Jump to content

2500 - KQYHA0420FPMW. Πόσο μπορεί να ανέβει ?

bds

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους.

Σχετικά νέος στο χώρο έχω και εγώ ερωτήσεις μου.

Έχω τον 2500 με m/b NF7-S 2.0 και μνήμες 2 Χ 256 TwinMos στα 400

Από ψύξη δυστυχώς μόνο την ψύκτρα που έρχεται μαζί με τον Barton και του έβαλα και AS 5.

Λοιπόν ο επεξεργαστής είναι ο παρακάτω

AXDA2500DKV4D Z421937E40870

KQYHA0420FPMW 1999 AMD

και με θερμοκρασία δωματίου 28 έχω CPU : 43 idle και 57 μετά από 1 ώρα με το toast πάντα με ανοιχτό κουτί. Με κλειστό όλες οι θερμοκρασίες είναι 5 εω 7 βαθμούς παραπάνω.

Δουλευει τώρα έτσι μία εβδομαδα χωρίς oc σταθερά στα 2500.

Χθες τον δοκίμασα για λίγο στα 3200+ ( η επιλογή από bios της abit ) αλλά χωρίς να τρέξω το toast ή κάποιο άλλο αντίστοιχο μόνο με εφαρμογές επεξεργασίας photo και video και η θερμοκρασία ήταν περίπου ή ίδια με αυτήν όταν δουλευει στα 2500 ( αύξηση 1 - 3 βαθμούς ).

Όλες οι τάσεις στα default και οι μνήμες στα 2,5 - 3 - 3 - 8.

Να αρχίσω τις δοκιμές για υψηλότερα ή να περιμένω να πάρω καλύτερη ψύκτρα ;

Δεν έχω καταλήξει ακόμα για το ποιά ψύκτρα να πάρω και το θέμα βέβαια είναι ότι τώρα δεν μπορώ να δώσω παραπάνω από 50 E

Το steping του επεξεργαστή πως το βλεπετε ;

Βαγγέλης από Θεσσαλονίκη.

Kαλημερα!Λιγο πιο κατω απο το δικο σου post υπαρχει αλλο ενα που αφορα το ΚQYHA.Κλικ εδω ->http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=5411 (το ιδιο πραμα ειναι).Αν θες να αρχισει δοκιμες παρε πρωτα μια ψυκτρα της προκοπης η εστω μια φτηνη home made υδροψυξη.(ιδιως αν υπαρχει καποιος να σε βοηθησει).Παντως για ψυκτρα μια SLK 900A η 947/948 μαζι με εναν 9αρη ενερμαχ θα σε καλυψουν! Ενδεικτικα δες εδω http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=subcategory&item=6

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.