GoMaR Μάϊος 29, 2012 #61 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 ειπε ο γαιδαρος τον πετινο κεφαλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάϊος 29, 2012 #62 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 Βασικά είναι κολλημένα μυαλιά vs κολλημένα μυαλιά.Αντί να αποδεχτούν οτι το καθένα έχει την δικιά του μερίδα και χρήση κλπ....Μην το κάνουμε πράσινοι vs κόκκινοι όμως. Τα ζούμε καθημερινά δεν χρειάζεται και εδώ.Και ειδικά και προσβολές και κόντρες χωρίς κυριολεκτικά επιχειρήματα αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Μάϊος 29, 2012 #63 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 Μπα οχι, fanboys vs fanboys ειναι.So true...Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 29, 2012 #64 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 Ποια αντικειμενικότητα μπορεί να υπάρξει όταν κάτι είναι θέμα γούστου; Δηλαδή θες να πεις ότι το iOS είναι πιο δύσχρηστο από το android, με το δεύτερο να προσφέρει απλοποίηση και ευκολία;Ναι εννοειται.το αμφισβητεις;Η apple έφτιαξε ένα λειτουργικό ικανό να το δουλεύει άνετα ο καθένας όπως η αδερφή μου και η μάνα μου αλλά και οι πιο απαιτητικοί χρήστες σαν κι εμένα. Κι εσείς του "άλλου" στρατοπέδου το βγάζετε και δύσχρηστο.εχεις δικιο.μπορει σαν κινητο (για κλησεις και σμσ) να ειναι πιο ευκολο το iOS αλλα επετρεψε μου να γελαω οποιος εχει παρει iphone για αυτα τα δυο μονο.Μ'αρέσει που τραβάω μια φώτο με το iphone και την ίδια στιγμή είναι στο ipad και στο pc μου χωρις να κάνω τίποτα, με βολεύει που δε χρειάζεται να κάνω τίποτα για το backup και όλα είναι στο icloud, χαίρομαι που μετά από δύο-τρία χρόνια θα έχω ακόμα official updates, χαίρομαι επίσης που η apple δεν αφήνει καμία εφαρμογή να σου μαμήσει την συσκεύη (γλυτώνεις πολύ πρήξιμο).Σωστα , ανεκαθεν η apple ηθελε να ζεις στον δικο της κοσμο.ipad , mac, iphone.Με τους εξω τι γινεται ; (εχουν αναφερθει παραδειγματα παραπανω)θα μου πεις λογικο να υποστηριζει τα προιοντα της η apple.Αλλοι το δεχονται αλλοι δεν συμφωνουν με την τακτικη αυτη(Including me) Αυτές είναι κάποιες από τις "δυσκολίες" που προσφέρει το ios. Ναι δεν μπορώ να στείλω με bluetooth, δεν έχω ραδιόφωνο παρ'όλο που υπάρχει ως hardware και δεν έχω και αναφορά στα sms. Ξέρω ότι πολλοί αγοράζουν apple για ποζεριά αλλά αυτά υπήρχαν πάντα. Τα ξέρω τα ελλατώματα και συμβιβάστηκα γιατί ήταν δευτερεύοντα ζητήματα για μένα.Ολα αυτα δεν ειναι απλοποιηση και ευκολια ; bluetooth , rds , delivery reports , itunes θες παραδειγμα καθημερινο ;παμε εκδρομη και τραβας φωτογραφιες με το iphone.θα περιμενω να γυρισεις πισω να τις περασεις στο itunes και να μου τις στειλεις.βεβαια ειναι αδυνατον να μου τις στειλεις με bluetooth , οπως επισης ειναι αδυνατον να τις συνδεσεις στο λαπτοπ μου που εχω φερει γτ δεν εχω περασμενο itunes.σωστα ;Αυτα δεν θεωρουνται ευκολια στη χρηση ενος κινητου στην καθημερινοτητα ;Από την άλλη το android είναι ένα λειτουργικό που θα το βρεις σε φτηνές συσκευές, μπορεί να το αγοράσει οποιοσδήποτε, σε high end συσκευές κάνει τα ίδια που κάνει ένα iphone απλά τα κάνει με άλλο τρόπο. Τόσο απλά. Ο καθένας διαλέγει τον τρόπο που τον βολεύει και σύμφωνα με τα βαλάντια του.σιγουρα.Περι ορεξεως οπως ειπες και παραπανω.Αλλα να ειμαστε σε θεση να αναγνωριζουμε τα πλεονεκτηματα του ανδροιδ.Αν παιρνεις συνηδειτα το iphone γιατι σαρεσει εξωτερικα και συμβιβαζεσαι με ολα τα υπολοιπα αυτο δε απορρηπτει την ευκολια του ανδροιδ.σωστα ;Πάσχει από τις ασθένειες του open source, με κατακερματισμό και που ο κάθε κατασκευαστής/πάροχος κάνει ότι του καπνίσει ακόμα και σε θέματα update. Και μη πει κανείς για custom rom, γιατί δε μίλησα κι εγώ για jailbreak.