Jump to content

Προσφορά laptop. Αξίζει?

Devil_7

Recommended Posts

ACER ASPIRE 7750G-2434G75MNKK 17.3'' CORE I5-2430 4GB 750GB AMD RADEON HD6550 2GB - - E-SHOP.GR

Αξίζει το συγκεκριμένο laptop στα 569? Μου φαίνεται καλή ευκαιρία. Μήπως υπάρχει καμιά παγίδα που δεν βλέπω?

Άμα χαλάσει εντός εγγύησης θα απευθυνθώ στο e-shop ή στην Acer? Το πληκτρολόγιο που λέει Αγγλικό σημαίνει ότι δεν έχει καθόλου Ελληνικά πάνω?

Αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο ή καλύτερο σε 17" οι προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες.

και εμένα στο Lapdock της motorola UK keyboard έχει, στην αρχή θα σε δυσκολέψει με τα Ελληνικά μετά το μαθαίνεις. 4 Πράματα να θυμάσαι, Ψ=C, Ω=V, Θ=U, ς=W. Τα υπόλοιπα τα βρίσκεις εύκολα.

To βασικοτερο προβλημα ειναι η εγγυηση απο το eshop απευθειας.

Κατι να γινει , να κλεισει κτλ , θα εισαι εντελως ακαλυπτος.

Κατα τα αλλα η τιμη ειναι πολυ καλη.

Λογω της 2ετους ελληνικης εγγυησης , θα προτιμουσα ενα toshiba l775/c670 ακομα και αν ειχε χειροτερα χαρακτηριστικα.

Δεν φνωριζω για την acer, αλλα για καποιες εταιριες μπορεις να κανεις registration στην σελιδα τους και να κανεις το σερβις αλλου.

(Το εχω κανει με ΗΡ, αγορασμενο στις ΗΠΑ και σερβις στο Πλαισιο)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.