Jump to content

Αξιζει ή οχι?

vaggelisp7406

Recommended Posts

Αυτο που κολλαει?

αν είναι να κάνεις overclock τον 2500, πχ με μια asus p8z68-v, αυτή έχει 12 power phase ενώ η p8z77-v που είναι το αντίστοιχο μοντέλο, έχει 8.

άρα όταν αρχίζεις να ανεβαίνεις σε ρολόγια, θεωρητικά τα 12 power phase προσδίδουν σταθερότητα,

χοντρικά οι μητρικές με z77 είναι σχεδιασμένο για μικρότερα ρεύματα και κατανάλωση από ότι το ζ68, όταν έχει cpu sandy πιθανώς το ζ68 να ανταποκριθεί καλύτερα στις υψηλές συχνότητες overclocking....

εχεις σκαλωσει καπου με 8 phases και ξεκολλησες με 12...ή απλα βαση ..θεωριας??

γιατι για παραδειγμα μια msi z77 gd65 που εχει 8-phase..εδω δεν ειχαν προβλημα να φτασουν ..τα 4.8

Oμοιως εδω παιξαν με αζωτο στα 5.5 .

Tωρα παιζει να μου πεις...αν ειχαν καλυτερη μητρικη θα πηγαιναν ψηλοτερα...(:p) αλλα οκ..αν δεν σκοπευεις να ριξεις τρελλο ρευμα αχρηστα ειναι.Σταθεροτητα ως προς το μεγιστο των ικανοτητων να το δεχθω οτι ειναι..αλλα για ενα απλο μετριο 4.5 φτανουν και περισσευουν και τα 8.

Λιγο ύποπτο να ανταλλάζει κάποιος sandy με 1366 χωρίς χρηματική διαφορά.

Sent from my LG-P990 using Tapatalk

E κλασσικά. Κάποιος που δεν θα ξέρει και θα πήγε το μπίρι μπίρι "μου δίνεις i5 και σου δίνω κοτζάμ i7, οπότε ούτε λεφτά + 2 gb ram".

Ντάξει, αν ψάξεις, βρίσκεις τέτοιους. Το θέμα είναι αυτοί που τους κοροϊδεύον πώς κοιμούνται το βράδυ. Μακάρι να χα και γω αυτήν την ικανότητα.

Θα το εβλεπα εν λειτουργια πρωτα και μετα θα εκανα κινηση.Παντως εγγυηση ειχε απο οτι μου ειπε το παλικαρι απο πλαισιο.

Αν και οτι εχει εγγυηση απο πλαισιο e-shop με αυτα που κανουν εκει ειναι σαν να μην εχεις καθολου αλλα τεσπα..

εχεις σκαλωσει καπου με 8 phases και ξεκολλησες με 12...ή απλα βαση ..θεωριας??

γιατι για παραδειγμα μια msi z77 gd65 που εχει 8-phase..εδω δεν ειχαν προβλημα να φτασουν ..τα 4.8

Oμοιως εδω παιξαν με αζωτο στα 5.5 .

Tωρα παιζει να μου πεις...αν ειχαν καλυτερη μητρικη θα πηγαιναν ψηλοτερα...(:p) αλλα οκ..αν δεν σκοπευεις να ριξεις τρελλο ρευμα αχρηστα ειναι.Σταθεροτητα ως προς το μεγιστο των ικανοτητων να το δεχθω οτι ειναι..αλλα για ενα απλο μετριο 4.5 φτανουν και περισσευουν και τα 8.

όχι δεν μου έχει τύχει από θεωρητικής άποψης το αναφέρω.

πάντως αν δεν μετράνε τα power phase , πλέον το όλο θέμα "καλό Mobo" είναι κοροιδία....

πρέπει να λέμε καλό bios και τέλος....

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.