Linuxmaniac Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2012 Καλησπέρα, είχα () μια ASUS 465 GTX η οποία κάηκε, με EK 465 Waterblock (το NICKEL-PLEXI) και πλέον μου έχει μείνει το Waterblock (90Ευρώ ήταν κι αυτά). Ξέρει κανείς αν είναι συμβατό με καμιά κάρτα της σειράς 600 για να κάνω αναβάθμιση; Ή πρέπει να το πουλήσω?Και υπάρχει περίπτωση να ενδιαφέρεται κανείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Μάϊος 22, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2012 Καλησπέρα,είχα () μια ASUS 465 GTX η οποία κάηκε, με EK 465 Waterblock (το NICKEL-PLEXI) και πλέον μου έχει μείνει το Waterblock (90Ευρώ ήταν κι αυτά). Ξέρει κανείς αν είναι συμβατό με καμιά κάρτα της σειράς 600 για να κάνω αναβάθμιση; Ή πρέπει να το πουλήσω?Και υπάρχει περίπτωση να ενδιαφέρεται κανείς? Τα fullcover δυστηχως δεν τεριαζουν σε αλλες καρτες ποσο μαλλον 2 γενιες μετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linuxmaniac Μάϊος 23, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Μα αν δεν ήταν fullcover δε θα ρώταγα, ξέρω ότι τα άλλα μπαίνουν παντού.Γι' αυτό ρωτάω, αν έχει κανείς δουλέψει με διάφορες κάρτες/fullcovers και να έχει δει πρακτικά ότι ταιριάζουν.ΠΧ το block που έχω (της 465) κάνει σίγουρα και στις 470. Κάτι τέτοιο ψάχνω/ρωτάω.Μήπως κάνει για παράδειγμα και για τις 570?Ή 670? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Μάϊος 23, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Κοιτα στο compability list τις ek αλλα με μια στα γρηγορα που κοιταξα δεν νομιζω να κατεφερεις κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.