savatage1416003592 Ιούνιος 6, 2012 Author #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 Aν πιστευεις οτι οφειλεται απο την εναλλαγη των modes της καρτας κανε τα παρακατω.(δε βαζεις βεβαια τις τιμες που θα δεις αλλα αυτες που εχεις Παιζει να δεις και τιμες για ταση πιο κατω.Αλλαζεις αναλογα.Αν ορισεις να παιζει παντου 2d ..δε χρειαζεται αλλαγη στην ταση..(για δοκιμες παντα).Αν ορισεις να παιζει παντου 3δ θα πρεπει να βαλεις την αναλογη ταση στα 2δ.Επι την ευκαιρια αν φταει αυτο παιξε μονο με τιμες στην μνημη.Ο επεξεργαστης της καρτας δεν επηρεαζει.(το δοκιμαζα οταν εκανα πειραματισμους στο bios σε μια ατι που ειχα)Έκανα αυτό που πρότεινες και σταμάτησε το τρέμουλο. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό??Τι μπορεί να φταίει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
savatage1416003592 Ιούνιος 12, 2012 Author #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα. Θέλω να βάλω έναν ανεμιστήρα στο κουτί που δεν έχω. Βάζω το case fan να φυσάει προς τα μέσα ή προς τα έξω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Ιούνιος 12, 2012 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα. Θέλω να βάλω έναν ανεμιστήρα στο κουτί που δεν έχω. Βάζω το case fan να φυσάει προς τα μέσα ή προς τα έξω???Ανάλογα με το κουτάκι που έχεις, τις δυνατότητες που σου δίνει για προσθήκες έξτρα ανεμιστήρων αποφασίζεις άν θα είναι εισαγωγής ή εξαγωγής αέρα για να κερδίσεις κάτι απο airflow στην τελική.Ti κουτί έχεις και σε ποιά θέση θές να βάλεις fan. Τα υπόλοιπα fanakia πώς είναι τοποθετημένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
savatage1416003592 Ιούνιος 24, 2012 Author #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2012 Πήγα πίσω την Gigabyte και θα μου την αλλάξουν με μια Asus 7770. Άντε να δούμε αυτή θα τρέμει?? Πάντως και να τρέμει έχει κουμπάκι που μπορείς να απενεργοποιήσεις την 2d mode μέσα από το ASUS GPU tweak. Άντε να δούμε.ASUS - Graphics Cards- ASUS HD7770-DC-1GD5-V2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.