αλλο η custom rom αλλο το jealbreak.Όλα είναι θέμα γούστου και πως βολεύεται ο καθένας. Από features δόξα τον μεγαλοδύναμο υπάρχουν πολλά και στις δύο πλατφόρμες.δεν εχω εριστικο υφος απλως ακουγομαι πιο αποτομος για τον λογο οτι απανταω ενα προς ενα τα σχολια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Μάϊος 29, 2012 #65 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 Και τι τι κανει τη γνωμη σου αντικειμενική δηλαδή? Η wikipedia εισαι?Εγω το μονο που βλεπω απο τα τρολο ποστ σου στο θεμα ειναι να τη λες σε όσους εχουνε διαφορετική άποψη απο τη δικη σου την οποια κιολας δεν στηριζεις πουθενα Μα δεν υπάρχει λόγος να κάθομαι να αναλύω την άποψή μου με επιχειρήματα σε κάτι άτομα σαν εσένα, τον άλλο και κάθε "άλλο". Είστε απ' τα γνωστά nerds που όταν δουν κάποιον να διαφωνεί μαζί τους, ή να μην το κατέχει τόσο καλά το όλο θέμα, θα επικεντρωθούν να τον πατήσουν, μόνο και μόνο για λόγους εγωισμού. Υπάρχουν άτομα, εδώ μέσα, ξέρεις, τα οποία είναι στο κουρμπέτι πολύ περισσότερο καιρό και παρ'όλα αυτά η στάση τους παραμένει φυσιολογική, ακόμη και στην πιο χαζή τοποθέτηση, ή απορία. Έχοντας στο ιστορικό σου 6k++ μηνύματα, θα έλεγα απλώς ότι δεν σέβεσαι το forum. ΥΓ1: Δε τη λέω σε κάποιον που απλώς αντιπαρατίθεται μαζί μου, αλλά σε κάποιον ο οποίος μέσω αυτού του τρόπου προσπαθεί να το παίξει έξυπνος, χρησιμοποιώντας κάθε μέσο για να υποβαθμίσει τον άλλο ΥΓ2: Ξύπνα, forum είναι, άμα δε σου αρέσουν οι χαζές απορίες, παίξ' το ιστορίας σε καμιά γκόμενα ΥΓ3: Πες ότι θες από εδώ κι έπειτα, δεν ασχολούμαι άλλο, καταντάμε μόνοι μας το post Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Μάϊος 29, 2012 #66 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 Μα δεν υπάρχει λόγος να κάθομαι να αναλύω την άποψή μου με επιχειρήματα σε κάτι άτομα σαν εσένα, τον άλλο και κάθε "άλλο". Είστε απ' τα γνωστά nerds που όταν δουν κάποιον να διαφωνεί μαζί τους, ή να μην το κατέχει τόσο καλά το όλο θέμα, θα επικεντρωθούν να τον πατήσουν, μόνο και μόνο για λόγους εγωισμού.Δες τον τίτλο του φόρουμ,δες το περιεχόμενο και ξανασκέψου τί του είπες :tongue: Εδώ είναι ο nerd paradise οπότε μην το λες για προσβολή εμείς δεν σε προσβάλαμε Υπάρχουν άτομα, εδώ μέσα, ξέρεις, τα οποία είναι στο κουρμπέτι πολύ περισσότερο καιρό και παρ'όλα αυτά η στάση τους παραμένει φυσιολογική, ακόμη και στην πιο χαζή τοποθέτηση, ή απορία. Γιαυτό και κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του χαρακτήρα Έχοντας στο ιστορικό σου 6k++ μηνύματα, θα έλεγα απλώς ότι δεν σέβεσαι το forum. Αυτό μεταφράζεται και ανάποδα... ΥΓ1: Δε τη λέω σε κάποιον που απλώς αντιπαρατίθεται μαζί μου, αλλά σε κάποιον ο οποίος μέσω αυτού του τρόπου προσπαθεί να το παίξει έξυπνος, χρησιμοποιώντας κάθε μέσο για να υποβαθμίσει τον άλλο Βασικά απλά την λες σε κάποιον που αντιπαρατίθεται μαζί σου. Άρχισες κράξιμο με το επιχείρημα εγώ ξέρω,εκείνος σου είπε ότι το επιχείρημα είναι Μr.Zong και εσύ μετά δεν άντεξες την ατίμωση. ΥΓ2: Ξύπνα, forum είναι, άμα δε σου αρέσουν οι χαζές απορίες, παίξ' το ιστορίας σε καμιά γκόμενα Τεχνολογικό φόρουμ είναι και στις απορίες απαντάμε.Στις κατηγορίες πάλι και στους τραμπουκισμούς όχι.Άμα θες τράβα στο κόσμο να εντυπωσιάσεις καμιά γκόμενα ΥΓ3: Πες ότι θες από εδώ κι έπειτα, δεν ασχολούμαι άλλο, καταντάμε μόνοι μας το post Δεν κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου.Κάνω τον Μηχανικό της Κόλασης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Μάϊος 29, 2012 #67 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 Αληθεύει, δεν είναι κάτι του τύπου "φάσκω και αντιφάσκω".