Jump to content

Club 3d radeon 9800 pro

lefteriz

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γειά σας!

Ήρθε η κάρτα σήμερα :)

Club 3D Radeon 9800 Pro 128MB

Σύμφωνα με το ATI TOOL φοράει πυρήνα R350, δεν είδα τις μνήμες.

Ένα 3dmark2003 default , σε καθαρό σύστημα, οδηγούς ATI catalyst 4.7

post-83-1416071119,4323_thumb.jpg

μμμμ περιπου καλο,εννοω σωστο για default 9800pro αλλα πολυ μικρο σε σχεση με το overclocking που εχεις κανει,για δοκιμασε και ενα με το συστημα default χωρις ιχνος υπερχρονισμου.

ααα,κανε και ενα aquamark3 λογικα θα πρεπει να πας κατι πανω απο 45000 με τον υπερχρονισμο του επεξεργαστη που εχεις κανει,αα εγω default ειμαι 5800 και 41500.

Θα δοκιμάσω αύριο :) Aquamark3 δεν έχω δυστυχώς. κατεβάζω το patch του 3dmark2003 τώρα.

Επειδή βλέπω έχουμε την ίδια κάρτα με o/c μέχρι που έχεις φτάσει?

Εγω βασικα εχω βαλει to arctic silencer και εναν ογδονταρι απο πισω απο την καρτα ωστε να εχει καλυτερη ψυξη.Σε διαφορα on the fly overclocking που εκανα με omega drivers-radlinker εφτασε 450 και 400 ομως να τονισω οτι ολα εγιναν με την λειτουργια Α/C.

Γεια σας.

Πρίν λίγο επέστρεψα από τον ’ρδα!:D

Το atitool έχει κουμπιά find max core, και find max mem. Μπορώ να τα χρησιμοποιήσω αυτά με ασφάλεια για να βρω τα όρια της κάρτας ;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.