matteus Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2012 Corsair Air Series FansΛενε τιποτα ? εχω το 300r το οποιο ηρθε με 2 corsair fans τα οποια δεν ειναι και τοσο μαπα αλλα θελω να τα αλλαξω.Ποια ειναι τα καλυτερα ανεμιστηρακια:dance3: ?
evolution Μάϊος 21, 2012 #2 Μάϊος 21, 2012 Corsair Air Series FansΛενε τιποτα ? εχω το 300r το οποιο ηρθε με 2 corsair fans τα οποια δεν ειναι και τοσο μαπα αλλα θελω να τα αλλαξω.Ποια ειναι τα καλυτερα ανεμιστηρακια:dance3: ?Οι συγκεκριμενοι δεν εχουν πολυ καιρο που βγηκαν στην αγορα αρα δυσκολα θα βρεις καποιο review η θα παρεις γνωμες χρηστων για να βγαλεις συμπερασμα αν ειναι αθορυβοι
evolution Μάϊος 21, 2012 #4 Μάϊος 21, 2012 καλα θα τα αγορασω και θα σας πω εγω :magic:Βρηκες Eλλαδα η θα παρεις απο εξω?EDIT Τωρα τους ειδα αλλα φεραν μονο τους quiet και σε αρκετα τσιμπιμενη τιμη
matteus Μάϊος 21, 2012 Author #5 Μάϊος 21, 2012 Βρηκες Eλλαδα η θα παρεις απο εξω?EDIT Τωρα τους ειδα αλλα φεραν μονο τους quiet και σε αρκετα τσιμπιμενη τιμηΑπο που ?στειλε κανα λινκ απο κανα ebay λεω.
evolution Μάϊος 21, 2012 #6 Μάϊος 21, 2012 Απο που ?στειλε κανα λινκ απο κανα ebay λεω.corsair air - Case Fan | Skroutz.gr
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.