antonio1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2012 καλησπέρα...θα ηθελα να με βοηθησει καποιος στην αγορα βασης λαπτοπ με σκοπο την ψυξη του.καθότι δε γνωριζω τπτ πάνω σ αυτο τον τομέα θα ηθελα καποια βοηθεια-προτάσειςτο λαπτοπ ειναι 15,4"(δε θα ήθελα κάτι πολυ ακριβο ουτε κάτι πολυ φθηνο.δε βάζω οριο χρημάτων γιατι δε γνωρίζω ποσο κοστιζει μια καλη βάση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Μάϊος 22, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2012 Ωραίος τίτλος. Καλό θα ήταν να βρεις μία βάση που να έχει έναν μεγάλο ανεμιστήρα ή 2 μικρούς και να πίανει όλη την επιφάνεια του laptop για να τραβάει την θερμότητα. Εγώ έχω το Akasa Everest και είμαι ικανοποιημένος τόσα χρόνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnko1 Μάϊος 22, 2012 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2012 εγώ θα σου πρότεινα και αυτόXIGMATEKΟι φωτογραφίες το αδικούν,το είδα απο κοντά και μου άρεσε πολύ (νομίζω αυτό ήταν) Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonio1 Μάϊος 22, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2012 ευχαριστω παιδια...μαλλον θα πάρω το πρωτο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάϊος 22, 2012 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2012 Είχα πάρει μια βάση της Coolermaster αλλά κυριολεκτικά δεν έκανε τίποτα εκτός απο το να δίνει κλήση στο laptop.Είδα απο ένα αφεντικό μου αυτήν, την δοκίμασα και την ερωτεύτικα.Zalman ZM-NC1000 | Skroutz.grΗ γυναίκα μου χαμηλώνει τους ανεμιστήρες γιατί κρυώνουν τα χέρια της ειδικά τον Χειμώνα.Την έχω 3 χρόνια+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnko1 Μάϊος 22, 2012 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2012 πολύ ομορφή η zalman! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.