Dem Μάϊος 28, 2012 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Χαχαχαχα Αυτός που έκανε τα video αν δεν ζει απο το android είναι πολυ άρρωστος. Γεματο ψέμματα, ανακρίβειες και μπουρδολογία. Ο άνθρωπος έφτασε στο σημείο στο 5ο part να μας πει ότι δεν μπορει να γράψει το iOS μέσα στις λέξεις. Τα video απευθύνονται σε ανιδεους σε mobile os. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάϊος 28, 2012 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Έχοντας περάσει απο τα χέρια μου iPhone 3G & 3GS (jailbroken) και τελευταία αγοράσαμε 5x LG 2x P990.Τα 2 είχαν official rom και μόνο απο την αντιπροσωπεία τα update.Τα άλλα 3 είχαν είτε custom rom είτε official rom με custom kernel.Ευχαρίστως θα ξαναγύρναγα σε iPhone jailbroken όμως και μόνο. Η σταθερότητα του iOS δεν υπάρχει στα android.Κάθε δύο μήνες όλα τα P990 που υπάρχουν σε γνωστούς-συγγενείς κολλάνε. Κάθε 2+ μήνες θέλουν ξανά λειτουργικό. Κολλήματα κλπ αρκετά. Δεν είναι τραγικά αλλά δεν γίνεται κάθε δύο μήνες να χρειάζεται να ξαναπερνάς λειτουργικό. Ούτε windows xp να φόραγε.Δεν είμαι υπερβολικός και δεν νομίζω να φταίει η συσκευή η συγκεκριμένη.Τα βίντεο ζούνε στην Μπανανία απλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 28, 2012 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Ευχαρίστως θα ξαναγύρναγα σε iPhone jailbroken όμως και μόνο.Εγώ τα 2 & 3G τα είχα jailbroken. Το 4 όχι. Απλά πλέον έχει τόσες πολλές δωρεάν εφαρμογές που δε βρίσκω το λόγο για jailbreak. Μέχρι και GPS με offline χάρτες έχει πλέον (Ελλάδα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 28, 2012 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 ολα τα λειτουργικα κολλανε.Τρωνε καποια κολληματα.Αλλα λιγοτερο αλλα περισσοτερο.το iOS για παραδειγμα ειναι απο τα λειτουργικα που τρεχει πιο σταθερα απο ολα , χωρις αυτο να σημαινει οτι δε τρωει και τα σκαλωματακια τουαναλογα την χρηση και τα προγραμματα που τρεχεις.στα ανδροιδ που ειναι μπατε σκυλοι αλεστε και ο καθενας φτιαχνει το δικο του προγραμμα , θα συναντησεις πολυ πιο ευκολα το προβλημα "ασυμβατοτητας" η να σου δημιουργησει μια εφαρμογη προβλημα στο κινητο..(freeze , η να σερνεται και να χρειαζεσαι ρεσταρτ μπλα μπλα)Αλλα μου εχει τυχει και στο iphone 4 να συμβαινει αυτο.Υπερβολη θεωρω καθε 2 μηνες να περνας rom γτ κολλανε...τι μπορει να συμβαινει καθε 2 μηνες και να θες αλλαγη ;τρεχω απροβληματιστα τοσο καιρο την 2.2.1 rom (τωρα εβαλα ICS και νιωθω οτι αγορασα κινηταρα)και πριν απο αυτην για ποσο καιρο 2.3.7 custom rom Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάϊος 28, 2012 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Ύστερα απο ένα χρόνο μόνο 1 απο τα 5 είναι γρήγορο ακόμα. Της γυναίκας μου που έχει μόνο facebook και βάζει βγάζει το viber γιατί κολάει μερικές φορές)Στο δικό μου πχ όπως το έχω τον 1ο μήνα και πάει σφαίρα (κάνω και τις αναβαθμίσεις κανονικά) έτσι είναι και τον δεύτερο μήνα και κολάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 28, 2012 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 τι εννοεις κολλημα ρε συ ;μου φαινεται περιεργο αυτο που λες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάϊος 28, 2012 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Γενικά κολάει όλο το κινητό. ΣέρνεταιιιΕίναι για άλλο topic το θέμα μου και όχι εδώ. Περαιτέρω σε pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 28, 2012 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 ...