dark_ds Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2012 Καλησπερα..σκευτομαι να δωσω εξετασεις για ECDL αλλα επειδη ειναι ακριβα, θελω να βρω τα βιβλια,υλη που εξεταζεται και γενικα οτι χρειαζεται για να παω να δωσω μονο.. υπαρχει κανεις που να τα εχει η να ξερει που μπορω να τα βρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 21, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2012 Κλασσική περίπτωση "Ελληνικής Παιδείας". Θα βρεις λίγα, θα πρέπει να πληρώσεις φροντιστήρια και το χαρτί που παίρνεις κάνει για να πάρεις στο δημόσιο 50€ παραπάνω κι αν.Αν θέλεις πτυχία με @@, δες για certifications εταιριών όπως HP, Microsoft, Oracle, κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_ds Μάϊος 21, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2012 τι εννοεις με το κλασσικη περιπτωση ελληνικης παιδειας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 21, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2012 Ότι σε βάζουν να κάνεις πράγματα που κοστίζουν και σου είναι άχρηστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_ds Μάϊος 21, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2012 ειναι αχρηστο αλλα το θελει καποιος για το δημοσιο..δεν ηταν για μενα η ερωτηση..αλλα επειδη απο οτι εχω καταλαβει το ecdl ειναι ευκολο και επειδη πιστευω πως ξερω απο υπολογιστες(στο επιπεδο του ecdl δηλαδη οτι μπορω να το παρω χωρις να χρειαστει να δωσω 500 ευρω,αυτο εννοω) λεω να το παρω και εγω. θελω δηλαδη να δω περιπου τι εξεταζεται.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 21, 2012 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2012 Δεν είναι μόνο το τι, αλλά και το πως. Πχ σου λέει σε ερώτηση, να αντιγράψεις το Α κείμενο, από το κουτάκι 1 στο κουτάκι 2. Και πρέπει να το κάνεις πηγαίνοντας Επεξεργασία > Αντιγραφή, Επεξεργασία > Επικόλληση. Αν το κάνεις Ctrl+C, Ctrl+V, τότε το μετράει λάθος. Για αυτό σου λέω...Ο μόνος λόγος που δημιουργήθηκε είναι για να τα παίρνουν κάποιοι επιχειρηματίες... Η πεθερά μου το έχει πάρει και δεν ξέρει την τύφλα της στον υπολογιστή... Δε μαθαίνεις χρήση, είναι όπως τα σήματα στην οδήγηση. Μαθαίνεις παπαγαλία όλες τις ερωτήσεις και πέφτουν μερικές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnGR Μάϊος 21, 2012 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2012 [MENTION=173]Wizard![/MENTION]: Με όποιο τρόπο θέλεις φτάνεις στο αποτέλεσμα (τουλάχιστον όταν έδωσα εγώ δεν είχα τέτοια θέματα...)[MENTION=10210]dark_ds[/MENTION]: Πηγαίνεις σε μία "σχολή" τους ρωτάς ποια έκδοση office εξετάζεται και αν προτείνουν κάποιο βιβλίο. Αγοράζεις το τελευταίο, του ρίχνεις μια ματιά οπότε το τελικο κόστος είναι το κόστος του βιβλίου συν τα εξέταστρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Μάϊος 21, 2012 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2012 Κλασσική περίπτωση "Ελληνικής Παιδείας". Θα βρεις λίγα, θα πρέπει να πληρώσεις φροντιστήρια και το χαρτί που παίρνεις κάνει για να πάρεις στο δημόσιο 50€ παραπάνω κι αν.Αν θέλεις πτυχία με @@, δες για certifications εταιριών όπως HP, Microsoft, Oracle, κλπ.Συμφωνώ απόλυτα. Είχα πάρει τις πιστοποιήσεις του ECDL στο λύκειο (Ecdl Core και Expert) και είναι σαν να μην τα έχω πάρει ποτέ. Λειτουργικές γνώσεις 0, κανένας λόγος υπάρξης και ειδικότερα τώρα που η εργασία στο δημόσιο δεν είναι και στα φόρτε της. Το καλύτερο που έχει να κάνει το άτομο που ενδιαφέρεται, είναι να επενδύσει τα λεφτά του και τις ώρες του σε κάποια πιο αξιόπιστη, σε επωνυμία και σε γνώσεις, πιστοποίηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_ds Μάϊος 21, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2012 Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. θα παω να ρωτησω αν ειναι και βλεπουμε.. απο οτι καταλαβα δηλαδη και ετσι να παω θα το παρω γιατι εχω γνωρισει και εγω μερικους που το εχουν αλλα δεν ξερουν να χειριστουν τον υπολογιστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickmanak Μάϊος 21, 2012 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2012 Αν σε ενδιαφερει μονο το Δημοσιο, τοτε μπορεις να δωσεις μονο όσα μερη από τα 7 του ECDL core απαιτει το ΑΣΕΠ και να κλεισεις εκει την πιστοποιηση η οποια θα ονομαζεται ECDL Progress, πληρωνοντας και λιγοτερα στο συνολο. Δεν χρειαζεται δηλ. να παρεις και τα 7 τεστ τα οποια κοστιζουν περιπου 361€ (70€ καρτα +38€x7 εξεταστρα + 25€ εκδοση πτυχιου).Ποια ακριβως θεματα θελει το Δημοσιο δεν γνωριζω αλλα νομιζω οτι δεν ειναι παραπανω απο 3 (προφανως word, outlook, internet κλπ)ECDL Core (M1 - M7)Διαδικασία Απόκτησης ECDL Core/Progress. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.