Jump to content

Android or iOS?

Konigin Rot

Recommended Posts

Όταν ψαχνόμουνα πριν πάρω iPhone η κάποιο Android κινητό, τελικά αυτό με βοηθησε παρα πολύ

δεν ξέρω άμα έχει ξαναποσταριστει, αλλα πιστεύω πως αυτή η σειρά από βιντεάκια που έκανε το παλικάρι είναι πολύ κατατοπιστική στην επιλογή για κάποιον αναποφάσιστο η κάποιον που θέλει να περάσει από ιός σε Android..

Ξαναλέω, sorry άμα υπάρχει κάτι αντίστοιχο. είμαι new στον χορό και δεν τα ξέρω καλά τα κατατόπια :)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=NMiY1kSTHZw]Android Vs iOS The Truth about Apple and Google's OS Part 1 of 5 - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Ayx4XsBaJBI]Android Vs iOS The Truth about Apple and Google's OS Part 2 of 5 - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=fsGQ_xts_Gw]Android Vs iOS The Truth about Apple and Google's OS Part 3 of 5 - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=jlPKVWv1WxU]Android Vs iOS The Truth about Apple and Google's OS Part 4 of 5 - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=q5A4k1bDV0s]Android Vs iOS The Truth about Apple and Google's OS Part 5 of 5 - YouTube[/ame]

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Όπως ξεκινάει και ο τύπος στα βίντεο, μπορεί να νομίζετε ότι δε συμπαθώ την Apple (που δεν ισχύει κατά κανόνα), αλλά αυτό τον καιρό η λογική επιλογή για smartphone είναι μεταξύ Windows Phone και Android.

Αν θέλεις απλό, εύχρηστο και γρήγορο interface και δεν ψάχνεις καμιά περίπλοκη εφαρμογή -> WP

Αν θέλεις customization και πολλά apps -> Android.

Τα iphone για εμένα δεν έχουν αυτό τον καιρό τίποτα ανταγωνιστικό να προσφέρουν, ειδικά για τα λεφτά που ζητάνε.

Όπως ξεκινάει και ο τύπος στα βίντεο, μπορεί να νομίζετε ότι δε συμπαθώ την Apple (που δεν ισχύει κατά κανόνα), αλλά αυτό τον καιρό η λογική επιλογή για smartphone είναι μεταξύ Windows Phone και Android.

Αν θέλεις απλό, εύχρηστο και γρήγορο interface και δεν ψάχνεις καμιά περίπλοκη εφαρμογή -> WP

Αν θέλεις customization και πολλά apps -> Android.

Τα iphone για εμένα δεν έχουν αυτό τον καιρό τίποτα ανταγωνιστικό να προσφέρουν, ειδικά για τα λεφτά που ζητάνε.

Ίσως φταίει που πολλά άτομα με iPhone από το περιβάλλον σου είναι "κάπως". :spell:

Σχετικά με το video τώρα δεν μπορώ να πω ότι οι συγκρίσεις είναι ίσες και όμοιες. Τα μισά από αυτά που κάνει στο nexus δεν παίζουν σε low - mid level android συσκευές.Όχι ότι διαφωνώ με το resume απλά βλέποντάς τα και έχοντας πρόσφατα αποκτήσει το Neo V με περασμένο ICS ήταν φάσεις που έλεγα "Τώρα αυτό που το βρήκε?"

Σχετικά με το video τώρα δεν μπορώ να πω ότι οι συγκρίσεις είναι ίσες και όμοιες. Τα μισά από αυτά που κάνει στο nexus δεν παίζουν σε low - mid level android συσκευές.Όχι ότι διαφωνώ με το resume απλά βλέποντάς τα και έχοντας πρόσφατα αποκτήσει το Neo V με περασμένο ICS ήταν φάσεις που έλεγα "Τώρα αυτό που το βρήκε?"
Στο βίντεο συγκρίνει 2 high end συσκευές.Το galaxy nexus των 400 ευρώ με το iphone των 600-700 ευρώ.Το καθένα ναυαρχίδα της κάθε εταιρίας (google-apple).Οπότε λογικό το Νeo V των 200 ευρώ να μην έχει τα πάντα σε σύγκριση με το galaxy nexus.Και εγώ που έβαλα ics στο blade των 120 ευρώ ζήτημα να έχεις τα μισά πράγματα το λογισμικό σε σχέση με το galaxy nexus.Οπότε κατα τη γνώμη μου ήταν αρκετά δίκαιη η σύγκριση.2 top συσκευές με το τελευταίο λογισμικό στην καθε μία.