στα ανδροιδ που ειναι μπατε σκυλοι αλεστε...Άι ρεστ μάι κέις Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Μάϊος 28, 2012 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 ^^ Δεν γράφουμε Ελήνικοsh μέσα στο lab :p Γιατί στο iphone αν κάνεις jail brake δεν μπορείς να εγκαταστήσεις ό,τι κουταμαρα θες και εκτός από "μπατε σκύλοι" να είσαι και εκτός εγγύησης ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 28, 2012 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 στο θεμα των εφαρμογων.Το γνωριζω , αλλα ειναι ωραια να νιωθεις και ελευθερος με το κινητο σου παντως και οχι υπο περιορισμους αλλα ενταξει μη γυρισουμε σε φανμποισμους παλι. Εχουν γινει απειρες συζητησεις και κανενας δε προκειται να πεισει τον αλλον για τις δυνατοτητες του λειτουργικου που προτιμαει. παντως σεβομαι τις αποψεις που εχουν εμπειρια και απο τα δυο λειτουργικα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Μάϊος 28, 2012 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Χαχαχαχα Αυτός που έκανε τα video αν δεν ζει απο το android είναι πολυ άρρωστος. Γεματο ψέμματα, ανακρίβειες και μπουρδολογία. Ο άνθρωπος έφτασε στο σημείο στο 5ο part να μας πει ότι δεν μπορει να γράψει το iOS μέσα στις λέξεις. Τα video απευθύνονται σε ανιδεους σε mobile os.Το γεγονός ότι ίσως έχεις αρκετά χρήματα για να αγοράζεις κάθε νέο μοντέλο iPhone δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποί μας, λόγω της συγκεκριμένης αδυναμίας είμαστε ανίδεοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Μάϊος 28, 2012 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Το γεγονός ότι ίσως έχεις αρκετά χρήματα για να αγοράζεις κάθε νέο μοντέλο iPhone δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποί μας, λόγω της συγκεκριμένης αδυναμίας είμαστε ανίδεοι.Lol πως τα κατάφερες και έβγαλες αυτο το τοσο λάθος συμπέρασμα απ αυτο που είπα; Μήπως ήθελες να κανεις σε άλλον quote ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 28, 2012 #33 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Γιατί στο iphone αν κάνεις jail brake δεν μπορείς να εγκαταστήσεις ό,τι κουταμαρα θες και εκτός από "μπατε σκύλοι" να είσαι και εκτός εγγύησης ; στο θεμα των εφαρμογων.Το γνωριζω , αλλα ειναι ωραια να νιωθεις και ελευθερος με το κινητο σου παντως και οχι υπο περιορισμους H στοιχειώδης διαφορά εδώ είναι, ότι στην "κλειστή" πλατφόρμα, έχεις επιλογή το αν θα βάλεις ότι σαχλαμάρα υπάρχει, ενώ στην άλλη όχι. Και λέω "κλειστή", γιατί τελικά για αυτόν που θέλει δεν είναι. Και εδώ πέφτουμε σε ένα φαύλο κύκλο. Ο ανίδεος χρήστης, δεν ξέρει να κάνει jb, άρα κατεβάζει μόνο ελεγμένες εφαρμογές και έχει το κεφάλι του ήσυχο. Ο γνώστης, κάνει jb, αλλά θεωρητικά ξέρει τι πρέπει να