Jump to content

Με καλυπτει το τροφοδοτικο μου?

iron_savior

Recommended Posts

ημουν λιγακι αισιοδοξος με την ισοτιμια..(οχι σωστες-βιαστικες πραξεις).

495 βγαινει μεσω paypal...χωρις μεταφορικα μιας και δεν τα πληρωνεις.

[ame]http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007TGB1DS/ref=olp_product_details?ie=UTF8&me=&seller=[/ame]

.

[ame=http://www.amazon.co.uk/Palit-GeForce-Express-1056MHz-Graphics/dp/B007NJEB4M/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1337760697&sr=8-5]Palit GeForce GTX 680 2GB GDDR5 PCI Express 3.0, 1056MHz/6008MHz Graphics Card: Amazon.co.uk: Computers & Accessories[/ame]

H μια υπαρχει η αλλη οχι

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply
H 670 δεν σε ψηνει...?

Εγω εκει θα πηγαινα παντως..

ημουν λιγακι αισιοδοξος με την ισοτιμια..(οχι σωστες-βιαστικες πραξεις).

495 βγαινει μεσω paypal...χωρις μεταφορικα μιας και δεν τα πληρωνεις.

Palit GeForce GTX 680 Jetstream Graphics Card (2GB GDDR5, PCI Express 3.0, 1084MHz-1150MHz, 6300MHz): Amazon.co.uk: Computers & Accessories

.

Palit GeForce GTX 680 2GB GDDR5 PCI Express 3.0, 1056MHz/6008MHz Graphics Card: Amazon.co.uk: Computers & Accessories

H μια υπαρχει η αλλη οχι

Φιλε billys σε ευχαριστω για το Post σου πραγματικα το ξεχασα οτι υπαρχει και η 670 η οποια ειναι καλυτερη της 7970 , υπαρχει στην Ελλαδα και ψηνομαι σαν καφες.

Οσον αφορα φιλε NTG για τα Amazon links που postares απο οτι κοιταξα δεν υπαρχει availability για την μια και η αλλη εχει availability "Usually dispatched within 1 to 2 months".

Επειδη καιγομαι να αγορασω τα parts για να στησω το PC λεω καταληγω στην 670 η οποια εχει αρκετες available ηλοποιησεις σε Ελλαδα.

Παρακαλω θα ηθελα να μου προτεινετε καποια 670 ref , non ref , να εχει καλο συστημα ψυξης και να ειναι οσο το δυνατον αθορυβη ενοειται με ταβανι τα 500 euro

Για ποια απ ολες αναφερεσαι? μου εχεις postarei ολη την λιστα 6χχ του shop.

Και στο vision αρχιζουν απο 418..αν θες να γλυτωσεις κανενα €..

Παιδια θα σας παρακαλουσα να μου προτεινετε συγκεκριμενες ΟΕΜ available σε ελληνικο shop Αθηνα που να πληρουν τις προυποθεσεις που ανεφερα οσον αφορα την ψυξη και το επιπεδο θοριβου.

Tις 670 δεν κοίταγες?

Asus GTX 670-DC2-2GD5 2GB [C1CS30-S0UAY0BZ]

Gigabyte GTX 670 2GB [N670OC-2GD]

Asus GTX 670-DC2T-2GD5 [C1CS31-S0UAY0BZ]

Διάλεξε μια.Αν θες να είναι oc από τον κατασκευαστη πάρε την τελευταία

Τελικα αγορασα την : ASUS NVIDIA GTX670 2GB GDDR5 (90-C1CS30-S0UAY0BZ) καθως και ολα τα υπολοιπα parts για το προσεχως νεο μου RIG.

Συνοψιζω το setup μου παρακατω:

CASE: CoolerMaster Stacker

PSU : Tagan TG-780 U33II Superrock

CPU : Intel Core i5 2500K

CPU-FAN: Coolermaster Hyper 612S CPU Cooler (RR-H612-13FK-R1)

RAM : G.SKILL RipjawsX 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz 9-9-9-24 (F3-12800CL9D-8GBXL)

M/B : Gigabyte Z77X-D3H

GPU : 1x ASUS NVIDIA GTX670 2GB GDDR5 (90-C1CS30-S0UAY0BZ)

HDDs : 1x Corsair Force GT 120GB SSD + 2x Seagate Barracuda 7200.12 SATA II, 1TB

AUDIO : SounbBlaster XONAR D2

Ευχαριστω πολυ ολα τα παιδια του forum για την πολυτιμη βοηθεια τους

Ωραίο σύστημα,αν και θα σου πρότεινα να έπερνες 1 σκληρό δίσκο πρώτα και τον δεύτερο αργότερα μπας και πέσουν οι τιμές.

Και κάτι άλλο.Στο σύστημα έχω 2 δίσκου seagate ,1 wd black(ο 2ος πουλήθηκε) και τελευταία προστέθηκε και ένας vertex 4.Στο hdd health οι seagete έχουν ποσοστό υγείας 62 και 72 τοις εκατό αντίστοιχα,ενώ ο wd που τον έχω 1.5 χρόνο παραπάνω είναι στο 100%.Αυτό νομίζω λέει πολλά και θα προσέχω περισσότερο τις μελλοντικές μου αγορες...

Παιδια καλημερα σας.

Τελικα λογο στησιματος 2ου PC , πρεπει να αγορασω νεο PSU για το νεο RIG μου.

Να σημειωσω οτι για μελλοντικο upgrade ενδεχεται να τοποθετηθει 2η GTX670 σε SLI και αλλος ενας Sata HDD.

Εχω την αισθηση οτι δεν θα χρειαστω παραπανω απο ενα ποιοτικο 850ρι.

Με ταβανι τα 120 euro και γνωμονα την ποιοτητα και τον χαμηλο θορυβο εχω καταληξει στο παρακατω:

http://www.okcomputer.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_css.tpl&product_id=1646&category_id=7&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=56

Ειναι η καλυτερη επιλογη ή εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο?

Περιμενω με αγωνια προτασεις.

βρήκα αυτό,φαίνεται καλό και έχει και 5 χρόνια εγγύηση

Corsair Enthusiast Series Modular TX850M | Skroutz.gr

δες μερικά review πριν αποφασίσεις τι θα πάρεις :)

Παρακαλω το PSU να εχει availability και το κοστος του να εχει ταβανι τα 120 euro

Seasonic rebranded είναι τα περισσότερα.

Seasonic -> κορυφαία

κορυφαία και στην τιμή,ταβάνι φτάνουν!Βέβαια ότι πληρώνεις παίρνεις,εγώ κοιτάω κυρίως να έχει αρκετά χρόνια εγγύηση

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.