SirDiman Μάϊος 28, 2012 #41 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 To 3gs εχει κια 600kati mhz επεξεργαστη ετσι ? Τα androidι που κυκλοφορουν τωρα εχουνε στο 1 giga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Μάϊος 28, 2012 #42 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Δεν γνωρίζω τι φταίει αλλά το πακέτο. Όταν παίρνεις ένα κινητό και του περνάς την εφαρμογή του facebook που το βγάζει η ίδια η εταιρεία. Επειδή την εφαρμογή την βγάζει το facebook για android δεν σημαίνει ότι είναι και καλή το αντίθετο μάλιστα. Άσχετο το αφεντικό μου που πήγε απο iPhone σε Android, Optimus One & ένα ZTE της πλάκας για 2ο είναι κατα ευχαριστημένος.Βέβαια και να μην ήταν δεν θα μας το έλεγε για να κρύψει οτι τσάμπα μας έπεισε να πάμε σε Android. χαχαχαχα Μπα, εγώ τον πιστεύω ότι έμεινε ευχαριστημένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Μάϊος 28, 2012 #43 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Οι glamourάτοι γίνετε λίγο αντικειμενικοί.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟ ANDROID. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 28, 2012 #44 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Οι glamourάτοι γίνετε λίγο αντικειμενικοί.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟ ANDROID. Ενω εσυ full επιχειρήματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Μάϊος 28, 2012 #45 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Ενω εσυ full επιχειρήματα Την πραγματικότητα σου παρέθεσα αγόρι μου. Αν εσύ προτιμάς να πετάς μερικές εκατοντάδες ευρώπουλα για να είσαι συνεχώς in-tech, δικαίωμα σου εννοείται, κανείς δεν θα σου πει τίποτα, εκτός απ' τους φίλους σου που συνεχώς θα σε παίρνουν στο ψιλό :big_boss: Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάϊος 28, 2012 #46 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Θα πώ ότι έλεγα και όταν πρωτο πήρα android.? Αν κάποιος δεν ξέρει και θέλει να πάρει να πουλήσει και λίγο μούρη θα του έλεγα iPhone αν έχει τα χρήματα. Αν θέλει να ψαχτεί θα του πρότεινα android. iPhone για μένα είναι stability όπως και γενικά τα Mac και οτιδήποτε της Apple. Τώρα όπως και οτιδήποτε open source καλό μεν αλλά έχει κάποια μείον. Δείτε πχ Linux vs Windows. Οι περισσότεροι με windows ασχολούμαστε και όχι με Unix. Μπα, εγώ τον πιστεύω ότι έμεινε ευχαριστημένος. Όσο για τι αφεντικό μου...μπαα Είναι κάφρος και σε άλλα θέματα και πιο πολύ τον κόβω απλά να μη το παραδέχεται. Και σήμα μας λέει οτι έχει ενώ οι υπόλοιποι δεν έχουμε αλλά τον βλέπω αρκετές φορές στην μπαλκονόπορτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Μάϊος 28, 2012 #47 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Οι glamourάτοι γίνετε λίγο αντικειμενικοί.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟ ANDROID.Χαχ κι επειδή απο κινητά δεν ξέρω χριστό, ίσως ανοίξω κανά θέμα όταν επείγει η εν λόγω αναβάθμιση(αν τελικά πάρω το προαναφερόμενο)Την πραγματικότητα σου παρέθεσα αγόρι μου. : P Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Μάϊος 28, 2012 #48 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Δεν νομιζω να υπαρχει περιπτωση στα 500€ κινητο να επαιρνα iOS με τιποτα.Πλεον υπαρχουν πολυ καλυτερα Android, σε specs ξεφευγουν κατα πολυ.Αυτο το μη-customizability του iOS ειναι τρομερα ξενερωτικος factor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Μάϊος 28, 2012 #49 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 : PΑληθεύει, δεν είναι κάτι του τύπου "φάσκω και αντιφάσκω".