κατεβάσει/εμπιστευτεί και αν μη τι άλλο, έχει και την ευθύνη μαζί με την επιλογή. Όσο για την εγγύηση, μην αγχώνεστε, οι πιθανότητες να πας το τηλέφωνο για service και να φαίνεται ότι έχει γίνει jb, τείνουν στο 0 Από την άλλη, έχεις μια ανοικτή πλατφόρμα, κινητά από 150€, που παίρνει και η μητέρα μου, γιατί αυτό της πούλησαν στην αναβάθμιση, της έδειξαν πως να φουσκώνει το λογαριασμό της με το 3G, που είναι default ανοικτό και επίσης πως να μπαίνει στο AppStore. Εκεί φυσικά, ως ανίδεη που είπε και ο [MENTION=4508]Dem[/MENTION], κατεβάζει ότι βλακεία δει και δεν έχει ιδέα τι μπορεί να περιέχει αυτό από πίσω, ούτε τι λέει το Licence Agreement (για προσωπικά δεδομένα, κλπ). Μπορεί λοιπόν εμείς που είμαστε "γνώστες" του αντικειμένου να μπορούμε να χειριστούμε σωστά μια ανοικτή πλατφόρμα, αλλά αυτό δε συμβαίνει στην πλειοψηφία και μην ξεχνάτε ότι ήδη έχουν πολύ μεγάλο ποσοστό αγοράς τα smartphones, που δείχνει ότι σε λίγο δε θα υπάρχουν "dumbphones". Το "γνώστες" δε το έβαλα σε εισαγωγικά, γιατί ήδη γνωρίζω κάποιους από αυτούς με ιούς, spyware, κλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 28, 2012 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 οταν ειναι να δωσεις συνειδητα λεφτα , τα δινεις βασει των αναγκων σου.εσυ απο οτι βλεπω , εισαι αρνητικος προς την google λογω πολιτικης η στασης της εταιριας και οχι προς την πρακτικοτητα και την ευκολια του λειτουργικου εναντι του iOSαλλα απο την αλλη με συγχωρεις αλλα αν δωσω στην μανα μου smartphone , την επομενη μερα θα μου πει "ελα φτιαχτο γτ δεν ανοιγει"εχουμε ξαναπει παιρνεις smarthpones γτ ειναι μεσα στις αναγκες σου και οχι για να λες οτι εχω εξυπνο τηλεφωνο αρα ειμαι εξυπνοςτα ακουω καθε μερα στη δουλεια γμτ μου.με παιρνουν κυριες >50 και μου ζητανε εξυπηρετηση γιατι εχουν προβλημα με το facebook internet / 3g (η αλλη μου ζηταγε 4G στο ελλαδισταν!!!) στα iphone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Μάϊος 28, 2012 #35 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Ξανά ..Έγραψα ότι τα συγκεκριμένα video απευθύνονται σε ανιδεους στα mobile os. Δηλαδή καποιος που έχει εμπειρία απο android / iOS και αλλα os γελάει με το τροπο με το οποίο προσεγγίζει το θέμα ο συγκεκριμένος άνθρωπος που έκανε τα video.Δεν έγραψα ότι όποιος παίρνει android και όχι iOS ή το αντίστροφο είναι ανιδεος.Όπως είπε και ο swatoner τα video ανήκουν στην μπανανία απλα. Πρεπει να είσαι καμμενος android φαν ή να ζεις απο το android για να κανεις τέτοια video τιγκα στη βλακεία. TifoziF1 η cydia κοινότητα, μετα jailbreak είναι διαμορφωμενη εξαιρετικά φιλικά στον μέσο χρήστη. Πρεπει να προσπαθήσει πολυ καποιος για να βρεθεί προ εκπλήξεων (ειδικά αν ασχολειται μονο με τα "επισημα" repos και εκμετάλλευεται και αυτη το πλεονέκτημα ( για αυτήν ) όπως και το AppStore ότι απευθύνεται σε ένα os με ότι θετικό αυτο συνεπάγεται. Καποιος που ξέρει να κάνει μόνο word κείμενο στο pc γιατι μόνο αυτο χρειάζεται ο άνθρωπος, θα τα βγάλει πολυ πιο εύκολα πέρα με το cydia παρα με την διαδικασία root των android. Και θα συμφωνήσω με τον wizard ότι με το καιρο πλέον όλο και λιγότερο χρειάζεται να κανεις jailbreak. Εκτός απο τα apps και δημοφηλη παραμετροποιησεις,tweaks, ιδέες περνάνε απο το cydia στο iOS. Και μάλιστα κάποιοι που προγραμμάτιζαν κάτω απο την cydia πλέον δουλεύουν για την apple. Το παρακάτω είναι δικιά μου σκεψη και δεν ξέρω κατα πόσο αληθεύει...