Παρέθεσα την πραγματικότητα, τόσο παραπάνω, όσο και στο άλλο ποστ που αναφέρεις. Αν αυτό που έκανες σε κάνει να αισθάνεσαι χαρούμενος νομίζοντας ότι με μειώνεις, το εκτιμώ, γιατί απ'ότι φαίνεται πολύ θέλετε είσαι κι εσύ ένας ακόμη εφηβίσκος που αρκείται στο να πουλάει μούρη έχοντας στη διάθεσή του ένα κινητό-δεν εξηγείται αλλιώς ο λόγος διαφωνίας με την άποψή μου(και δεν ισχυρίζομαι ότι είναι σωστή επειδή είναι δική μου άποψη, αλλά επειδή είναι αντικειμενική) Το πως η επίδειξη πλούτου συμβάλει απο αρχαιοτάτων χρόνων στην κοινωνική διαστρωμάτωση, Το πως αντιδράει κανεις όταν δεν την έχει ανάλογα με το πόσο δέσμιος των παθών του ειναι (ζωτικών ή οχι, χρήσιμων ή αχρηστων), Το πως αντιμετωπιζει το συστημα αυτές τις συγκρούσεις και την ψυχολογία του ανθρώπου ανεξάρτητα απο την θέση που έχει στην κοινωνία προς ωφελος του Η ίδια η ψυχολογία του ανθρώπου, η τριβή με το περιβαλλον του, το ποσο τελικά ελευθερος είναι, τι του εχει επιβληθεί και τι όχι, συναισθηματα ανωτεροτητας και κατωτεροτητας απο που πηγαζουν ποσο αληθινα ειναι... και χιλιάδες αλλα, ειναι λιγα μέρη μιας τεράστιας συζήτησης που περιλαμβάνει έρευνες, μελέτες, αρθρα, επιστημονικά κείμενα και φιλοσοφία απο τοτε που οργανωθηκε ο ανθρωπος σε κοινωνία. Γιατι σχεδόν καμια κοινωνία δεν ήταν αταξική. Η κουβέντα μπορεί να πάει, παντου....δημιουργία κοινωνιας, θρησκεια, θεωρία συγκρούσεων, Μαρξ, καπιταλισμός, αρχαιοελληνική φιλοσοφία, συγχρονη ψυχολογία ατόμου, marketing οπου θελεις λεμε... Η επιδειξη πλούτου ειναι ενα κομματι όλων αυτών και το πως το εκμεταλλευεται τελικά ατομικά καποιος στο δικο του μικροκοσμο εχει να κανει με την ποιοτητα του, την εκπαιδευσή του, την κοινωνία στην οποια μεγαλώνει, τα στερεοτυπα που βλέπει απο τοτε που γεννηθηκε, το ποσο πραγματικά ευτυχισμενος ειναι, ξερει τι ειναι ευτυχια? το ποσο ψυχολογικα ισσοροπημενος ειναι και τελικά το πόσο ελευθερος απαλαγμενος ειναι. Μήπως όμως μέρος αυτών λειτουργούν καταπαραυντικά για να τον "ησυχασουν" και να μην ερθει σε τελική συγκρουση με το συμφέρον της καθε κατα καιρους άρχουσας τάξης? Χμμ πραγματικά πολυ ενδιαφεροντα ολα αυτα, αλλα μαντεψε τι? Ειναι θεμα συζητησης σε ενα thread iOS vs Android ? Και μαλιστα σε ενα τεχνολογικο Forum? Όχι Εχει να κάνει με την καθεαυτή τεχνολογία του iOS και της Apple ή του Android και της Google Όχι Έχει να κανει με το πως ενας εφηβισκος παιρνει iphone για να πουλαει μουρη? Όχι Μειώνει το συνολικο επίπεδο της τεχνολογίας και συνυσφοράς της Apple σε αυτήν αν καποιοι αγοράζουν προιόντα της για να ειναι glamouρατοι ? Όχι Είπα εγω πουθενά οτι αυτοι που παιρνουν android ειναι ανίδεοι και αδύναμοι? Είπα εγω πουθενά οτι αυτοί που εχουν Apple έχουν κυρος και ειναι glamoyρατοι? Είπα εγώ πουθενά οτι το iOS ειναι καλύτερο απο το Android ή βγήκε λογικά το συμπερασμα πουθενα οτι εχω λεφτα και μπορω να πουλαω και μουρη, ή αν ειχα λεφτά θα πουλουσα μουρη? Αν διαβάσεις ξανά ήρεμα τι σχολίασα, μαντεψε τι? Ειμαι σίγουρος οτι θα καταλαβεις οτι μόνος σου τα εγραψες. Μεχρι εκεινη την στιγμη δεν σου ειχε δωσει κανεις δικαιωμα να μιλας για glamouρατους λεφταδες εφηβισκους και αλλα τετοια ωραια (δεν προσβληθηκα, αν σ ανησυχει). Τα είχες απο πριν ετοιμα στο μυαλό σου, ουτε καν διαβασες αυτα που γραφτηκαν πριν απαντησεις. Το καταλαβαινω ομως, εχει να κανει με πολυ βαθια ενστικτα και ψυχολογια του ανθρωπου. Ειναι πολυ σημαντικά θεματα, και δεν εισαι ουτε ο πρωτος, ουτε ο τελευταιος που βλεπω οτι αντιδραει ετσι. Στο γνωστο thread iOS vs Android και λογω της ιδιαιτεροτητας των ακριβών προιοντων της και του brand της Apple φαινονται ανθρωπινες αντιδράσεις που πηγάζουν σε θεματα της εισαγωγης που σου εκανα imo, και ξεφευγουν πολυ ενος απλου τεχνολογικου φανμποισμου. και τελικά ξανα μαντεψε Google και Apple ανοικουν στο ίδο στρατόπεδο? και ομως, αν το δεις απο πολυ μακρια ..