Στο βίντεο συγκρίνει 2 high end συσκευές.Το galaxy nexus των 400 ευρώ με το iphone των 600-700 ευρώ.Το καθένα ναυαρχίδα της κάθε εταιρίας (google-apple).Οπότε λογικό το Νeo V των 200 ευρώ να μην έχει τα πάντα σε σύγκριση με το galaxy nexus.Και εγώ που έβαλα ics στο blade των 120 ευρώ ζήτημα να έχεις τα μισά πράγματα το λογισμικό σε σχέση με το galaxy nexus.Οπότε κατα τη γνώμη μου ήταν αρκετά δίκαιη η σύγκριση.2 top συσκευές με το τελευταίο λογισμικό στην καθε μία.

Αν το βίντεο είχε τίτλο Nexus vs iPhone 4 δεν θα είχα πρόβλημα. Αλλά το παλικάρι συγκρίνει λειτουργικά όχι συσκευές. Και με τον τρόπο που το παρουσιάζει είναι σαν να λέει ότι όλα τα android κινητά κάνουν ότι και το Nexus.So not true

Sent from my Xperia Neo V

Αν το βίντεο είχε τίτλο Nexus vs iPhone 4 δεν θα είχα πρόβλημα. Αλλά το παλικάρι συγκρίνει λειτουργικά όχι συσκευές. Και με τον τρόπο που το παρουσιάζει είναι σαν να λέει ότι όλα τα android κινητά κάνουν ότι και το Nexus.So not true

Sent from my Xperia Neo V

Δεν ξέρω τι κάνει το Nexus, εκείνο που ξέρω σίγουρα είναι ότι το android στο Galaxy 3 που έχω χρησιμοποιήσει, είναι πολύ ποιο εύκολο και απλό από το 3Gs

Αν ξεκολλήσει η apple από τις εμμονές της (βλέπε itunes, δεν επιτρέπει απόστολή αρχείων από κινητό σε κινητό μέσω bt, κλειδωμένο bootloader) τότε τα iphone μπορεί και να γίνουν καλύτερα από τα android.

To καλύτερο ή το χειρότερο ποιός το κρίνει...; Γιατί αν το κρίνουν οι πωλήσεις, νομίζω είναι πολύ πίσω οι άλλοι από την Apple ;)

Φυσικά, όσοι επέλεξαν το iPhone είναι ψώνια, επιδειξίες, φιγουρατζήδες, fanboys/girls και δεν ξέρουν να το χρησιμοποιούν, ούτε γνωρίζουν τις δυνατότητές του.

Από την άλλοι, οι χρήστες Android είναι έξυπνοι, γνώστες, ψαγμένοι, σοβαροί και έχουν κάνει την επιλογή τους και καθαρά αντικειμενικά κριτήρια...

To καλύτερο ή το χειρότερο ποιός το κρίνει...; Γιατί αν το κρίνουν οι πωλήσεις, νομίζω είναι πολύ πίσω οι άλλοι από την Apple ;)

Φυσικά, όσοι επέλεξαν το iPhone είναι ψώνια, επιδειξίες, φιγουρατζήδες, fanboys/girls και δεν ξέρουν να το χρησιμοποιούν, ούτε γνωρίζουν τις δυνατότητές του.

Από την άλλοι, οι χρήστες Android είναι έξυπνοι, γνώστες, ψαγμένοι, σοβαροί και έχουν κάνει την επιλογή τους και καθαρά αντικειμενικά κριτήρια...

Ήμουν εχθες με φίλους και συγγενείς σε μαιευτήριο, και ένας από αυτούς ξεκίνησε να δείχνει το καινούργιο του iphone 4s. Έδειξε την πυξίδα, το accelerometer-gyrometer, έβγαλε φωτο το νεογέννητο με την 8άρα κάμερα και την βελτίωσε αφαιρώντας τα "κόκκινα" μάτια. Όταν λοιπόν οι υπόλοιποι του ζήτησαν τις φωτογραφίες να τις στείλει, εκείνος τους είπε ότι πρέπει να πάει στον υπολογιστή, να τα βάλει στα itunes, να τα γράψει σε cd-usb και θα τους τα δώσει μεθαύριο.