Παρέθεσα την πραγματικότητα, τόσο παραπάνω, όσο και στο άλλο ποστ που αναφέρεις.Αν αυτό που έκανες σε κάνει να αισθάνεσαι χαρούμενος νομίζοντας ότι με μειώνεις, το εκτιμώ, γιατί απ'ότι φαίνεται πολύ θέλετε είσαι κι εσύ ένας ακόμη εφηβίσκος που αρκείται στο να πουλάει μούρη έχοντας στη διάθεσή του ένα κινητό-δεν εξηγείται αλλιώς ο λόγος διαφωνίας με την άποψή μου(και δεν ισχυρίζομαι ότι είναι σωστή επειδή είναι δική μου άποψη, αλλά επειδή είναι αντικειμενική) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 28, 2012 #50 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Και τι τι κανει τη γνωμη σου αντικειμενική δηλαδή? Η wikipedia εισαι?Εγω το μονο που βλεπω απο τα τρολο ποστ σου στο θεμα ειναι να τη λες σε όσους εχουνε διαφορετική άποψη απο τη δικη σου την οποια κιολας δεν στηριζεις πουθενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 28, 2012 #51 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 αυτο που βλεπω ειναι οτι εσεις των iphones ΔΕΝ θελετε ( ? ) δε ξερω....αρνειστε ? να παραδεχτειτε την ευκολια που εχει ενα κινητο android.Πολυ φανμποισμος ρε παιδι μου....αντιθετως εμεις του αντιθετου στρατοπεδου , δινουμε τα ευσημα στο μηλαρακι για την (παραπανω)σταθεροτητα του λειτουργικου η για την απιστευτη οθονηκαλο ειναι να εχεις ματια για ολες τις καταστασεις και να δεχομαστε τις αλλαγες.το ανδροιδ εχει ανεβει ΠΑΡΑ πολυ..σε σημειο να ειναι καλυτερο σε γενικες γραμμες απο iOS.. (ναι ο κοσμος θυσιαζει ενα πολυ μικρο ποσοστο ασταθειας - που αυτο πλεον δεν ισχυει τοσο οσο παλια γτ προτιμαει την απλοποιηση και την ευκολια στη ζωη του.και ΑΥΤΟ το αρνειστε ; παλι θα μπουμε σε λεπτομεριες και συγκρισεις των λειτουργικων ;παλι θα λεμε εγω κανω αυτο με 2 κλικς εσυ με 3 κ.ο.κ ;μη παιδιαριζουμε.το καθε λειτουργικο εχει τα θετικα και τα αρνητικα του.αντικειμενικοι μπορει να ειστε ;ετσι λεγεσαι και σωστος καταναλωτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdarksun Μάϊος 28, 2012 #52 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 αντιθετως εμεις του αντιθετου στρατοπεδου , δινουμε τα ευσημα στο μηλαρακι για την (παραπανω)σταθεροτητα του λειτουργικουΛογικό ρε συ gomar αφού το ios τρέχει σε 4 συσκευές ενώ το android σε εκατοντάδες διαφορετικές Πάντως μακραν το ποιο σταθερό κ γρήγορο λειτουργικό είναι τα Windows Phone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 28, 2012 #53 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Να το χαιρεστε. 3997 διαφορετικες συσκευες καταγεγραμμενες μεχρι 6 ημερες πριν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyboy Μάϊος 28, 2012 #54 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 αυτο που βλεπω ειναι οτι εσεις των iphones ΔΕΝ θελετε ( ? ) δε ξερω....αρνειστε ? να παραδεχτειτε την ευκολια που εχει ενα κινητο android.Πολυ φανμποισμος ρε παιδι μου....αντιθετως εμεις του αντιθετου στρατοπεδου , δινουμε τα ευσημα στο μηλαρακι για την (παραπανω)σταθεροτητα του λειτουργικου η για την απιστευτη οθονηκαλο ειναι να εχεις ματια για ολες τις καταστασεις και να δεχομαστε τις αλλαγες.το ανδροιδ εχει ανεβει ΠΑΡΑ πολυ..σε σημειο να ειναι καλυτερο σε γενικες γραμμες απο iOS.. (ναι ο κοσμος θυσιαζει ενα πολυ μικρο ποσοστο ασταθειας - που αυτο πλεον δεν ισχυει τοσο οσο παλια γτ προτιμαει την απλοποιηση και την ευκολια στη ζωη του.