Ναι. Εdit: δεν ειμαι ουτε χαρουμενος ουτε να "στην πω" θελω, να παρατηρησω θελω με το να βαζεις απλα ταμπελες ακομα και σε ατομα που χρησιμοποιουν το πλουτο τους για επιδειξη δεν τελειωνει η ιστορια ειναι πολυ πιο περιπλοκο το θεμα. Ειμαι σιγουρος οτι αν ησουν στην θεση τους δεν θα το εκανες και καλα θα εκανες ειναι θεματα που αξιζει κατα την γνωμη μου να ασχοληθεις. Φαντασου ομως και τα συναισθηματα αυτων που δεν εχουν μια για οποιοδηποτε υλικο αγαθό όταν σε δουν εσενα με το android των 200-300-400Ε..που ετοιμαζεσαι να παρεις ....ξαναγυρναμε στην εισαγωγή να μην μιλησω για το pc της υπογραφης σου που ομοιο ή καλυτερο εχει ελαχιστο ποσοστο του κοσμου που ομως κανει την δουλεια του και μ αυτο που εχει...να αρχισει να γραφει εδω μεσα για glamouριες και ιστοριες? θα μουδιασει το δαχτυλο των mods να παταει ban. ειναι ασχετα με το παρόν thread και forum στο οποιο ειναι γραμμενα και παρακολοθουν ατομα που ενασχολουνται επαγγελματικα ή μη με το χωρο της τεχνολογίας, γιατι αυτο τους αρεσει ασχετα με τη θεση τους. (στο off topic ανετα νομιζω μπορεις να ανοιξεις κουβεντα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 29, 2012 #68 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 Ρε φιλε παίρνεις μηπως ναρκωτικά ? Δεν εξηγείται αλλιως η σταση σου... Βλέπεις πουθενά να το παιζω ιστορίας ή να τη λεω σε καποιον που εχει εκφράσει μια απορία-προβληματισμο ? Παρεθεσε μου σε παρακαλώ που ειδες να κανω κατι απο αυτα που εσυ γράφεις στο ποστ σου. (εκτος αν οπως ειπε και ο χρηστης dem ποιο πανω, μήπως μπέρδεψες τα quotes) Εγω μια απαντηση ως αντεπιχείρημα(για το λογο που ισως του φαίνεται αργο το κινητό) έδωσα στο φιλο dunkel μονο πριν σχολιάσω τις δικες σου μπούρδες περι αντικειμενικότητας (ΛΟΛ) ( ακου και ενα αστείο, εχω δουλέψει και τα 2 λειτουργικά ωστε να εκφερω αποψη) Τωρα αμα δεν γουστάρεις να λες την γνώμη σου πολιτισμένα χωρίς να αρχίσεις τις προσβολές-χαρακτηρισμούς ( nerds,φανμποιδες,λεφταδες κλπ) παρε τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλία. Το πως συσχετίζεις τον αριθμο των ποστ με τη ποιότητα τους και το ποσο εχω χαλάσει το φορουμ δε μπορω να καταλάβω, αλλα ναι ξέχασα, ειμαι κολλημένος nerd που να ξερω εγω...**** LOGIC!!! Αλλα ξέρεις τι λενε, όποιος εχει τη μύγα μυγιάζεται.:yes4: edit με προλαβανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Μάϊος 29, 2012 #69 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 Να σταματήσει εδώ παρακαλώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Μάϊος 29, 2012 #70 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 Για την ιστορία (και για όσους μπουν στο θέμα για τον τίτλο του), θεωρώ ότι το iCloud είναι λιγότερο εύχρηστο από τις αντίστοιχες υπηρεσίες της google και είναι λογικό γιατί είναι σχετικά νέα υπηρεσία, που μάλιστα ήδη έχει δεχτεί βελτιώσεις και προβλέπεται να γίνει ακόμα καλύτερη.Θεωρώ ότι το δέσιμο του android με το νέφος είναι για αυτή τη στιγμή το καλύτερο εκ των τριών, και ας υπάρχουν ακόμη λειτουργίες που θα μπορούσαν να είναι καλύτερες.Επίσης θεωρώ ενοχλητικά περιοριστική την εξάρτηση του iPhone από το iTunes και -καθαρά προσωπική εκτίμηση από την πολύχρονη τριβή με τεχνολογικά θέματα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο- ότι το περιβάλλον του iOS είναι ελαφρώς λιγότερο εύχρηστο σε καθημερινές εργασίες τόσο από το android όσο και από το WP. Το βασικό μου παράπονο (που σχετίζεται και με την προηγούμενη παρατήρηση) είναι ότι το iOS δεν είναι τόσο παραμετροποιήσιμο/προσωποποιήσιμο όσο το android.