Jump to content

Αξιζει ή οχι?

vaggelisp7406

Recommended Posts

αν θέλεις τη γνώμη μου πήγαινε σε 2600 να μην θες αλλαγή πάλι σύντομα.

αλλιώς και πάλι αξίζει αρκεί οι μητρικές να είναι ψιλο-ισάξιες. δηλαδή η καινούρια να μην είναι κανα χρέπι....

Aν τα χρηματα σου ερθουν μια η αλλη ..καντην.

Ο 2500κ καιει λιγοτερα(ακομα και oc να δουλευεις.)..

Σε idle θα δεις διαφορα πανω απο 50watt (αναλογα και τις μητρικες μπορει σαν μεγιστο να φτασει και 80) .

Απο πλευρας επιδοσεων δεν κερδιζεις δε χανεις πουθενα.

Η μητρικη δηλαδη ειναι οκ για oc.Δεν θα εχω προβλημα να μην μου ανεβαζει τον πολ/σιαστη ή γενικα προβληματα στο o/c ε? εχεις κανεις αλλος την ιδια μητρικη να μου πει γνωμες γενικα? το z68 ειναι καλυτερο για τον i5 2500k?

Αυτην εδω την μητρικη Gigabyte Z77X-D3H μαζι με τον i5 2500k και 8gb corsair 1600 mhz ram και να δωσω i7 950+asus p6t+ 6gb ram adata καθαρα σαν ανταλλαγη,χωρις χρηματα επιπλεον.Αξιζει? Ειναι καλη αυτη η μητρικη στο θεμα o/c σε σχεση με μια z68? Ας πουμε την http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-z68xp-ud3prev_10 ή την GIGABYTE - Motherboard - Socket 1155 - GA-Z68XP-UD4 (rev. 1.0) .. απο αυτες ειναι καλυτερη η z77 που αναφερω?

Για μενα αξιζει απο ολες τις αποψεις η αλλαγη που θες να κανεις.

ακομα και default να τα εχεις εισαι ενα 10% πανω σε επιδοσεις λογω μεγαλυτερης συχνοτητας.

Μεινε με την ζ77...δεν προκειτε να σε επηρεασει πουθενα οποια και να παρεις.

Eπι της ουσιας σχεδον καμμια διαφορα ζ77 με ζ68 σαν chipset.(περα οτι σου παρεχει υποστηριξη usb3 το chipset...που και αυτο δε ξερω κατα ποσο σε ενδιαφερει).

Σαν μητρικες αναλογα τα γουστα του καθενος.Για ενα μετριο-normal 4500mhz δε θα εχεις προβλημα με οποιαδηποτε μητρικη.

Και για μένα αφού είσαι στα χρήματά σου εννοείτε πως αξίζει και από το ελάχιστο κέρδος που έχεις λόγο μνήμης αλλά και λόγο cpu.

Άσε που και με νέα μητρική μπορείς να έχεις και sata3!

Σας ευχαριστω παιδια.το μονο ειναι οτι ο συγκεκριμενος μενει Θεσ/νικη..οποτε δεν μπορω να ελεγξω οτι λειτουργουν πληρως τα πραγματα του και κατα δευτερον πως θα γινει ανταλλαγη..Μηπως εχετε να προτεινετε τιποτα? Και κατι ακομα,για τις συγκεκριμενες ram της corsair εχω ακουσει οτι δεν ειναι συμβατες με τις gigabyte z77 μητρικες,καποιες μητρικες βασικα..ξερετε αν ισχυει?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.