Νομίζω όμως ότι cydia και apple δεν είναι τόσο άσχετες επαγγελματικά μεταξύ τους, με την έννοια ότι και η ίδια η apple έχει ωφέλη σε πολλαπλα επιπεδα απο την cydia κοινότητα και το ξέρουν καλα και απο τις 2 πλευρές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Μάϊος 28, 2012 #36 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Έχοντας περάσει απο τα χέρια μου iPhone 3G & 3GS (jailbroken) και τελευταία αγοράσαμε 5x LG 2x P990.Τα 2 είχαν official rom και μόνο απο την αντιπροσωπεία τα update.Τα άλλα 3 είχαν είτε custom rom είτε official rom με custom kernel.Ευχαρίστως θα ξαναγύρναγα σε iPhone jailbroken όμως και μόνο. Η σταθερότητα του iOS δεν υπάρχει στα android.Κάθε δύο μήνες όλα τα P990 που υπάρχουν σε γνωστούς-συγγενείς κολλάνε. Κάθε 2+ μήνες θέλουν ξανά λειτουργικό. Κολλήματα κλπ αρκετά. Δεν είναι τραγικά αλλά δεν γίνεται κάθε δύο μήνες να χρειάζεται να ξαναπερνάς λειτουργικό. Ούτε windows xp να φόραγε.Δεν είμαι υπερβολικός και δεν νομίζω να φταίει η συσκευή η συγκεκριμένη.Τα βίντεο ζούνε στην Μπανανία απλάΎστερα απο ένα χρόνο μόνο 1 απο τα 5 είναι γρήγορο ακόμα. Της γυναίκας μου που έχει μόνο facebook και βάζει βγάζει το viber γιατί κολάει μερικές φορές)Στο δικό μου πχ όπως το έχω τον 1ο μήνα και πάει σφαίρα (κάνω και τις αναβαθμίσεις κανονικά) έτσι είναι και τον δεύτερο μήνα και κολάει.Το ότι κολλάει δεν φταίει πάντα το ίδιο το λειτουργικό. Το πιθανότερο είναι οι εφαρμογές τρίτων που είναι κακογραμμένες.Το viber μου δημιουργούσε προβλήματα επειδή έτρεχε στο background συνέχεια. Το ξήλωσα και έχω μόνο skype.Η επίσημη εφαρμογή facebook είναι για τα μπάζα. Αργή και κολλάει συνέχεια σε πολλούς χρήστες. Δοκίμασε το Friendcaster Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάϊος 28, 2012 #37 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Δυο χρόνια που είχα android ποτέ δεν μου κόλλησε και ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Βεβαίως το άφησα όπως ήταν από τη μάνα του.Το ίδιο και το iOS ( χωρίς jailbreak) που έχω τώρα και το είχα και παλαιότερα.Απλά το android είναι πιο εύκολο και πιο απλό λειτουργικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάϊος 28, 2012 #38 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Το ότι κολλάει δεν φταίει πάντα το ίδιο το λειτουργικό. Το πιθανότερο είναι οι εφαρμογές τρίτων που είναι κακογραμμένες.Το viber μου δημιουργούσε προβλήματα επειδή έτρεχε στο background συνέχεια. Το ξήλωσα και έχω μόνο skype.Η επίσημη εφαρμογή facebook είναι για τα μπάζα. Αργή και κολλάει συνέχεια σε πολλούς χρήστες. Δοκίμασε το FriendcasterΔεν γνωρίζω τι φταίει αλλά το πακέτο. Όταν παίρνεις ένα κινητό και του περνάς την εφαρμογή του facebook που το βγάζει η ίδια η εταιρεία. Όταν βάζεις το viber και όχι 3d party και πάλι το κινητό έχει πρόβλημα.