Εάν συνυπολογίσει κανείς και την κατά κανόνα μεγαλύτερη τιμή για όμοια τεχνικά χαρακτηριστικά, ποτέ δεν κατάφερα να συμπαθήσω τα iPhone τόσο ώστε να αποτελέσουν το βασικό μου τηλέφωνο.Αυτό που μπορώ να πω σαν τελευταία παρατήρηση είναι ότι το περιβόητο "Google Experience" των Nexus είναι για εμένα πολύ πιο ταιριαστό από το όλο οικοσύστημα του iPhone και θα πρότεινα σε όποιον δεν έχει αποφασίσει να ρίξει μια ματιά σε "παρθένο" google λειτουργικό, χωρίς bloatware εταιρειών που αποτελεί τελικά τη βασική πηγή παραπόνων για το android.Ναι, αυτή τη στιγμή προτιμώ android, δίνω μερικούς πόντους και στη διαφορετική φιλοσοφία του πιο νέου WP, αλλά θα χαρώ πάρα πολύ εάν στο μέλλον η Apple κοιτάξει ορισμένα θέματα για τα οποία παραπονιέμαι στο iPhone, ώστε να το ξανασκεφτώ. Και εάν εμφανιστεί και άλλο mainstream smartphone OS θα το δοκιμάσω και αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyboy Μάϊος 29, 2012 #71 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 Ναι εννοειται.το αμφισβητεις; Νομίζω ήταν προφανές από τα λεγόμενα μου. εχεις δικιο.μπορει σαν κινητο (για κλησεις και σμσ) να ειναι πιο ευκολο το iOS αλλα επετρεψε μου να γελαω οποιος εχει παρει iphone για αυτα τα δυο μονο. Όλοι οι androidάκηδες δηλαδή είναι h4x0rz? Επαναλαμβάνω ότι πάρα πολλοί παίρνουν iphone για την μούρη αλλά δεν είναι απαραίτητο όλοι να τρέχουν ipsec με την εταιρία τους και να κάνουν 3d rendering στο iphone για να δικαιολογήσουν τα χρήματα. Πήραν ένα κινητό που τα επόμενα 2 χρόνια τουλάχιστον θα τρέχει στα σίγουρα όποια εφαρμογή βγει στο app store συν τα official updates. Αν μπορείς να μου το εγγυηθείς αυτό με το android πάω πάσο. Και αναφέρομαι πάντα στον απλό-άσχετο χρήστη. Σωστα , ανεκαθεν η apple ηθελε να ζεις στον δικο της κοσμο.ipad , mac, iphone.Με τους εξω τι γινεται ; (εχουν αναφερθει παραδειγματα παραπανω) θα μου πεις λογικο να υποστηριζει τα προιοντα της η apple.Αλλοι το δεχονται αλλοι δεν συμφωνουν με την τακτικη αυτη(Including me) Κι εγώ δε συμφωνώ απαραίτητα με την τακτική αυτή για αυτό έχω pc και laptop. Ολα αυτα δεν ειναι απλοποιηση και ευκολια ; bluetooth , rds , delivery reports , itunes θες παραδειγμα καθημερινο ; παμε εκδρομη και τραβας φωτογραφιες με το iphone.θα περιμενω να γυρισεις πισω να τις περασεις στο itunes και να μου τις στειλεις. βεβαια ειναι αδυνατον να μου τις στειλεις με bluetooth , οπως επισης ειναι αδυνατον να τις συνδεσεις στο λαπτοπ μου που εχω φερει γτ δεν εχω περασμενο itunes. σωστα ; Αυτα δεν θεωρουνται ευκολια στη χρηση ενος κινητου στην καθημερινοτητα ; Θα είμαι ειλικρινής, δε θέλω να τα βγάλω άχρηστα τα χαρακτηριστικά αυτά, αντίθετα θα ήθελα να υπήρχαν στο iOS. ΑΛΛΆ στα 3 χρόνια που έχω iphone ζήτημα να μου ζήτησε κάποιος 2-3 φορές να του στείλω κάτι με bluetooth. Επειδή είχα jb συσκευή μπορούσα να στείλω αλλά και να μη μπορούσα δε θα με ένοιαζε ιδιαίτερα όπως τώρα. σιγουρα.Περι ορεξεως οπως ειπες και παραπανω.Αλλα να ειμαστε σε θεση να αναγνωριζουμε τα πλεονεκτηματα του ανδροιδ.Αν παιρνεις συνηδειτα το iphone γιατι σαρεσει εξωτερικα και συμβιβαζεσαι με ολα τα υπολοιπα αυτο δε απορρηπτει την ευκολια του ανδροιδ.σωστα ; Όχι, αλλά δεν απορρίπτει και την ευκολία που παρέχει το iOS στον απλό χρήστη. Δε μπορείς να θεωρείς ότι όλοι παίρνουν το iphone για ομορφιά για να δικαιολογήσεις την υπεροχή σου. Την ταχύτητα στην απόκριση, την σταθερότητα, την οργάνωση του λειτουργικού και την απλότητα του UI στο iOS δε την αλλάζω προς το παρόν. αλλο η custom rom αλλο το jealbreak. Ο σκοπός τους είναι ο ίδιος σχεδόν. Αλλά δεν το ανέφερα για αυτό. Αλλά για να δείξω ότι μιλάω για τον απλό χρήστη που μετά από έξι μήνες πιθανόν να μη μπορεί να βάλει το καινούριο android γιατί... γιατί έτσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 29, 2012 #72 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 μα αν κατι παραδεχομαι την apple ειναι για το σταθερο λειτουργικο που βγαζει και την αποκριση του.