Jump to content

Βοήθεια με το CM STACKER

nkmosch

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ρε παιδιά, μάλλον ηλίθιος πρέπει να'μαι!!! Σήμερα αγόρασα το Stacker και ενώ έχω κάνει πάρα πολλές εγκαταστάσεις υπολογιστών δεν μπορώ να βάλω το Floppy!!! Τί να πώ ρε παιδιά, ή βλάκας είμαι και δεν το βρίσκω ή μου λείπει κάποιο εξάρτημα απ'το κουτί. Προσπαθώ να το βάλω 3 θέσεις πρίν το τέλος (κάτω κάτω) και το drive κρέμεται στον αέρα/ Παρακαλώ όσοι το έχουν λύσει αυτό το πρόβλημα ας βοηθήσουν. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Αν θυμαμαι καλα το στακερ δεν δινει τα ρειλς/ ανταπτορες για φλοππυ αλλα μονο τιν κομμενη μπροστινη προσοψη.Ετσι προς το παρον ξεχνα το φλοππυ.Τουλαχιστον και εμενα με προβληματισε, λυση ομως δεν βρηκα.

Ναι φίλε μου το βρήκα στο νετ το πρόβλημα... τελικά αν θές φλόπυ, πρέπει να θυσιάσεις την ψύκτρα των σκληρών. Υπάρχουν όμως και κάτι μπρακέτα που μπαίνουν δεξιά και αριστερά. Τρέχα βρές τα τώρα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.