Όταν αγοράζεις εφαρμογές και δεν έχεις καμία cracked και πάλι το κινητό έχει πρόβλημα αναπολώ τις μέρες που είχα iPhone. Και σπασμένα και όλα να τα έβαζα. Και 80 apps να είχα δεν κόλαγε ώστε να μην μπορείς να μπεις internet.Εγώ αυτό βλέπω. Κάνω troubleshooting κάθε μέρα στους υπολογιστές/δίκτυα/servers/software δεν μπορώ να κάνω και στο κινητό μου. Θέλω κάτι σταθερό να κάνω 5 δουλειές.Όταν θα βρώ λεφτά θα ξαναπάρω iPhone (δεν γνωρίζω τι γίνεται βέβαια με iOS 5. Το άφησα στο 4) θα κρατήσω για δεύτερο ένα Android.Σε γενικές γραμμές θεωρώ οτι πρέπει να ψάχνεσαι για το κιν για να πείς οτι είσαι 100% σταθερός.Άσχετο το αφεντικό μου που πήγε απο iPhone σε Android, Optimus One & ένα ZTE της πλάκας για 2ο είναι κατα ευχαριστημένος.Βέβαια και να μην ήταν δεν θα μας το έλεγε για να κρύψει οτι τσάμπα μας έπεισε να πάμε σε Android. χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάϊος 28, 2012 #39 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 εγώ προσωπικά το 3GS μου θα το πετάξω στα σκουπίδια στο τέλος.3-4 tweaks τις πλακας βάζεις και το κινητό είναι λες και κατασκευάστηκε το 60.κολλάει σαν ψαρόκολλα, αργεί και γενικά μου βγάζει την πιστη (και θεωρούμε από τους advanced users).όταν η κοπέλα μου πήρε android, το επεξεργάστηκα για 1 μηνα να δω πρακτικά τις διαφορες του, και έχω πάθει την πλακα μου στο ποσο μοιάζει με ένα ολοκληρωμένο λειτουργικό και ποσο σωστά έχουν μεταφέρει την φιλοσοφία των Desktop PCs σε κινητό."ενκατακλιδι", πιστεύω για έναν μέσο χρηστη το android είναι πολύ πιο εύχρηστο από το iphoneP.S. το iphone δεν είναι κατασκευασμένο για να τρέχει Cydia, και όλα τα tweaks πρακτικά είναι τσόντες.. ενώ το android είναι κατασκευασμένο για να δέχεται tweaks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάϊος 28, 2012 #40 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 εγώ προσωπικά το 3GS μου θα το πετάξω στα σκουπίδια στο τέλος.3-4 tweaks τις πλακας βάζεις και το κινητό είναι λες και κατασκευάστηκε το 60.κολλάει σαν ψαρόκολλα, αργεί και γενικά μου βγάζει την πιστη (και θεωρούμε από τους advanced users).όταν η κοπέλα μου πήρε android, το επεξεργάστηκα για 1 μηνα να δω πρακτικά τις διαφορες του, και έχω πάθει την πλακα μου στο ποσο μοιάζει με ένα ολοκληρωμένο λειτουργικό και ποσο σωστά έχουν μεταφέρει την φιλοσοφία των Desktop PCs σε κινητό."ενκατακλιδι", πιστεύω για έναν μέσο χρηστη το android είναι πολύ πιο εύχρηστο από το iphoneP.S. το iphone δεν είναι κατασκευασμένο για να τρέχει Cydia, και όλα τα tweaks πρακτικά είναι τσόντες.. ενώ το android είναι κατασκευασμένο για να δέχεται tweaks.Τίποτα δεν είναι κατασκευασμένο για δέχεται tweaks.Και το root γιατί δεν το έχουν by default αν ήταν έτσι.Αν στο 3GS σου έχεις φορτώσει iOS5 πιθανόν να φταίει αυτό και να κολάει. Και το 3g με iOS τα ίδια προβλήματα είχε γιαυτό και σταμάτησε στο 4.2.1 γιατί δεν άντεχε άλλο την γκρίνια η Apple και δεν μπόρεσε να παραδεχτεί το λάθος της.Στο προσωπικό μου πρόβλημα τελικά ίσως φταίει η συσκευή και όχι το λειτουργικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.