Αυτο δε νομιζω να το αμφισβητει κανενας. Βεβαια με το ICS εκμηδενιζεται αυτη η διαφορα σκεψου ομως και το αλλο. οτι ενα κινητο της apple εχει 600Ε το λιγοτερο ενω καλλιστα θα μπορω να αναβαθμιζω την συσκευη μου με 200Ε ανα χρονο επι 3 χρονια. (ναι ακραιο αλλα γινεται) αλλοιμονο αν δεν υπηρχε υποστηριξη απο την εταιρια οταν βγαζει ενα κινητο των 600Ε - Αληθεια ποσοι ειναι αυτοι που σκανε 600Ε ανα χρονο οταν βγαινει καινουργιο iphone? btw το huawei ideos x5 πριν 1χρονο+ (190Ε) βγηκε με 2.2.1 εχει επισημη 2.3.5 τωρα. Ολες οι εφαρμογες παιζουν.Ποτε δεν ειχα προβλημα ασυμβατοτητας και τωρα εβαλα custom rom ICS τρεχει παραπανω απο τελεια. νομιζω οτι πηρα αλλο κινητο αν σου λεει κατι αυτο.. και με καποια θεματα της google δε με βρισκω συμφωνο αλλα εχω μαθει στις αγορες μου να δινω λεφτα συμφωνα με τις αναγκες μου. ζυγισα τα 2 λειτουργικα και αποφασισα πως το ανδροιδ ερχεται στα μετρα μου καλυτερα. δε κατακρινω σε καμμια περιπτωση το κοινο που αγοραζει συνειδητα το iphone οπως εσυ πχ αλλα απορω πραγματικα με αγοραστες που αγοραζουν iphone χωρις να ξερουν τι και πως γτ απο την τεχνολογια των εξυπνων τηλεφωνων ειναι η μονη λεξη που ξερουν. πηγα αγγλια και το 80% του πληθυσμου εχουν iphone.Δλδ με τι σκεπτικο αγοραζει ο κοσμος εκει ; πλεον εχει παψει το σκηνικο της γκλαμουριας και του ψωνιου με τα iphone. ολος ο κοσμος εχει..Γραφικο ειναι πια απο την αλλη στο θεμα της υποστηριξης δε νομιζω να ευθυνεται η ιδια η google.αλλα η εταιρια της συσκευης.. ειναι θεμα της εταιριας λοιπον αν θα σου παρεχει support για 1-2-3 χρονια μετα την αγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 29, 2012 #73 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 Η apple δεν θα άφηνε ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο Green screen with video call - Page 11 - Skype Support Network Ήμουν κάτοχος iPhone για 3 χρόνια και πέρασα σε android συσκευή εδώ και 6 μήνες. Η ενασχόλησή μου με το android δεν με έκανε εξυπνότερο όπως και την περίοδο που είχα iphone δεν έκανα περισσότερους φίλους Λάτρεψα την ποιότητα κατασκευής και την σταθερότητα των iphones/ios, δεν με ικανοποιούσε πολύ η μικρή οθόνη μετά από κάποιο διάστημα και μίσησα το itunes. Κάνω αρκετά πραγματάκια παραπάνω με το android(cloud print, πρόσβαση σε shares/nas-2 από αυτά που μου έρχονται στο μυαλό) αλλά η πανάκριβή μου συσκευή τρίζει όταν την πιέζεις και μετά την official αναβάθμιση σε ICS κρασάρει το official gui της HTC μία-δυο φορές τη μέρα, περιμένουμε την Skype να βγάλει έκδοση που δεν θα τα δείχνει όλα πράσινα κλπ Over & out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Μάϊος 29, 2012 #74 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 και μίσησα το itunes.Απο όλο αυτό που λέει ο Φάνης, κρατάω αυτό που είναι και για μένα ο λόγος που θα αλλάξω το μήλο μετά απο 4 χρόνια.Αν το είχαν κάνει πιο εύκολο / φιλικό / λιγότερο constipated, πραγματικά τα android δεν θα είχαν ΠΟΤΕ και ΚΑΜΙΑ τύχη δεδομένου του head start που είχαν τα iphone... Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyboy Μάϊος 29, 2012 #75 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 μα αν κατι παραδεχομαι την apple ειναι για το σταθερο λειτουργικο που βγαζει και την αποκριση του.Αυτο δε νομιζω να το αμφισβητει κανενας.