nkmosch Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2004 Ρε παιδιά, μάλλον ηλίθιος πρέπει να'μαι!!! Σήμερα αγόρασα το Stacker και ενώ έχω κάνει πάρα πολλές εγκαταστάσεις υπολογιστών δεν μπορώ να βάλω το Floppy!!! Τί να πώ ρε παιδιά, ή βλάκας είμαι και δεν το βρίσκω ή μου λείπει κάποιο εξάρτημα απ'το κουτί. Προσπαθώ να το βάλω 3 θέσεις πρίν το τέλος (κάτω κάτω) και το drive κρέμεται στον αέρα/ Παρακαλώ όσοι το έχουν λύσει αυτό το πρόβλημα ας βοηθήσουν. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
spybol Ιούλιος 27, 2004 #2 Ιούλιος 27, 2004 Αν θυμαμαι καλα το στακερ δεν δινει τα ρειλς/ ανταπτορες για φλοππυ αλλα μονο τιν κομμενη μπροστινη προσοψη.Ετσι προς το παρον ξεχνα το φλοππυ.Τουλαχιστον και εμενα με προβληματισε, λυση ομως δεν βρηκα.
nkmosch Ιούλιος 27, 2004 Author #3 Ιούλιος 27, 2004 Ναι φίλε μου το βρήκα στο νετ το πρόβλημα... τελικά αν θές φλόπυ, πρέπει να θυσιάσεις την ψύκτρα των σκληρών. Υπάρχουν όμως και κάτι μπρακέτα που μπαίνουν δεξιά και αριστερά. Τρέχα βρές τα τώρα...
ΓιαγκΤ Ιούλιος 28, 2004 #4 Ιούλιος 28, 2004 Φτιάξε από βιομηχανικό πλαστικό, δυο πλαϊνά με μεγαλύτερο πάχος.
nkmosch Ιούλιος 28, 2004 Author #5 Ιούλιος 28, 2004 ΓιαγκΤ, οταν λές απο βιομηχανικό πλαστικό??? Δε είμαι πολύ σχετικός
georgeadams Ιούλιος 28, 2004 #6 Ιούλιος 28, 2004 nkmosch, χρειάζεσαι κάτι σαν αυτό:http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=610Λογικά, θα μπορείς να το βρεις στα περισσότερα computer-ομάγαζα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.