και ΑΥΤΟ το αρνειστε ; παλι θα μπουμε σε λεπτομεριες και συγκρισεις των λειτουργικων ;παλι θα λεμε εγω κανω αυτο με 2 κλικς εσυ με 3 κ.ο.κ ;μη παιδιαριζουμε.το καθε λειτουργικο εχει τα θετικα και τα αρνητικα του.αντικειμενικοι μπορει να ειστε ;ετσι λεγεσαι και σωστος καταναλωτηςΠοια αντικειμενικότητα μπορεί να υπάρξει όταν κάτι είναι θέμα γούστου; Δηλαδή θες να πεις ότι το iOS είναι πιο δύσχρηστο από το android, με το δεύτερο να προσφέρει απλοποίηση και ευκολία;Η apple έφτιαξε ένα λειτουργικό ικανό να το δουλεύει άνετα ο καθένας όπως η αδερφή μου και η μάνα μου αλλά και οι πιο απαιτητικοί χρήστες σαν κι εμένα. Κι εσείς του "άλλου" στρατοπέδου το βγάζετε και δύσχρηστο.Μ'αρέσει που τραβάω μια φώτο με το iphone και την ίδια στιγμή είναι στο ipad και στο pc μου χωρις να κάνω τίποτα, με βολεύει που δε χρειάζεται να κάνω τίποτα για το backup και όλα είναι στο icloud, χαίρομαι που μετά από δύο-τρία χρόνια θα έχω ακόμα official updates, χαίρομαι επίσης που η apple δεν αφήνει καμία εφαρμογή να σου μαμήσει την συσκεύη (γλυτώνεις πολύ πρήξιμο).Αυτές είναι κάποιες από τις "δυσκολίες" που προσφέρει το ios. Ναι δεν μπορώ να στείλω με bluetooth, δεν έχω ραδιόφωνο παρ'όλο που υπάρχει ως hardware και δεν έχω και αναφορά στα sms. Ξέρω ότι πολλοί αγοράζουν apple για ποζεριά αλλά αυτά υπήρχαν πάντα. Τα ξέρω τα ελλατώματα και συμβιβάστηκα γιατί ήταν δευτερεύοντα ζητήματα για μένα.Από την άλλη το android είναι ένα λειτουργικό που θα το βρεις σε φτηνές συσκευές, μπορεί να το αγοράσει οποιοσδήποτε, σε high end συσκευές κάνει τα ίδια που κάνει ένα iphone απλά τα κάνει με άλλο τρόπο. Τόσο απλά. Ο καθένας διαλέγει τον τρόπο που τον βολεύει και σύμφωνα με τα βαλάντια του.Πάσχει από τις ασθένειες του open source, με κατακερματισμό και που ο κάθε κατασκευαστής/πάροχος κάνει ότι του καπνίσει ακόμα και σε θέματα update. Και μη πει κανείς για custom rom, γιατί δε μίλησα κι εγώ για jailbreak.Όλα είναι θέμα γούστου και πως βολεύεται ο καθένας. Από features δόξα τον μεγαλοδύναμο υπάρχουν πολλά και στις δύο πλατφόρμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Μάϊος 29, 2012 #55 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 Να το χαιρεστε. 3997 διαφορετικες συσκευες καταγεγραμμενες μεχρι 6 ημερες πριν. Εγω γιατι το βλεπω σαν πλεονεκτημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Μάϊος 29, 2012 #56 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 Multitasking κανείς...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Μάϊος 29, 2012 #57 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 Να το χαιρεστε. 3997 διαφορετικες συσκευες καταγεγραμμενες μεχρι 6 ημερες πριν. Ωραίο διάγραμμα, που το βρήκες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 29, 2012 #58 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 Εγω γιατι το βλεπω σαν πλεονεκτημα;3997 διαφορετικοι συνδιασμοι hw.Μπες στη "λογικη" ενος developer που εχει τοσα πολλα διαφορετικαset hw/αναλυσεις οθονων/εκδοσεις android και βγαλε εφαρμογη.Ωραίο διάγραμμα, που το βρήκες???Στο ιντερνετ (no shit!)Πηγη θελεις αν καταλαβα καλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάϊος 29, 2012 #59 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 Πάλι Apple Vs PC το κάναμε το θέμα. Χρόνια τώρα τα ίδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 29, 2012 #60 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2012 Μπα οχι, fanboys vs fanboys ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.