Βεβαια με το ICS εκμηδενιζεται αυτη η διαφορα σκεψου ομως και το αλλο. οτι ενα κινητο της apple εχει 600Ε το λιγοτερο ενω καλλιστα θα μπορω να αναβαθμιζω την συσκευη μου με 200Ε ανα χρονο επι 3 χρονια. (ναι ακραιο αλλα γινεται) αλλοιμονο αν δεν υπηρχε υποστηριξη απο την εταιρια οταν βγαζει ενα κινητο των 600Ε - Αληθεια ποσοι ειναι αυτοι που σκανε 600Ε ανα χρονο οταν βγαινει καινουργιο iphone? btw το huawei ideos x5 πριν 1χρονο+ (190Ε) βγηκε με 2.2.1 εχει επισημη 2.3.5 τωρα. Ολες οι εφαρμογες παιζουν.Ποτε δεν ειχα προβλημα ασυμβατοτητας και τωρα εβαλα custom rom ICS τρεχει παραπανω απο τελεια. νομιζω οτι πηρα αλλο κινητο αν σου λεει κατι αυτο.. και με καποια θεματα της google δε με βρισκω συμφωνο αλλα εχω μαθει στις αγορες μου να δινω λεφτα συμφωνα με τις αναγκες μου. ζυγισα τα 2 λειτουργικα και αποφασισα πως το ανδροιδ ερχεται στα μετρα μου καλυτερα. δε κατακρινω σε καμμια περιπτωση το κοινο που αγοραζει συνειδητα το iphone οπως εσυ πχ αλλα απορω πραγματικα με αγοραστες που αγοραζουν iphone χωρις να ξερουν τι και πως γτ απο την τεχνολογια των εξυπνων τηλεφωνων ειναι η μονη λεξη που ξερουν. πηγα αγγλια και το 80% του πληθυσμου εχουν iphone.Δλδ με τι σκεπτικο αγοραζει ο κοσμος εκει ; πλεον εχει παψει το σκηνικο της γκλαμουριας και του ψωνιου με τα iphone. ολος ο κοσμος εχει..Γραφικο ειναι πια απο την αλλη στο θεμα της υποστηριξης δε νομιζω να ευθυνεται η ιδια η google.αλλα η εταιρια της συσκευης.. ειναι θεμα της εταιριας λοιπον αν θα σου παρεχει support για 1-2-3 χρονια μετα την αγορα. Θα συμφωνήσω σχεδόν σε όλα και κυρίως στο ideos όπου είναι μια απόδειξη από το πλεονεκτήματα του android σε αξιοπρεπέστατες συσκευές. Για το τελευταίο όμως, φυσικά είναι θέμα της google. Γιατί όταν έχει αφήσει τη διανομή του λειτουργικού της στα χέρια τρίτων, συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, να πληρώνεις μια συσκευή τώρα και σε έξι μήνες να σου λέει η εταιρία sorry πάρε άλλο κινητό τώρα αν θες ics ή ψάξε βρες πως κάνεις root την συσκευή σου και πέρνα custom rom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάϊος 30, 2012 #76 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2012 Αν αφήσουμε στην άκρη το λειτουργικό, σαν συσκευή το iphone είναι κορυφαίας ποιότητος όπως έχει και με android αν πληρώσεις Τι δεν έχει; Την πληθώρα των ανταλλακτικών σε προσιτές τιμές που έχει το iphone εκτός αντιπροσωπείαςΑυτός είναι και ο λόγος που έχω το 3Gs στο χέρι, που έφτιαξα με 20€, αντί να δώσω τα 80€ ( υγρασία !! ) που γύρευε το εξουσιοδοτημένο για να μου φτιάξει το Galaxy 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάϊος 30, 2012 #77 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2012 Αν αφήσουμε στην άκρη το λειτουργικό, σαν συσκευή το iphone είναι κορυφαίας ποιότητος όπως έχει και με android αν πληρώσεις Τι δεν έχει; Την πληθώρα των ανταλλακτικών σε προσιτές τιμές που έχει το iphone εκτός αντιπροσωπείαςΑυτός είναι και ο λόγος που έχω το 3Gs στο χέρι, που έφτιαξα με 20€, αντί να δώσω τα 80€ ( υγρασία !! ) που γύρευε το εξουσιοδοτημένο για να μου φτιάξει το Galaxy 3Απο ποιότητα υλικών κράτα το 3GS γιατί το 4+ μετά με γυάλινα backplate απλά ΔΕΝ.Έδωσα σε παλικάρι τότε το 3GS μου που Πούλησε το iPhone 4 γιατί φοβόταν να το πάρει στην παραλία.Και πολλά έχουν σπασμένη το πίσω μέρος. Και δίνεις και 600€.Απλά να λέγονται και σωστά όλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 30, 2012 #78 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2012 ... και μίσησα το itunes...Απο όλο αυτό που λέει ο Φάνης, κρατάω αυτό που είναι και για μένα ο λόγος που θα αλλάξω το μήλο μετά απο 4 χρόνια.Αν το είχαν κάνει πιο εύκολο / φιλικό / λιγότερο constipated, πραγματικά τα android δεν θα είχαν ΠΟΤΕ και ΚΑΜΙΑ τύχη δεδομένου του head start που είχαν τα iphone...