Το είχα δει πριν κατι χρονια σε ενα τοπικο internet cafe εδω περα και ειναι σκέτος έρωτας! :inlove: Τo συγικριμενο κουτι λεγετε Luxor pyramid case και εχουν κυκλοφορήσει λιγα (200) κομματια μονο ... αλλα επειδη φενετε αρκετα απλο λεω να το φτιαξω μονος μου. Δεν εχω κανει ξανα κατι τετοιο μονος σε pc case,γι αυτο οσοι απο εδω το εχετε ψαξει το θεμα,πως ακριβως μου προτείνετε να το κάνω? 4 κομματια plexy glass κτλπ αυτο ειναι το γνωστο,οι γωνιες ομως που το κρατανε οι μαυρες που βρισκω τετοιο κομματι ? Και γενικα τι αλλο να προσεξω? Eυχαριστώ εκ των προτέρων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Μάϊος 22, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2012 Αναφορικά με την αισθητική, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λέμε αλλά αφού σ'αρέσει... Για τις γωνίες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις γωνίες αλουμινίου... βρίσκεις σε διάφορα μαγαζιά, πχ. Leroi merlin, praktiker ίσως και σε χρωματοπωλεία..τις αγοράζεις και μετά τις βάφεις (σπρέϋ ή ηλεκτροστατική). Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 22, 2012 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2012 αλλα επειδη φενετε αρκετα απλο λεω να το φτιαξω μονος μου.Δεν ξέρω τις γνώσεις που έχεις πάνω στον τομέα κατασκευών αλλά εγώ δε το βλέπω και τόσο απλό. Δεν είναι 5 κομμάτια πλέξι και τελείωσε. Τι εργαλεία έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_noizeteck Μάϊος 22, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2012 Δεν ξέρω τις γνώσεις που έχεις πάνω στον τομέα κατασκευών αλλά εγώ δε το βλέπω και τόσο απλό. Δεν είναι 5 κομμάτια πλέξι και τελείωσε. Τι εργαλεία έχεις; Τα παντα ολα υπαρχουν απο εργαλεια. Οποτε αυτο δεν ειναι προβλημα Οπως και σε κοψιματα/βαψιματα κτλπ μπορω να πω οτι εχω αρκετες γνώσεις! Γενικα με τα εργαλεια ποιάνουν τα χέρια μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 22, 2012 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2012 Ωραία να πάρεις σωστά μέτρα θες καταρχήν και καλό είναι να κάνεις σχέδιο/σχέδια και να προσπαθήσεις να υπολογίσεις την κάθε λεπτομέρεια αν και πάντα στην πορεία κάτι αλλάζουμε. Μετά από υλικά Πλέξι που μπορείς είτε να το κόψεις εσύ είτε από τα σχέδια που έχεις κάνει να κοπεί και να γυαλιστεί κατευθείαν από το κατάστημα αγοράς Φύλλα αλουμινίου, προφίλ αλουμινίου αρκετές βίδες, κολαούζα.... Πρώτα θα ασχοληθείς με τον σκελετό του και μετά τοποθετείς τα πλέξι. Τα προφιλ αλουμινίου όπως και φύλλα αλουμινίου σε διάφορες διαστάσεις σου είπε ο Qparadox που μπορείς να βρεις. Αφού το έχεις με τα εργαλεία βάλε την αρχή, άνοιξε ένα θέμα εδώ και ΣΙΓΟΥΡΑ θα ακούσεις συμβουλές/Προτάσεις που δεν θα τις ακούσεις πουθενά αλλού Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάϊος 22, 2012 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2012 Καλή αρχή ότι και αν κάνεις, αλλά γιατί θέλεις να αντιγράψεις και δεν φτιάχνεις κάτι νέο?Εικάζω ότι δεν θα το πετύχεις απόλυτα και θα απογοητευτείς στο τέλος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_noizeteck Μάϊος 22, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2012 Καλή αρχή ότι και αν κάνεις, αλλά γιατί θέλεις να αντιγράψεις και δεν φτιάχνεις κάτι νέο?Εικάζω ότι δεν θα το πετύχεις απόλυτα και θα απογοητευτείς στο τέλος... Δεν ξερω γιατι,εχω ερωτα εδω και χρονια με την πυραμιδουλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Μάϊος 22, 2012 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2012 Google SketchUpOπως και να εχει ξεκινα με το sketchup να βγαλεις ενα σχεδιο να εχεις τα μετρα και μετα αποφασιζεις υλικα Οπως ειπαν και παραπανω μην κολας στο σχεδιο γιατι αν δεν βγει αυτο που περιμενεις θα ξενερωσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_lobo Μάϊος 23, 2012 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 προσεξε τα γωνιασματα!!! αν εχεις προσβαση βγαλε πολλες φωτο απο διαφορες πλευρες ωστε να εχεις το δυνατο πληρεστερη εικονακαλη αρχη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Μάϊος 23, 2012 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Αυτή την πυραμίδα την θυμάμαι πριν 7 χρόνια στην infosystem!Καλή επιτυχία μαν. Ελπίζω να τα καταφέρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Μάϊος 23, 2012 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Και οι Daft Punk αυτό έχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_noizeteck Μάϊος 24, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 Αλήθεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmy16 Ιούνιος 2, 2012 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2012 Παντως,αν ξεκινησεις την κατασκευη,μην μας ξεχασεις...ριξε καμια φοτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.