Εγώ απλά τους έστειλα την φωτο με bt από το κινητό μου με την 5άρα κάμερα, χωρίς να έχει "κόκκινα" μάτια...

...εκείνος τους είπε ότι πρέπει να πάει στον υπολογιστή, να τα βάλει στα itunes, να τα γράψει σε cd-usb και θα τους τα δώσει μεθαύριο...

Πες του τότε ότι ανήκει στην κατηγορία αυτών που δεν γνωρίζουν πως δουλεύει το κινητό τους.

Φυσικά, τέτοιοι υπάρχουν και στις δύο πλευρές, δεν είναι προνόμιο της Apple αυτό.

Δεν ξέρω τι κάνει το Nexus, εκείνο που ξέρω σίγουρα είναι ότι το android στο Galaxy 3 που έχω χρησιμοποιήσει, είναι πολύ ποιο εύκολο και απλό από το 3Gs

Mα δεν διαφωνώ σε αυτό (είχα iPhone 3G και προτίμησα να το κάνω πάσα στην αδερφή και να μείνω με το W595 από το να ανέχομαι το lag). Αλλά η διαφορά στην αίσθηση και στις ικανότητες του android δεν παραμένει σταθερή από τις hi στις low end συσκευές. Θα μπορούσε να μην έχει πιάσει μια top of the line συσκευή και πάλι να του βγεί το συγκριτικό.

Προσπαθώ να κατεβάσω ένα free πρόγραμμα και μου ζητάει κωδικό!!

Έλεος, τσάμπα είναι γιατί πρέπει να θυμάμαι ολόκληρο σιδηρόδρομο ή να αναγκαστώ να βάλω 1234ΟΣΦΠ για κωδικό : P

Το thread το άνοιξες για να ρωτήσεις τι να πάρεις ή για να μας ανακοινώσεις ότι πήρες το "καλύτερο"; :hm:

Nope και το θεμα δεν ειναι για το ποιο απο τα 2 ειναι καλυτερο :getlost: ο καθενας κανει τις επιλογες του :whistling

Απλα απο τα "τοσα" βιντεακια που ειδα η συγκεκριμενη σειρα που ποσταρα με βοηθησε:help: στην επιλογη μου :)

Nope και το θεμα δεν ειναι για το ποιο απο τα 2 ειναι καλυτερο ο καθενας κανει τις επιλογες του

Απλα απο τα "τοσα" βιντεακια που ειδα η συγκεκριμενη σειρα που ποσταρα με βοηθησε:help: στην επιλογη μου

Καταλαβαίνεις φυσικά γιατί ρωτάω... Γράφτηκες στο forum και έβαλες απλά ένα video "να μας ανοίξεις τα μάτια". Οι 99% που γράφονται, το κάνουν για να υποβάλουν ερωτήσεις, να ζητήσουν βοήθεια, γνώμες κλπ... Για αυτό δεν το θεωρώ τόσο αθώο...

Καταλαβαίνεις φυσικά γιατί ρωτάω... Γράφτηκες στο forum και έβαλες απλά ένα video "να μας ανοίξεις τα μάτια". Οι 99% που γράφονται, το κάνουν για να υποβάλουν ερωτήσεις, να ζητήσουν βοήθεια, γνώμες κλπ... Για αυτό δεν το θεωρώ τόσο αθώο...

Πραγματικα δεν ξερω τι να σου απαντησω τωρα...παντως δεν δουλευω για την android :p

Γραφτηκα στο φορουμ για "ανοιξω" τα δικα μου ματια, οχι τα δικα σας :getlost: αλλα ειδα οτι υπαρχουν ηδη πολλα ανοιχτα θρεντς και προς το παρον διαβαζω, αν χρειαστω καποια βοηθεια η γνωμη θα ρωτησω αν αυτο σε απασχολει τοσο πολυ....:dirol:

Αρκεί η παρακολούθηση του Part5 για την τελική επιλογή android, καθώς πιστεύω, ότι σχεδόν όλοι εδώ μέσα, σ' αυτά τα μικρά πραγματάκια δίνουμε τη μεγαλύτερη βαρύτητα τελικά.

Δε παίζει ρόλο η γκλαμουριά, αλλά η πρακτικότητα ενός αντικειμένου, πόσο μάλλον αν πρόκειται για αντικείμενο που χρησιμοποιούμε καθημερινά

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.