Παίζει δηλαδή να είμαι ο μόνος που θεωρώ κορυφαίο το iTunes και όταν είχα πάρει το 1ο iPhone (2G) να ήταν το πρώτο θετικό στοιχείο που είχα...; Είχα Sony, SE, Nokia, HTC. ΜΕ ΟΛΑ είχα σοβαρά προβλήματα στο sync με το Outlook. Χανόντουσαν δεδομένα, πέρναγε διπλά, δεν αναγνώριζε αλλαγές, χίλια δυό. Έβαλα το iTunes, και έκανα sync το iPhone αμέσως απροβλημάτιστα. Στον ένα μήνα που το κράτησα δοκιμαστικά, παράλληλα με το HTC, δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Λειτουργούσε καλύτερα το sync σε Apple<>iTunes<>Microsoft Outlook, από ότι σε M$<>M$<>M$... Απο ποιότητα υλικών κράτα το 3GS γιατί το 4+ μετά με γυάλινα backplate απλά ΔΕΝ.Έδωσα σε παλικάρι τότε το 3GS μου που Πούλησε το iPhone 4 γιατί φοβόταν να το πάρει στην παραλία.Και πολλά έχουν σπασμένη το πίσω μέρος. Και δίνεις και 600€.Απλά να λέγονται και σωστά όλα.Η ποιότητα κατασκευής είναι κορυφαία. Θέλεις να το πάρεις παραλία; Πάρε μια ποιοτική θήκη των 12-15€ και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Είναι το 3ο iPhone που έχω και ουδέποτε έπαθε τίποτα και έχουν πέσει όλα. Αυτός που έχει μια συσκευή των 600€ στην κωλότσεπη χωρίς καμία προστασία ή μυαλό δεν έχει, ή είναι επιδειξίας και θέλει να την αφήνει στο τραπέζι της καφετέριας να φαίνεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 30, 2012 #79 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2012 Παίζει δηλαδή να είμαι ο μόνος που θεωρώ κορυφαίο το iTunes και όταν είχα πάρει το 1ο iPhone (2G) να ήταν το πρώτο θετικό στοιχείο που είχα...; Είχα Sony, SE, Nokia, HTC. ΜΕ ΟΛΑ είχα σοβαρά προβλήματα στο sync με το Outlook. Χανόντουσαν δεδομένα, πέρναγε διπλά, δεν αναγνώριζε αλλαγές, χίλια δυό. Έβαλα το iTunes, και έκανα sync το iPhone αμέσως απροβλημάτιστα. Στον ένα μήνα που το κράτησα δοκιμαστικά, παράλληλα με το HTC, δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Λειτουργούσε καλύτερα το sync σε Apple<>iTunes<>Microsoft Outlook, από ότι σε M$<>M$<>M$... Αν συγκρίνεις παλαιότερες συσκευές και συγχρονισμό με outlook συμφωνώ αλλά από την στιγμή που άρχισα να καταργώ το pop3 email και να χρησιμοποιώ gmail, σταδιακά κατάργησα και την διαχείριση επαφών, και το ημερολόγιο και τις σημειώσεις του outlook. Αυτά τα κάνω εδώ και καιρό με τις αντίστοιχες υπηρεσίες της google (εκτός από notes που χρησιμοποιώ το evernote) οπότε το itunes άρχισε να γίνεται πρόβλημα Άλλος ένας λόγος που δεν το χώνεψα ήταν η διαχείριση μουσικών αρχείων. Σχεδόν όλη η συλλογή μου είναι σε flac, κάτι που σημαίνει ότι πριν μεταφέρω μουσική στο iphone θα έπρεπε να την μετατρέψω σε mp3 ή m4a μιας και το itunes δεν διαβάζει flac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Μάϊος 31, 2012 #80 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2012 Multitasking κανείς...? Mε τα υπαρχουσα επιπεδα αυτονομιας στις smart mobile συσκευες δεν μπορεις να πω και με βεβαιοτητα ποια ειναι πιο εξυπνη προσεγγιση στο multitasking iOS - Αndroid. (δεν ξερω τι ακριβως αλλαξε στο android 4 σ αυτο το τομεα) ασχετα με τους πορους και την αυτονομια με το android εχω αρκετα θεματακια με voip οηδη apps. αυτο εχει σχεση και με το fragmentation βεβαια. Aν και με αφορμή αυτο το αλλο ηθελα να πω. Αρκετοι κατοχοι iphones παραπονιουνται οτι δεν μπορει να παιξει youtube και παραλληλα να κανουν κατι αλλο ή να εχουν locked την συσκευη, χωρις jailbreak. Γινεται χωρις jailbreak για οσους δεν το ξερουν. Στο switcher bar - αριστερα και πατατε play και υστερα μπορειτε να κανετε οτιδηποτε μπορειτε να κανετε με την συσκευη. (web, downloading, mails, sms κτλ) και το youtube παιζει κανονικα απο πισω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.