matteus Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2012 Corsair Air Series FansΛενε τιποτα ? εχω το 300r το οποιο ηρθε με 2 corsair fans τα οποια δεν ειναι και τοσο μαπα αλλα θελω να τα αλλαξω.Ποια ειναι τα καλυτερα ανεμιστηρακια:dance3: ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Μάϊος 21, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2012 Corsair Air Series FansΛενε τιποτα ? εχω το 300r το οποιο ηρθε με 2 corsair fans τα οποια δεν ειναι και τοσο μαπα αλλα θελω να τα αλλαξω.Ποια ειναι τα καλυτερα ανεμιστηρακια:dance3: ?Οι συγκεκριμενοι δεν εχουν πολυ καιρο που βγηκαν στην αγορα αρα δυσκολα θα βρεις καποιο review η θα παρεις γνωμες χρηστων για να βγαλεις συμπερασμα αν ειναι αθορυβοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
matteus Μάϊος 21, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2012 καλα θα τα αγορασω και θα σας πω εγω :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Μάϊος 21, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2012 καλα θα τα αγορασω και θα σας πω εγω :magic:Βρηκες Eλλαδα η θα παρεις απο εξω?EDIT Τωρα τους ειδα αλλα φεραν μονο τους quiet και σε αρκετα τσιμπιμενη τιμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
matteus Μάϊος 21, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2012 Βρηκες Eλλαδα η θα παρεις απο εξω?EDIT Τωρα τους ειδα αλλα φεραν μονο τους quiet και σε αρκετα τσιμπιμενη τιμηΑπο που ?στειλε κανα λινκ απο κανα ebay λεω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Μάϊος 21, 2012 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2012 Απο που ?στειλε κανα λινκ απο κανα ebay λεω.corsair air - Case Fan | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.