VOUNISIOS Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2012 Καλησπεραεχω εναν (δευτερο) ηλεκτρονικο υπολογιστη τον οποιο τωρα τον διορθωσα ξερω πωσ ειναι παλιοσ sdram μνημηολα καλα οταν ομωσ παταω απενεργοποιηση σβηνει και στο τελοσ μου λεει<<τωρα μπορειτε να σβησετε τον υπολογιστησ σα με ασφαλεια)σε φοντο windows xp1...αυτο που μπορει να οφειλετε?π.χ.μητρικη η' επεχεργαστησ?2...μπορει να υπαρχει καποιος τροπος,πατεντα,να το διορθωσω χωρισ βεβαια να αλλαξω μητρικη η επεξεργαστη(αυτη την λυση την ξερω)ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 21, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2012 Οι αρκετα παλιοι υπολογιστες δεν εκλειναν αυτοματα. Εβγαζαν αυτο το μηνυμα και τουε εκλεινες με το δαχτυλακι σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 22, 2012 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2012 Μπορεί να είναι και ρύθμιση στο BIOS σου, στο Power Options κοίτα, είναι το ACPI κάτι, το βάζεις στο S1 νομίζω, δεν τα καλοθυμάμαι τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάϊος 22, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2012 πηγαινε και μια device Manager ,συνδεση κατα τυπο...εκει θα πρεπει να σου λεει acpi microsoft compatible ..Λογικα σου λεει advance power managment..(APM)...οποτε κανε ενα update το αντιστοιχο που θελεις..και εισαι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Μάϊος 22, 2012 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2012 1- κοίτα στο BIOS στη διαχείρηση ενέργειας να είναι επιλεγμένο το ACPI 2- αν το 1 δεν «παίζει» τότε στη διαχείρηση ενέργειας αν θυμάμαι καλά θα πρέπει να έχει σε κάποιο tab ένα check box και να σου ρωτάει αν το σύστημα είναι ACPI compatible. Το τσεκάρεις και είσαι οκ. Άσχετο. Αν ψάχνεις παλιά κομμάτια για το μηχάνημα (π.χ. μνήμη, gpu κλπ) στείλε μου ένα pm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Μάϊος 23, 2012 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Η απάντηση στο πρόβλημά σου είναι εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VOUNISIOS Μάϊος 23, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Παιδιά ευχαριστώ εντάξει το βρήκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.