Jump to content

os clone?

pantelos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

μπορώ να κάνω clone(η copy) τΑ αρχεία που έχω στο ssd με το λειτουργι(μαζί με αυτό) και να τα περάσω σε έναν άλλον ssd ο οποίος θα δουλέψει στο ίδιο μηχάνημα.

γενικά δεν θέλω να χάσω τα settings και να μπω στην διαδικασία του format.

edit έχω win7 home x64

απλά να πω ότι το έχω ξαναδιαβάσει και δεν το πολυκαταλαβα...:fist: αν μπορείτε να μου πείτε κάποιον άλλον τρόπο η πρόγραμμα να το κάνω.... εγώ έχω το acronis home.

Υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις :

1) Windows7 full backup [create a system image] (τον παλιό ssd) + restore (στον νέο ssd) Θα χρεαστείς ένα bootable DVD των Windows7 και έναν 3ο δίσκο για τα backup files. Δεν είναι cloning αλλά θα κάνει την δουλειά που θές

2) Acronis True Image από bootable cd/usb

3) Norton Ghost από bootable cd/usb

τώρα πέρα από το clone μπορώ μήπως να κάνω copy έτσι ώστε να μείνει και στον αρχικό ssd (το backup) για να μην γίνει καμία βλακεία?

τώρα στο pc έχω 3 hdd. ο νέος ssd θα μπει σε κάνα 2 μέρες.

ευχαριστώ για την βοήθεια :)

To cloning δεν κάνει wipe τον source δίσκο εκτός αν εσύ του πείς να τον κάνει. Ουσιαστικά μέτά από cloning θα έχεις δύο "ιδιους" δίσκους

Με το Acronis Home που έχεις μπορείς να ξεκινήσεις το cloning από τα Windows σε 4-5 απόλυτα κατανοητά βήματα.

εχω παραγγειλει τον samsung 830 στα 256 gb το προγραμμα που εχει μαζι αξιζει η καλυτερα λετε το acronis?

Acronis True Image,θα κάνεις το boot cd και μετά σε πάει βήμα βήμα.Με τέσσερα κλίκ έχεις ξεμπερδέψει και με απόλυτη ασφάλεια.

Καλημέρα !

Έκανα ακριβώς αυτό με το acronis true image σε άλλον ssd (samsung 256 830) καί δέν μου δούλευε καλά.

Δέν αναγνώριζε τα αρχεία που έχω περασμένα στον εξωτερικό.

Άσε που οι ταχύτητες δέν ήταν και της προκομής.

Τι μπορεί να έκανα λάθος;

Παντα υπάρχει ενα -αλλες φορες μικρο αλλες μεγαλυτερο- ρισκο με τα cloning. Ενα φορματ και ξαναεγκατασταση των ρυθμισεων με τις ταχυτητες του SSD θα επαιρνε ενα απογευματακι.

Ο δισκος ειναι σε ahci?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.